Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje ! Ja już się nie mogę doczekać mojej wizyty. Jeszcze równo tydzień. Całej czuje ekscytacje A czasem strach przed tą wizytą. Staram się musieć pozytywnie bo TZ się na mnie denerwuje jak się zaczynam martwić po przeczytaniu czegoś w necie.
Nie wytrzymałam i kupiłam body dla malucha w Lidlu :p co prawda w "moim" nie było już unisex ale ciężarna koleżanka była w swoim i mi zakupiła
Pierwsze zakupy zrobione :p -
Yoselyn82 wrote:Ja mam jutro i potem za tydzien..
-
Lady Savage wrote:Uwazaj z tym usg, dziecko czuje te fale, zuza np nie lubila zawsze chciala mi brzuchem uciec, bolalo mnie to, nie lubikam pod koniec ciazy chodzic na usg, dzieciaki to czuja, wiem ze cie to uspokaja, ale co za duzo to nie zdrowo
chce isc poniewaz pobolewa mnie podbrzusze troche i chcialabym sie dowiedzziec czy wszystko ok.. potem juz nie bede tak czesto chodzic
ale nie ktore dziewczyny tez pisaly ze chodzily czesto ostatnio..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny, ostrzegam przed kupowaniem ubrań z Lidla według swojego standardowego rozmiaru. Ja zazwyczaj noszę xs-s, już miałam w koszyku bluzkę s, ale coś mnie tknelo o przy kasie ja rozpakowalam - była wielka, pasowałaby może gdybym przytyla 15 kg (ginekolog zalecił 11 przez całą ciążę). Także dobra rada - rozpakowujcie te rzeczy przed zakupem, nie ma sensu później chodzić i oddawać
5.12.16 - pusty pęcherzyk, 7 tc
-
magdzia26 wrote:No to jutro czekamy na zdjęcie Twojego groszka ja teraz dopiero 9 maja zobaczę swojego... niby pojutrze idę na wizytę ale NFZ nie mają w gab USG
Kochana, tak mam 100 ^^
Wysylam Ci zapro do przyjaciolek.magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:chce isc poniewaz pobolewa mnie podbrzusze troche i chcialabym sie dowiedzziec czy wszystko ok.. potem juz nie bede tak czesto chodzic
ale nie ktore dziewczyny tez pisaly ze chodzily czesto ostatnio.. -
Z tego co mamaginekolog pisze, to usg nie wplywa na dziecko. Ja po terminie urodzilam drugiego i co dwa dni usg mialam. Moze nie lubic byc szturchane głowica, czy cos, ale fale nic nie zrobią.
Chociaz sama nie jestem zwolenniczka robienia czesto usg - ale jak trzeba, to trzeba.A85K lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Lady Savage wrote:Uwazaj z tym usg, dziecko czuje te fale, zuza np nie lubila zawsze chciala mi brzuchem uciec, bolalo mnie to, nie lubikam pod koniec ciazy chodzic na usg, dzieciaki to czuja, wiem ze cie to uspokaja, ale co za duzo to nie zdrowo
Yoselyn82, Jacqueline, agii81 lubią tę wiadomość
-
-
bebloszka90 wrote:Dziewczyny, ostrzegam przed kupowaniem ubrań z Lidla według swojego standardowego rozmiaru. Ja zazwyczaj noszę xs-s, już miałam w koszyku bluzkę s, ale coś mnie tknelo o przy kasie ja rozpakowalam - była wielka, pasowałaby może gdybym przytyla 15 kg (ginekolog zalecił 11 przez całą ciążę). Także dobra rada - rozpakowujcie te rzeczy przed zakupem, nie ma sensu później chodzić i oddawać
-
Nie strasze dziewczyn, tylko informuje, zadna po moich postach z usg nie zrezygnuje, natomiast po postach o poronieniu kazda bedzie u siebie szukac objawow i sie stresowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 18:38
-
Ja wogole zastanawiam się jak mam iść teraz na badanie i mieć pobierana krew "glukoza na czczo " jak wstaje o 5 rano laboratorium otwarte o 7:30. Muszę w tym czasie ogarnąć dziewczyny zaprowadzić starsza do przedszkola. Ok tyle ja wytrzymam bez jedzenia, nawet kawy bym nie wypila ale przecież ja będę miała cukier drastycznie nisko. Bo nie mam możliwości siedzenia 2 godz i nic nie robić.