Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To moja trzecia ciąża. Nie mam jeszcze dzieci.
Niestety pierwszą ciążę poroniłam w pierwszej połowie 2016 roku , najprawdopodobniej przez mikrozakrzepy (mutacja PAI-1). Mam do tego mutację MTHFR C677T,A1298C- heterozygota. Po licznych wizytacch u lekarzy różnej specjalności i odczekaniu pół roku zaszłam w kolejną ciążę już na lekach, ale niestety okazała się ciążą biochemiczną.
I w końcu obecna ciąża
Wierzę, że będzie w końcu dobrze!11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalina -witaj. Trzeba myśleć pozytywnie. Pomyśl o cudzie, który sie wydarzył-bedzie trwał. Trzymam kciuki.
A co do zachciewajek, to ja też nie mam określonego smaku. Najbardziej mi smakuje białe pieczywo, którego nie mogę i jadlabym same ziemniaki z ogórkami malosolnymi.[m]alina, KlaraS lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:ja nie mogę nic wypić, oprócz samej wody.
A z jedzenia, to dziś był kalafior jutro zmienię na brokuła, ciekawe czy mi też tak zasmakuje.
Ja mało jem ale teraz posmakowały mi winogrona I lody owocowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 19:01
Laura
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Cholera opryszczka mi wyskoczyla na wardze nie jest to pierwszy raz na szczescie als jednak....ja nie moge miec apokojnej ciazy...co moge robic? Masc?
-
malina wrote:Mamaokruszka, tak clexane, acard, luteina i wieksze dawki kwasu foliowego . Jak to mówią - żelazny zestaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 19:52