Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Życzę, aby po krwiaku nie było śladu
Alxawl lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziewczyny wy wykupujecie sobie pakiet premium czy pozostajecie przy podstawowym ?
Ja nieufam płatnościom przez internet a mieszkamy w DE , w PL zapłaciłabym przelewem , a w PL będziemy dopiero w maju...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 12:26
Laura
-
A85K wrote:Dziewczyny wy wykupujecie sobie pakiet premium czy pozostajecie przy podstawowym ?
Ja nieufam płatnościom przez internet a mieszkamy w DE , w PL zapłaciłabym przelewem , a w PL będziemy dopiero w maju...https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Dziewczyny a macie jakieś apki ciążowe? Ja już 3 ściągnąłam i żadna mi nie odpowiada do końca Mój tesciu tak się ucieszył, że o 10 rano już wódkę otwierał i całe przedpołudnie gadał. Teściowa robi na szydełku i jeszcze trochę i już by zaczęła dziergac czapeczke tym bardziej jak się okaże, że coś nie tak to mi serce pęknie. Na nic już nie mam wpływu, musimy być dobrej myśli.
Missjust lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Dziewczyny a macie jakieś apki ciążowe? Ja już 3 ściągnąłam i żadna mi nie odpowiada do końca Mój tesciu tak się ucieszył, że o 10 rano już wódkę otwierał i całe przedpołudnie gadał. Teściowa robi na szydełku i jeszcze trochę i już by zaczęła dziergac czapeczke tym bardziej jak się okaże, że coś nie tak to mi serce pęknie. Na nic już nie mam wpływu, musimy być dobrej myśli.
Ja mam preglife i calkiem mi się podobaagii81 lubi tę wiadomość
-
A mnie wlasnie pszczola albo osa uzadlilaPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Lady Savage wrote:Alxawl na pewno zniknie
No wlasnie ja mam 2 cm krwiaka zalecenia lezenia ni mam mimo ze jest miedzy dzieckiem a macica. Kisza poznikac i tyle. -
Lady Savage wrote:przy Zuzi tak, miałam premium, bo bardzo interesowało mnie tam co piszą, a teraz jak już wiem to nie kupuję premium, bo po co.
Ja nie mam jak wykupić , nie ufam płatnościom internetowym ...jak będziemy w PL to wykupię ...
Dzięki za opinieLaura
-
78beti wrote:A czym sie różni pakiet ? Nie sprawdzałam jeszcze tego
Pakiet podstawowy jest darmowy ale ma ograniczone dodatki a premium jest płatny najpierw masz miesiąc darmowy potem jeśli chcesz dalej z niego korzystać to płaciś wszystko pisze w zakładce Ustawienia tam jest właśnie Abonament .Laura
-
Ja mam dziewczyny macicę w mieśniakach, u mnie wszystkie kobiety ze strony mamy mają z tym problem i przed ukończeniem 35 roku życia tracą macice.
Udało mi się jeszcze mieć jedno dzieciątko, i mam nadzieję, że te mięśniaki nie będą komplikować w w tej ciąży. -
A85K wrote:Ja nie mam jak wykupić , nie ufam płatnościom internetowym ...jak będziemy w PL to wykupię ...
Dzięki za opinieA85K lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Kaka udało Ci się, ale super!! Teraz na pewno będzie dobrze Na kiedy Ci wychodzi termin? Sylwester? Czy jeszcze BN?
Lady Savage, Dizzy, migiem lubią tę wiadomość
-
kaka470 wrote:Wszystko na to wskazuje że się udało jutro jeszcze powtórzę betę ale ty dla mnie czy rośnie choć dr mówił że będzie wszystko dobrze taką mam nadzieję termin z OM 25 Grudzień
super, bardzo się cieszę.kaka470 lubi tę wiadomość
-
Ale mi smutno, nie wiem czemu, ale ubzdurało mi się, że 19 to jutro ;/ i z jednej strony się bałam wizyty, ale z drugiej strony cieszyłam się, że w końcu zobaczę tego szkraba. A tu zonk, 19 jest w środę! ;/ kurde jak trafi mi się 3 dziecko, to nie zgodzę się tak długo czekać na pierwszą wizytę ;/ bo zżerają mnie nerwy.
-
Wizyte mam dopiero 27kwietnia, a jakoś tak zaczelo mi sie dluzyc to oczekiwanie... poza tym przez przypadek zorientowalam sie ze kadrowa nie zglosila mnie do zusu i tak sobie widnieje w nfz na czerwono. Nawet l4 na dzien dzisiejszy nie moge wziac, a co.dopiero badania i leki.