Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Mój też raczej nierozumie... dla niego jestem leniwa I twierdzi , że poprostu mi się nie chce sprzątać itp.
Zauważyłam też, że jak boli mnie brzuch, to częściej chodzę siku. Tak jakby rozciągająca macica naciskała mi na pęcherz -
nick nieaktualny
-
Czytam Was na bieżąco a sama coś ostatnio mało się udzielam, dlatego powiem i ja co nie co
W moim przypadku jeśli chodzi o poduszkę to chyba nie prędko kupię, bo jak narazie mi wystarczy mój poducho-mężulek. Mogę kłaść nogi nawet na jego głowę i mu to nie przeszkadza (sama się dziwię). No ale co ja zrobię jak jestem takim małym misiem koala, który nie zaśnie bez wtulania
I kurczę jeszcze coś chciałam napisać ale wyleciało mi z głowymagdzia26, Sunshine_111, migiem, Lady Savage, A85K lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
witam się w 11 tygodniu, trochę mnie nie było najpierw ślub i wesele, a ostatnio niestety, ale męczą mnie dosyć mocno mdłości i nie mogę przed komputerem w ogóle wysiedzieć, przez co widzę, że mam masę wpisów do nadrobienia
. Jak tam wasze samopoczucie? Przechodzą wam może już mdłości?
Tizzi wpisz mi proszę na 23 maja badania prenatalne.
Szczesliwa_mamusia, Wachciowa, magdzia26, Lady Savage, Aztoria, Tizzi lubią tę wiadomość
25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho
-
nick nieaktualny
-
Będzie to już początek 12 tygodnia, także podobno już można robić, tak mi bynajmniej powiedzieli w klinice gdzie będą mi robić badania
, zobaczymy czy będzie już wszytko ładnie widać
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 22:27
25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho
-
chicken - ja jestem w trakcie 9 tygodnia, mam angelsound. w sobote nie moglam znalezc, mimo ze wczesniej bylo ok. w instrukcji jest, ze zasadniczno powinno sie uzywac od 12 tygodnia. ja mam spora warstwe tluszczyku, ale jakos sie udaje zwykle. u mnie pod pepkiem, bardziej po prawej stronie, jakby blisko jajnika, poki co praktycznie w jednym miejscu, choc zaczyna sie lekko ruszac. probuj na lezaco, ja troche, zeby "zniwelowac" tluszczyk, naciagam brzuchol w gore. podobno czasem tak jest, ze moze nie byc slychac 1-2 dni, a potem znow jest ok, im starsza ciaza tym latwiej znalezc. ja np. podejrzewam, ze w sobote nie moglam znalezc, bo bylam swiezo po jedzeniu i bylo slychac chyba glownie moje jelita
chicken lubi tę wiadomość
-
hej. ja się zwlokłam po mojej poobiedniej drzemce
wczoraj przesadziłam z zimnym piciem i dzisiaj mam efekty w postaci mocno bolącego gardła
w ruch poszedł czosnek i tabletki prenalen. Mam nadzieję, że czosnek załatwi sprawę, bo jak się rozłożę to się chyba załamię
Fajnie dziewczyny czytać o waszych wynikach prenatalnych, co sprawia, że sama już nie mogę się doczekać swoichale u mnie jeszcze tyle czasu... co najmniej 2 tyg. jakaś opóźniona jestem w stosunku do Was
na razie wizyta w środę i już nie mogę się doczekać. Pierwszy raz biorę męża ze sobą, myślę ze go to ruszy. Bo tylko z wierzchu z niego taki twardy typ ;P
powodzenia na jutrzejszych wizytach:*
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychicken wrote:W którym jesteś dokładnie tygodniu?
Gdzie szukałaś? Na linii od pempka w dół? Czy po bokach Też? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj niby sie stara ale nie rozumie do konca czemu wracajac z pracy jestem zmeczona bo mam prace siedzącą...
Zauwazylam ze nie jem wcale owocow i na sama mysl mi niedobrze ...ktos ma podobnie ?
Missjust jestesmy na identycznym etapie ciazyale ja wg usg mam 5 dni mlodsza ciaze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 07:09
-
Dziewczyny ze spokojem - nasz maluch bicia serca nie chcial nawet pani doktor w sobote zaprezentowac - co wlaczyla to ucieklal. Dopiero za 2 czy 3 razem jej sie kawalek udalo puscic porzadny
A85K lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Dokładnie wczoraj był 10t1d. Zaraz nad linia włosów. Ja szukam leżąc totalnie na plaskim. Dziecko u mnie jest po lewej stronie i tam jeżdżę. Też lekko dociskam
Ja przed chwilą próbowałam ale nawet swojego pulsu nie słyszałam :p
Witam się w 11 tygodniu ciąży!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 07:14
-
Ja się nie nadaję do jeżdżenia gdziekolwiek...
Wczoraj byliśmy zamówić sprzęty do kuchni, na nogach spędziłam może godzinę w mieście i wieczorem znowu plamienie trochę, mniejsze niż poprzedniego dnia jeszcze, nieduże na prawdę, no i się wnerwiłam.
Grrr oby do czwartku12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016