Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnychicken wrote:Ja też bardzo panikuje Ale teraz jestem spokojna bo wiem że różnie bywa z tymi urządzeniami.
Jak jutro zaczynasz 11tydz to będzie już coraz łatwiej. Życzę Ci, żebyś szybko je zlokalizowała. Bo fajnie sobie posłuchać -
Dziewczyny od czwartku w biedronce akcja 'mama I ja'. Będą między innymi ubrania ciążowe I poduchy
ciekawa jestem.jak z jakością tych poduch.
Alxawl, Wachciowa, Lady Savage, k878 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynesairah wrote:Dziewczyny od czwartku w biedronce akcja 'mama I ja'. Będą między innymi ubrania ciążowe I poduchy
Wczoraj mu zaproponowałam seks, ale odmówił skubaniec. Stwierdził, że odkąd usłyszał serduszko dziecka to ma opory. Ono tam jest - usłyszałamLady Savage, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A ja widzę ofertę od dzisiaj na ich stronie. Może poducha będzie od czwartku. Oj tak, taka bym z chęcią sobie kupiła. Kołdrę zwijam między nogi, Ale tyłek mi marznie. Jak zarzucam nogę na nogę mego męża, to narzeka po jakimś czasie, że mi gorąco.poduche na pewno nabędę
Wczoraj mu zaproponowałam seks, ale odmówił skubaniec. Stwierdził, że odkąd usłyszał serduszko dziecka to ma opory. Ono tam jest - usłyszałam
Mój mi zrzuca nogę, jak na niego 'zarzucę', więc poduchę muszę sobie koniecznie sprawić. W gazetce pod poduchą jest 'oferta ważna od 18.05', więc ja się w czwartek przejdę na łowy.Lady Savage lubi tę wiadomość
-
ta poduszka wygląda super na zdjęciu i jest bardzo tania. ja mam takiego mini rogala do karmienia z motherhood i dałam za niego ponad stówe 6 lat temu... A 70zl za taką ogromną poduche to jak za darmo
z odzieży ciążowej widzę będą letnie spodnie po 40zl :> trzeba będzie wysłać dziadki rano do walki w biedrze:D
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nick nieaktualny
-
nesairah wrote:Dziewczyny od czwartku w biedronce akcja 'mama I ja'. Będą między innymi ubrania ciążowe I poduchy
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Ja też zostałam zmuszona do kupna poduszki przez mojego M. Ostatnio go "poparzylam" jak zarzucilam nogę na jego ciałko. Jestem troszku cieplejsza.
Patrzyłam, to na allegro mają poduszkę o długości nawet 130 cm, ta z biedry ma 100 cm. Pójdę rano, wezmę w łapkę i podejmę decyzję. Wsad ma dobry.
-
Odnośnie dzisiejszego obiadu... Zgrzeszylam.
Zeżarłam chemię ze słoika. Byłam kupić mój pasztet A Pani wykładała pulpety na półkę. Dostałam takiego slinotoku, że nie mogłam się powstrzymać. Jakie dobre
Szczesliwa_mamusia, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Hej, czy mogę do Was dołączyć? 36 lat, pierwsza ciąża, termin wg USG na 02.12, w piątek badania prenatalne, u mnie akurat na NFZ
Szczesliwa_mamusia, Alxawl, Zołzimagic, Sunshine_111, Wachciowa, Aztoria, Lady Savage, A85K, emilydread, magdzia26, Tizzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć dziś
ja z 2 tematami
mm wyniki awidnosci cytomegalii - wynik 0,54 przy normie wysokiej od 0,25, wiec cale szczescie stare
drugi temat: cos mnie klujenie wiem co. w nocy poszlam siusiu i zaklulo mocno, myslalam, ze pecherz moze. polozylam sie i klulo dalej, jakby troche w innymi miejscu, nie umialam tego zlokalizowac - na pewno po prawej stronie, ale nie wiem czy sama macica, czy szyjka, czy gleboko w pochwie ;( po paru minutach przeszlo. potem w ciagu dnia ok, ale od pol godz znow czuje to klucie, nie tak intensywne jak w nocy, ale jest i martwi mnie
plamienia nie ma, goraczki nie ma, uplawow nie ma, przy samym siusaniu nic nie boli, serducho Fasoli pika pieknie.... czy takie klucie to tez moga byc wiazadla? wizyta dopiero 25 maja
-
nick nieaktualny