Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Uwazaj z tym usg, dziecko czuje te fale, zuza np nie lubila zawsze chciala mi brzuchem uciec, bolalo mnie to, nie lubikam pod koniec ciazy chodzic na usg, dzieciaki to czuja, wiem ze cie to uspokaja, ale co za duzo to nie zdrowo
Tizzi lubi tę wiadomość
-
Mamabyc3 wrote:Bo to niemiecka rozmiarówka i wszytsko jest o 1-2 rozmiary większe niż Polska typowo. Nawet w Niemczech graniczy z cudem znaleźć rozmiar 34. Ja tam musiałam szukać xxs a w Polsce normalnie kupowałam s/m. Poprostu Niemki się oszukują hehe że są szczupłe. Ale pamiętajmy w ciszy lepiej brać większe rozmiary bo chociażby prawie każda z nas zacznie za 3 miesiące pomału pachnac i to jest zupełnie normalne ( w granicach rozsądku oczywiście)
A szykowalam się na wieksze rozmiary, a nie bylo potrzeby.
W tej ciazy widze, ze jednak bedzie inaczej, bo juz mi jeansy na brzuchu przeszkadzaja.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Ja watpilam w to usg bo sa 2 teorie, ale po zuzi wiem ze jednak jakis dyskomfort czuja, ja nie czulam by ona mi ta glowica mocno jezdzila. Kazda oczywisvie zrobi po swojemu. Ja tylko inf, nie rozkazuje xD.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 18:45
-
Lady Savage wrote:Ja watpilam w to usg bo sa 2 teorie, ale po zuzi wiem ze jednak jakis dyskomfort czuja, ja nie czulam by ona mi ta glowica mocno jezdzila. Kazda oczywisvie zrobi po swojemu. Ja tylko inf, nie rozkazuje xD.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Jacqueline wrote:No wreszcie jest wynik...
Pamiętacie jak pisałam że w odstępie 23h ładny przyrost, było 28,1 a potem 50,2 chyba a za 48h tylko 72,7 czyli kolejny przyrost tylko 45%/
Było 72,7 w piątek a po 98 godzinach jest 383,0 mIU/ml
Boże, ale mi ulżyło
Średni dwudniowy przyrost kalkulator na belly pokazuje 126,4% -
Yoselyn82 wrote:Ja mam jutro i potem za tydzien..https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
majamia wrote:W dwoch ciazach chodzilam w wiekszosci ubran, ktore i przed ciazami nosilam. Ba! Kupowalam rzeczy 36 w ciazy!
A szykowalam się na wieksze rozmiary, a nie bylo potrzeby.
W tej ciazy widze, ze jednak bedzie inaczej, bo juz mi jeansy na brzuchu przeszkadzaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 19:08
-
majamia wrote:To wychodzi, ze Twoja corcia taka wrazliwa. Bo moi chlopcy albo spali na usg i pozowali, albo plywali w najlepsze - nic sobie nie robili z faktu, ze ich ogladam.
-
Mamabyc3 wrote:Dlatego napisałam, że prawie każda będzie puchnąc czy tyc. Widać albo dbalas bardzo o dietę albo jesteś szczęściara:) mnie nie ciągnie teraz na słodkie więc może nie będzie tak źle....
Przy drugiej mdlosci powodowały, ze duzo nie jadlam.
A teraz mimo mdlosci non stop cos jem... wlasnie chipsy hahahasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Lady Savage wrote:Ja watpilam w to usg bo sa 2 teorie, ale po zuzi wiem ze jednak jakis dyskomfort czuja, ja nie czulam by ona mi ta glowica mocno jezdzila. Kazda oczywisvie zrobi po swojemu. Ja tylko inf, nie rozkazuje xD.
-
W zeszły wtorek bylo0.50cm, więc Fasola urosła 7 mm. A Ty się Kochana nie denerwuj, każde dzidzi rośnie w swoim tempie :* lekarz mówił Ci ze jest ok to znaczy że jest okej spokojnie!A85K lubi tę wiadomość
-
No i już się zdenerwowałam...dobra to jeszcze raz. Święta i nas spokojnie, w piątek przed miałam wizytę, noszę w brzuszku 1,5 cm szczęścia, wyniki ok tylko tarczyca blisko granicy więc dostałam tab. A i termin mam na 30 listopada...ale mam nadzieję że mogę zostać: )
A85K, Justya85, magdzia26, Wachciowa, Marteczka93, Tizzi, migiem lubią tę wiadomość