Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tizzi wrote:Ja pamiętam te wyprzedaże w zeszłym roku to jak w zoo.. Kolejka była na pół sklepu ale byłam z przyjaciółką i musiałam tam z nią stac. Sama pewnie id razu bym wyszła...
No coś może też skorzystam z tej opcji tym razem
A jutro zaczynam już 9 tydzień
Ja rok temu byłam raniutko, krótko po otwarciu. Było kilka babeczek, inna atmosfera. Dzisiaj to przyszło mi na myśl że te babki zachwoują się jak takie świnie przy korycie. Dali żarcie i wszyscy się rzucili. Masakra. Nie można było przejść taki tłok. Tylko łokieć poszedł w ruch. Noszę torbę od mamaginekolog- jestem w ciąży i w kolejce przepuściły mnie młode dziewczynki poczułąm się taka wyróżnionachicken, A85K, Tizzi, Nola lubią tę wiadomość
-
Tizzi, tak. Jestem spokojniejsza cieszę się.
Co prawda bicie serduszka było nieregularne, tzn od czasu do czasu jakby troszkę zwalnialo Ale pani doktor powiedziała że na tym etapie to normalne i żeby się nie przejmować bo serce niedawno zabiło .Tizzi, k878 lubią tę wiadomość
-
Tizzi wrote:Witam nowe mamusie :*
chicken gratuluje serduszka. Teraz chyba już jesteś spokojna?
W Rossmanie promocje tak mnie kusi żeby tak podjechać ale musiałabym po południu bo rano nie ma szans a nie wiem czy coś po południu będzie. Podobno dokładają ale i tak będą już raczej pustki
Z tymi wakacjami to my też nie wiemy. Tez zarezerwowane ale co jak będę się źle czuła albo jakieś plamienia się znowu pojawi..Tizzi lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
A w ogole mozna kupic w promocji te kosmetyki, przez aplikacje na telefonie i odebrac paczke w wybranym Rossmannie. Dla mnie rewelacja, bo bez kolejek, bez przeciskania sie. Ale nie wiem, jak z dostępnością produktow.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
majamia wrote:A w ogole mozna kupic w promocji te kosmetyki, przez aplikacje na telefonie i odebrac paczke w wybranym Rossmannie. Dla mnie rewelacja, bo bez kolejek, bez przeciskania sie. Ale nie wiem, jak z dostępnością produktow.
Jutro się zorientuje bo dzisiaj już zasypiam.
Dobrej nockiA85K lubi tę wiadomość
Lea
-
Doczekalam sie w koncu pierwszej wizyty u lekarza. I jakie moje rozczarowanie... Z "kalendarza" wychodzi mi 6 tydzien, na usg 5. Wiec na razie widac było tylko pęcherzyk. Kolejna wizyta za dwa tygodnie, 5 maja. Powinno byc wtedy juz serduszko. jednak boje sie ze nic sie w tym pecherzyku nie rozwinie... Lekarz zlecil zrobic na kolejna wizytę liste badan... Chybaby nie kazał ich robic gdyby były przesłanki ze cos moze byc nie tak
na razie kazał brać tylko kwas foliowy. Pewnie następnym razem cos doda. W razie gdyby wystapily plamienia dostałam receptę na duphastan czy jakos tak, wiecie o co chodzi. Powiedzial ze to tak tylko na wszelki wypadek.
Myslicie ze moge sie juz cieszyć?Tizzi lubi tę wiadomość
-
lolapola wrote:Doczekalam sie w koncu pierwszej wizyty u lekarza. I jakie moje rozczarowanie... Z "kalendarza" wychodzi mi 6 tydzien, na usg 5. Wiec na razie widac było tylko pęcherzyk. Kolejna wizyta za dwa tygodnie, 5 maja. Powinno byc wtedy juz serduszko. jednak boje sie ze nic sie w tym pecherzyku nie rozwinie... Lekarz zlecil zrobic na kolejna wizytę liste badan... Chybaby nie kazał ich robic gdyby były przesłanki ze cos moze byc nie tak
na razie kazał brać tylko kwas foliowy. Pewnie następnym razem cos doda. W razie gdyby wystapily plamienia dostałam receptę na duphastan czy jakos tak, wiecie o co chodzi. Powiedzial ze to tak tylko na wszelki wypadek.
Myslicie ze moge sie juz cieszyć? -
lolapola wrote:Doczekalam sie w koncu pierwszej wizyty u lekarza. I jakie moje rozczarowanie... Z "kalendarza" wychodzi mi 6 tydzien, na usg 5. Wiec na razie widac było tylko pęcherzyk. Kolejna wizyta za dwa tygodnie, 5 maja. Powinno byc wtedy juz serduszko. jednak boje sie ze nic sie w tym pecherzyku nie rozwinie... Lekarz zlecil zrobic na kolejna wizytę liste badan... Chybaby nie kazał ich robic gdyby były przesłanki ze cos moze byc nie tak
Myslicie ze moge sie juz cieszyć?
Rozmawiaj z Dzieciątkiem. Będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
Moj mąż dziś mówi że śniło mu się że będzie dziewczynka. A ja marzę żeby było wszystko dobrze, żeby było zdrowe, żebym donosiła ciążę a płeć dla mnie nie jest aż tak ważna!
Nola, Wachciowa, A85K lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Yoseelyn przepraszam jesli to niedyskretne pytanie, udalo wam sie z ciaza jak zaczeliscie procedure adopcyjna ?? Kontynuujecie procedure ?
tak jestem juz po spotkaniach z pedagogami i psychologami oraz po wizycie pani w domu ktora byla 12 kwietnia. Teraz czekamy ok miesiac na kwalifikacje na warsztaty. Na pewno powiemy im bo musimy ale jeszcze nie teraz, za wczesnie jest..
Tak miedzy czasie podchodzilam do transferu i udalo sieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️