Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MalySmok - nie biorę luteiny, więc się nie wypowiem. ALe za to dziś (upierdliwy ból podbrzusza i "przybrudzona" znów w kolorze kawy z mlekiem wkładka) przy jednym siusianiu zaliczyłam na papierze zdecydowanie gęstszy śluz, lekko zółtawy. dziewczyny tutaj chyba coś kiedyś pisały, że to niby normalne, więc staram sie powstrzymać panikę do czwartku (wizyta).
-
Wonderland trzymaj się, odezwij się do Nas za jakiś czas tutaj na grupie, bo jestem pewna ze niedlugo bedziesz sie chciala pochwalic nową, zdrową ciążą
Tego Ci życzę.
Amus, a moze zapytaj na nastepnej wizycie lekarza o stosowanie probiotyków doustnych. Grzybica to podobobno bardzo czesta przypadlosc w ciazy.
Nam po prostu o to chodzi zebys zaczela sie cieszyc tą ciążą! A zapewne kazda tutaj ma wrazenie ze Ty ciągle wyszukujesz sobie nowe przypadlosciCzas najwyższy zacząć się cieszyć , nie wmawiac sobie nic bo autosugestia to w Twoim przypadku nic dobrego:)!
-
nick nieaktualny
-
Wonderland zycze ci z calego serca bobaska na przyszla wiosne albo i szybciej❤
Dziewczyny mozecie mnie wpisac na 30 maja (badanie prenatalne)dzisiaj dostalam termin.
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Wonderland tez mam za soba poronienie w styczniu i to w moje urodziny, wiem dokładnie co czujesz... Ale pamiętaj ze kolejna ciaza to kolejna szansa wiec zycze Ci Kochana szybkiego ponownego dolaczenia do Nas i jeszcze w 2018 roku tulenia malucha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 15:43
-
Wonderland Przykro mi, wiem co przeżywasz. Życzę Ci, żeby teraz już wszystko było po Twojej myśli i żebyś doczekała się szybko małego szkraba.
Co do luteiny i śluzu - mam dokładnie tak samo, biały śluz w dużych ilościach, czasem lekko żółty. Ostatnio gin powiedział, że luteina ma za zadanie zwiększyć ilość wydzieliny i że to prawidłowy objaw, nie ma się czym przejmować -
Szczesliwa_mamusia wrote:Nola-jestem na siebie zła, bo cały tamten tydzień się miotałam, odwołać czy pójść. A teraz nie to, że jechałam prawie 1.5godz do tego szpitala, tam spędziłam kolejne 1.5, po to tylko żeby dowiedzieć się, że komuś dupę zawracam. I kto to słyszał, żeby tak często do ginekologa latać.A na pytanie czy mam znowu infekcje, to usłyszałam nie widzę, Ale przepisze pani globulki. WTF? A z porady endo to ja mogę skorzystać tu u siebie na prywatne ubezpieczenie. Mam nadzieję, że mój kontakt ze szpitalem ograniczy się do ktg pod koniec ciaży i porodu.
Ja to nawet swoich snów nie próbuje opowiadać, bo sama ich nie ogarniamchcialam cie tylko jakos pocieszyc...Dziwna baba to masz ta infekcje czy nie?! Bo globulki brac bez powodu i to w ciazy srednio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 15:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNola- co do globulek nie wiem. Receptę wykupiłam, bo zawsze się przyda. Na razie ja jakiś zmian nie zauważyłam, więc brać nie będę. Nie wzbudziła mojego zaufania.widac było, że ginekologia ja zmęczyła, patrzenie w damskie krocza, tylko przy endokrynologicznej najchętniej by została. A tu jej ciężarną jeszcze wciskają. Jak będę mieć problem to napisze do mojego doktorka. A 2mam usg prenatalne, to w razie czego gdyby coś, to najwyżej mnie jeszcze zbada. Mąż "funduje" mi wizyte, więc co
Ja nie wiem, że ci ludzie zmuszają się do pracy w służbie zdrowia. Rozumiem, że NFZ mało płaci, ale to nie moja wina. Mój doktorek to nawet w szpitalu, jak leżałam na oddziale, to był ludzki człowiek. Ech... Było minęło. Kolejne doświadczenie za mną.
-
Dziewczyny, co na gorączkę i początek jakiegoś paskudnego przeziębienia? Z czosnku, cebuli i soku z malin już korzystam ale chodzi mi o coś na zbicie gorączki oprócz paracetamolu. Lekarz dopiero jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 16:12
27.04 - 0.22 cm
04.05 - 0.88 cm
16.05 - 2.01 cm
01.06 - 4.48 cm
14.06 - 7.02 cm
27.07 - 269 g
07.08 - 381 g
31.08 - 604 g
28.09 - 1267 g
16.10 - 1664 -
Jagna0707 wrote:Dziewczyny, co na gorączkę i początek jakiegoś paskudnego przeziębienia? Z czosnku, cebuli i soku z malin już korzystam ale chodzi mi o coś na zbicie gorączki oprócz paracetamolu. Lekarz dopiero jutro
A ile masz ° temp?