Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołzimagic wrote:Lady Savage a Ty zaczynasz 12 tydzien a masz termin na 12.12? To ja jutro zaczynam 10 tydzien a mam termin na 15.12... ? Jakis blad, czy nie zmienilas daty porodu na pierwszej stronie?
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Jaka ta glukoza paskudna chyba pawia puszcze. Z Zuza mi smakowala, nawet dokladke chcialam, a teraz mi niedobrze
Kaka nie bój się, Na pewno będzie dobrze.
Ja w niedziele zacznę 11tydzien, a termin mam na 10.12 -
Szczesliwa_mamusia wrote:O mi też nie dobrze po glukozie, ale jakoś trzeba wytrzymać. Aż mi się ręce trzęsą.
Kaka nie bój się, Na pewno będzie dobrze.
Ja w niedziele zacznę 11tydzien, a termin mam na 10.12editchen lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, zmartwilam sie....od kilku dni mnoe piersi bola mniej. Rano praktycznie w ogole a wieczorami umiarkowanie....kilka ťgodni temu bolaly mnie tak ze az dotknac nie moglam.... boje sie czy z maluchem wszystko ok.
-
Matko dziewczyny jaki ja mam stres. O 10:30 wizyta ale nie wiem ile będę czekać. A już teraz dostaje do głowy. Brzuch mnie z nerwów aż boli. Tyle strat ostatnio...
Jakaś wewnętrzna panika mnie ogarnia.Zołzimagic, Wachciowa, migiem lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie wiecie gdzie mogę ma Śląsku wykonać badanie PAI-1? Miała któraś z was robione? Hematolog mi zalecił, bo mam mthfr, ale Diagnostyka nie robi, nigdzie nie umiem znaleźć, tylko w 1 klinice niepłodności, ale w pakiecie z innymi badaniami, które już mam
-
mycha91 wrote:Dziewczyny, zmartwilam sie....od kilku dni mnoe piersi bola mniej. Rano praktycznie w ogole a wieczorami umiarkowanie....kilka ťgodni temu bolaly mnie tak ze az dotknac nie moglam.... boje sie czy z maluchem wszystko ok.
editchen lubi tę wiadomość
-
Zapachmalin trzymam mocno kciuki!
Lady Savage ja tez mialam owu w 24 dc i gin liczy mi ciaze zgodnie z owu, powiedziala ze termin OM tym razem jest niewazny bo usg pokazuje i wylicza wiek ciazy wiec licze tak i ja...
A my Zdecydowaliśmy sie na te wakacje i za 3 tyg leze pod parasolem i.nic nie.robie dzien przed wyjazdem sprobuje sobie zalatwic prenatalne w warszawie. Zaraz rozpoczne poszukiwania w internecie. Chyba ze ktorasnie z Was mozebierze polecic gdzie prywatnie zrobię test Pappa i usg prenatalne w wawie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 08:59
-
Lady Savage wrote:Nie martw sie jefna nogo jestesmy juz w 2 trymestrze dlatego objawy ustepuja, normslne mialsm tak w 1 ciazy, mam tak i teraz
Ufff troche mnie uspokoilas - ale faktycznie mdlosci tez juz mi powoli ustepuja wiec moze to to ^^ -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Matko dziewczyny jaki ja mam stres. O 10:30 wizyta ale nie wiem ile będę czekać. A już teraz dostaje do głowy. Brzuch mnie z nerwów aż boli. Tyle strat ostatnio...
Jakaś wewnętrzna panika mnie ogarnia.
Mycha-mnie też już piersi mniej bolą, choć potrafią czasem sutki mocno swedzieceditchen lubi tę wiadomość
-
Wonderland wrote:Dziewczyny, dzięki, wróciła mi nadzieja We wtorek zobaczę serduszko!
Kaka470 i te dziewczyny, które dziś też wizytują - trzymam mocno kciuki!
Lady, może ustaw sobie suwaczek wg daty porodu, bo tak to samą Cię to myli. Gdybym liczyła tygodnie ciąży wg OM to właśnie sprawdziłam, że byłabym pod koniec 11 tygodnia -
nick nieaktualnyZołzimagic wrote:Zapachmalin trzymam mocno kciuki!
Lady Savage ja tez mialam owu w 24 dc i gin liczy mi ciaze zgodnie z owu, powiedziala ze termin OM tym razem jest niewazny bo usg pokazuje i wylicza wiek ciazy wiec licze tak i ja...
A my Zdecydowaliśmy sie na te wakacje i za 3 tyg leze pod parasolem i.nic nie.robie dzien przed wyjazdem sprobuje sobie zalatwic prenatalne w warszawie. Zaraz rozpoczne poszukiwania w internecie. Chyba ze ktorasnie z Was mozebierze polecic gdzie prywatnie zrobię test Pappa i usg prenatalne w wawie?