Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Editchen-moga być więzadła. Wszystkie gwiazdy na niebie wskazują, że jest wszystko dobrze
Szczesliwa_mamusia - a ja myslalam, ze te wiezadla to raczej taki bol miesiaczkowy, do tej pory wlasnie raczej tak to czulam, wiec przy tym nowym kluciu lekko panikuje...
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam naprzemienne bóle więzadeł i kłucia tak jakby przy szyjce macicy?
Nie potrafię tego opisać lepiej, bo to było takie bardzo dziwne i nieprzyjemne kłucie, jakby mi ktoś igłą w skórę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 18:49
editchen lubi tę wiadomość
11.12.2017 syn Adaś -
Tak taki wszytskie dziwne uczucia to są więzadła które popuszczaja by zrobić miejsce macicy. Każda z nas może mieć inne odczucia co do tego bo w 1 ciąży mnie bolało, 2 drugiej właśnie jak wbijanie szpilki a teraz to mnie ciągnie, ale wiem z doświadczenia mojego że to właśnie więzadła także spokojnie dziewczyny
editchen, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie. Tak musi być. Skoro początkowo nasza macica jest wielkości moreli, a na być docelowo wielkości arbuza, to musi się rozciągnąć. A jak się rozciąga to boli. Ten kto określił ten stan słowem ciąża- trafił w samo sedno. Ciąży
-
nick nieaktualnyeditchen wrote:cześć dziś
ja z 2 tematami
mm wyniki awidnosci cytomegalii - wynik 0,54 przy normie wysokiej od 0,25, wiec cale szczescie stare
drugi temat: cos mnie klujenie wiem co. w nocy poszlam siusiu i zaklulo mocno, myslalam, ze pecherz moze. polozylam sie i klulo dalej, jakby troche w innymi miejscu, nie umialam tego zlokalizowac - na pewno po prawej stronie, ale nie wiem czy sama macica, czy szyjka, czy gleboko w pochwie ;( po paru minutach przeszlo. potem w ciagu dnia ok, ale od pol godz znow czuje to klucie, nie tak intensywne jak w nocy, ale jest i martwi mnie
plamienia nie ma, goraczki nie ma, uplawow nie ma, przy samym siusaniu nic nie boli, serducho Fasoli pika pieknie.... czy takie klucie to tez moga byc wiazadla? wizyta dopiero 25 maja
a bol to wiazadla
-
Dziewczyny, ja po wizycie - jest bardzo dobrze. Dzidzia ma 19mm, serduszko 171 ud/min wiec pieknie sie rozpedzilo. ciaza nawet wyglada na 3 dni starsza. Maluch znowu dupka odwrocony wiec nie bylo mowy o ogladaniu profilu moj M jak to uslyszal to smial sie ze od razu widac ze jego
Za dwa tyg ide znowu dla spokoju, ale na dzis - ulga ogromna.
majamia, [m]alina, Szczesliwa_mamusia, Aztoria, editchen, Wachciowa, Jacqueline, Lady Savage, Edith, A85K, magdzia26, Jooozefka, Marteczka93, belle_maman88, Sunshine_111, ara, Tizzi lubią tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualnyWidzisz Malysmoku- mówiłam, że będzie dobrze. Serducho jak dzwon. Za 2tyg jak pójdziesz, to już ponad 3cm będzie miało
Mój mąż jak spojrzał ostatnio na zdjęcie usg, to stwierdzil, że dziecko ma jego nos - cha cha cha.editchen, Wachciowa, malysmok84, Marteczka93, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny polujące na biedronkowe poduchy, pracowałam w biedronce więc powiem Wam kilka sekretów.
1. Towar w magazynie stoi od kilku dni, więc już jutro może się pytać w biedronkach czy przyjechały, trzeba trafić na miłą kobietę, która Was poinformuje, i porę dnia, bo rano największy zapieprz, i po popłudniu koło 13-14. W tych godzinach radzę się nie pytać.
2. Jeśli tak, bo nie w każdej biedronce będzie towar z gazetki. Niestety ;/ oni gazetkę robią na całą Polską a potem się okazuję, że z 15 biedronek w Poznaniu tylko 6 dostało dany towar ;/.
3. Jeśli poduchy są to rada jest taka by iść po nie w środę koło 20.00. Bo w czw może już nie być. Jeśli są b.ładne i w dobrej cenie. My zawsze towar promocyjny wystawiamy dzień wcześniej wieczorem, w zależności od ruchu i biedry, jest to godzina 19-20.Zołzimagic, k878 lubią tę wiadomość
-
emilydread wrote:Dziewczyny,kiedyś któraś z Was pytała o sukienki na wesele i druga wysłała linka z takimi pięknymi, długimi sukienkami ciazowymi. Kojarzycie może adres www? Próbowałam kopać forum, ale przy takiej ilości stron to jużnniemozliwe
z góry dziękuję za pomoc!
To ja pisałam:
Na tej stronce są piękne sukienki, dużo zwiewnych, szyfonowych lub jedwabnych, odcinanych pod biustem, może Ci coś podejdzie? Niestety stronki nie znam, nie wiem czy wiarygodna.
https://www.floryday.com/pl/Sukienki-r9872/emilydread lubi tę wiadomość
-
Znalazłam takie coś na temat pierwszego trymestru:
"Praca, jaką wykonuje organizm kobiety w tym okresie, jest porównywana przez naukowców do wysiłku himalaistów."
Bardzo mnie to pociesza, bo czuję się paskudnie...Szczesliwa_mamusia, A85K, Marteczka93, Wachciowa, belle_maman88, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny