Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bol jest bardzo delikatny i bardzo krotki wiec zanim zdarzę pomyśleć o tabletce juz przechodzi. Poczekam te dwa dni i wszystko sie okaże. Choc teraz sie zastanawiam czy bega 8000 to nie za dużo... Jednak w normach które sa u mnie podane 5-6 tydzien ma od 3000 do 30000. Jaki to stres byc w ciazy:(
-
Wachciowa wrote:no-spe 40 mg 3x1, magnezu nie biorę póki co.
ja wlasnie magnez biore od dawna ( chociaz jedna dziennie ) ale no-spe dopiero od kilku dni 2x1..chyba bede musiala poki co regularnie ja lykac.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Niestety nie zapamiętałam wszystkich więc nie odpisze nickami ale gratuluję wszystkim wizyt, pięknych zdjęc fasolek, przyrostow bet.
Jacqueline cieszę się bardzo. Ostatnio się już z nami niemal zegnalas a tu taki piękny przyrost.
Witam nowe mamusie
Nadrabialam was dobra godzine a licząc przerwy na obejmowanie porcelany to więcej :p
Nie sądziłam, że to powiem ale cieszcie się brakiem objawów
Jacqueline, Zołzimagic, blannkka lubią tę wiadomość
Lea
-
A teraz krótko organizacyjnie.
Proszę te mamusie jeśli tu są o podanie terminu bo nie wiem gdzie was dopisać na grudzień
❃kika428
❃Karola277
❃Elmilka
❃chicken
❃Ja_Sonia
❃Alassea
❃lola1
❃lolapola
Naprawdę się staram uzupełniać na bieżąco ale i tak pewne informacje mi umykaja.
Jeśli to dla was nie jest problem i będziecie pamiętac to takie informacje jak datę następnej wizyty czy cokolwiek co chcecie żeby zmienić /poprawić /dopisać do listy możecie wpisywać w [ b] informacja [/ b ] (tylko bez tych spacji)
Znacznie ułatwi mi to wyłapywanie tych informacji
Iii jeszcze jedno. Bo widzę, że cześć z was pisze, że ucina wiadomości.
Wiadomości ucina jeśli używa się emotikonow działaj tylko te zwykle te które są na naszych telefonach emoji właśnie powodują to znikanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 23:32
Lea
-
Miałam już dość patrzenia na świąteczne jedzenie. Zamówiłam sobie z moim M kebaby.. Dla mnie wersja a la hamburger- malutki. Zjadłam 1/2 i wystarczyło by pochylić się nad porcelaną w toalecie.To był olbrzym, to co oddałam. Mój M znalazł mnie na podłodze, przytuloną do kafelek. Pamiętam tylko czarną plamę przed oczami i że zdążyłam usiąść na podłodze. A to dopiero 8 tydzień.
Tizzi lubi tę wiadomość
-
Z tego co udało mi zapisać to jutro wizyty mają:
19.04 - Lady Savage, MyE, Alxawl, Missjust, Ja_Sonia, Angie19, Yoselyn82, blannkka, 78beti
Ktos jeszcze?
Znowu nie będę mogła nadążyć z czytaniem
Siedzę w domu a po paru godz są już takie zaległościWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 23:38
Missjust lubi tę wiadomość
Lea
-
Wachciowa wrote:Miałam już dość patrzenia na świąteczne jedzenie. Zamówiłam sobie z moim M kebaby.. Dla mnie wersja a la hamburger- malutki. Zjadłam 1/2 i wystarczyło by pochylić się nad porcelaną w toalecie.To był olbrzym, to co oddałam. Mój M znalazł mnie na podłodze, przytuloną do kafelek. Pamiętam tylko czarną plamę przed oczami i że zdążyłam usiąść na podłodze. A to dopiero 8 tydzień.
Teraz czuję głód ale jak coś zjem to wiem, że będę gonić w nocy a chce chociaż przespać spokojnie nocLea
-
Tizzi wrote:Polubiłam za kebsa bo mi się zachciało :p
Teraz czuję głód ale jak coś zjem to wiem, że będę gonić w nocy a chce chociaż przespać spokojnie noc -
Yoselyn82 wrote:ja wlasnie magnez biore od dawna ( chociaz jedna dziennie ) ale no-spe dopiero od kilku dni 2x1..chyba bede musiala poki co regularnie ja lykac.
no-spa nam nie zaszkodzi, a może i lepiej że macica jest rozluźniona.te skurcze są strasznie denerwujące.Tizzi lubi tę wiadomość
-
Jako ze mieszkam w uk,a tutaj jest troche inaczej z lekarzami, mialam dzis rozmowe telefoniczna z lekarzem o ciąży. Pogratulowal, zapytal czy palę,czy biore kwas foliowy i umówił z położną na przyszły poniedziałek..Dla tych co nie wtajemniczone- w uk ciąże prowadzi położna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 01:32
-
Dizzy wrote:Jako ze mieszkam w uk,a tutaj jest troche inaczej z lekarzami, mialam dzis rozmowe telefoniczna z lekarzem o ciąży. Pogratulowal, zapytal czy palę,czy biore kwas foliowy i umówił z położną na przyszły poniedziałek..Dla tych co nie wtajemniczone- w uk ciąże prowadzi położna
U mnie to samo ale ja i tak będę chodzić prywatnie do lekarza bo w Szwecji usg robią tylko 4 razy w ciągu 9 m-cy !
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Hej ja się witam w 8tygodniu
Jeszcze trochę to będę bała się wieczorow i nocy kolejna nic masakra jeśli chodzi o mdłości i wymioty..
Ja magnezu teraz nie biorę jeśli zacznę dostawać skurcze to zacznę brać. Jak narazie jeśli chodzi o bole w podbrzusza to jest to najlepsza ciąża jednie od stresu musiałam 3 razy brać nospe bo zaczal boleć.
A dziewczyny wy bierzecie witaminy razem z kwasami dha czy czekacie do 2trymsestru. Ja w poprzednich ciazach miałam od razu zalecenie jednak początki ich były w zimie więc to trochę inaczej, a teraz nie wiem jakie kupić. Do tej pory bralam sam kwas foliowyTizzi lubi tę wiadomość
-
A po za tym jaka ja głupia jestem wczoraj oglądałam zdjęcia i zdałam sobie sprawę jaka ja gruba i brzydka w ciazach się robilam. Nawet nie chodzi o te kg tylko o te biodra, które automatycznie mi się od samego początku poszerzają choć waga pokazywała minimalny przyrost +2kg a dupa już była jak szafa. A tak spojrzałam na moją szwagierke i ona właściwie taka szczupak tylko brzuszek dostaje. A je wszytsko co popadnie. A ja muszę uważać na każdy kawałek pizzy czy ciasta. Nigdy nie uważałam aby w ciąży się przejmować wręcz przeciwnie to jedyne 9miescy kiedy waga jest na 2 miejscu. A teraz naprawdę dostaje jakis schiz tego nie zjem, a nie to już za dużo bo znów będą sie dowalac do mojego wyglądały. Choć zawsze kochałam jeść i gotować.
-
Tizzi wrote:A teraz krótko organizacyjnie.
Proszę te mamusie jeśli tu są o podanie terminu bo nie wiem gdzie was dopisać na grudzień
❃kika428
❃Karola277
❃Elmilka
❃chicken
❃Ja_Sonia
❃Alassea
❃lola1
❃lolapola
Naprawdę się staram uzupełniać na bieżąco ale i tak pewne informacje mi umykaja.
Jeśli to dla was nie jest problem i będziecie pamiętac to takie informacje jak datę następnej wizyty czy cokolwiek co chcecie żeby zmienić /poprawić /dopisać do listy możecie wpisywać w [ b] informacja [/ b ] (tylko bez tych spacji)
Znacznie ułatwi mi to wyłapywanie tych informacji
Iii jeszcze jedno. Bo widzę, że cześć z was pisze, że ucina wiadomości.
Wiadomości ucina jeśli używa się emotikonow działaj tylko te zwykle te które są na naszych telefonach emoji właśnie powodują to znikanie...