Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa_mamusia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb99d150a5f6.png
Lady Savage-nie smutaj się
Laurka dla Ciebie
Trzeba kliknąć w miniaturke
To i ja się przytulę do laurki. Mój M się śmiał ( A może i mnie wysmial) jak mu powiedzialam ze mogłabym dzisiaj obchodzić takie na pół święto, bo Dzidzia jest jeszcze w brzuszku.na pewno jest jakieś święto w kalendarzu na cześć ciężarnych.
poszukam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWachciowa wrote:To i ja się przytulę do laurki. Mój M się śmiał ( A może i mnie wysmial) jak mu powiedzialam ze mogłabym dzisiaj obchodzić takie na pół święto, bo Dzidzia jest jeszcze w brzuszku.
na pewno jest jakieś święto w kalendarzu na cześć ciężarnych.
poszukam
Śmiało sie przytulaj
A ja właśnie lilie dostałam od męża między innymi na dzień mamy. Zaskoczył mnie. Zazartowal, że takie fajne święto, bo z dzidzia jest wszystko dobrze, więc mam podwójny prezent na dzień mamyma facet ludzkie odruchy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 21:52
Wachciowa, editchen lubią tę wiadomość
-
Lady mój tez nie pomyślał ani razu pochodzę to święto 3 rok....
ja zawsze na dzień taty najpierw z starsza teraz z w 2 robię laurke, ale szczerze mam to w d... wczoraj strasza miała występy w przedszkolu dziś rano wstala i śpiewa " kocham mamo, kocham mamo, wiem że czujesz to samo" dała buźki i się przytulia jak zawsze rano. Popołudniu mlodsza przyszła i przytulisa się sama z siebie na 5 min u niej to bardzo rzadko się zdarza bo to dzikie takie małe jest stworzenie
. I nawet buźki nie da jak nie ma ochoty i możesz prosić 30min heh a ona jest w tym samym wieku co twoja
Nie martw się dla takich małych dzieci jest dzień mamy codziennie bo dla nich tal naprawdę to MAMA jest całym światem i ten jeden dzień nie zrobi nic. A jak zacznie rysować to będziesz dostawała specjalnie dla mamusi 10 laurek dziennie z serduszka a nie bo wypada akurat w święto kochana. -
magdzia26 wrote:Właśnie pochlonelam pół arbuza moje dziecko zamiast wód plodowych chce chyba w soku arbuzowym pływać
-
Mnie mój mąż zaskoczył bukietem "od synia" (jest przekonany, że to będzie chłopiec). Sama bym nawet nie wpadła na taki pomysł, ale miło mi się zrobiło, tym bardziej, że mój mąż z tych, co to nawet o swoich urodzinach nie pamiętają
magdzia26, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość
5.12.16 - pusty pęcherzyk, 7 tc
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie Mamuśki w ciąży!! Znalazłam. Międzynarodowy dzień kobiet w ciąży jest 9 września. Załapiemy się
editchen, majamia, magdzia26, ara, Szczesliwa_mamusia, Mimi_i_bubu, Sunshine_111, Aztoria lubią tę wiadomość
-
Ja przed Pierwszym Dniem Matki ojcu dzieci dalam linka, co bym chciała. Wykazał sie chłop i nawet do tego czekoladki i kwiatka mialam.
Ba! W Dniu Matki w 2014roku, moja mama dzwoniła do Niego, zeby mu przypomniec, ze teraz na nim spoczywa obowiazek przygotowywac dzieci do tego dnia - a takze dopilnowywac, aby dzieci nigdy o matce nie zapomnialy. Poki co - juz czwarty Dzien Matki obchodze i zawsze cos dostaje.
Teraz ja sie wykazac musze na Dzien OjcaWachciowa, editchen lubią tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Mojemu powiedziałam ze mnie nikt nie złożył życzeń na dzien mamy (znaczy miałam na myśli jego) to mi powiedział ze przecież ja nie jes jego mama. No cycki normalnie opadają
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Kala06 wrote:Mojemu powiedziałam ze mnie nikt nie złożył życzeń na dzien mamy (znaczy miałam na myśli jego) to mi powiedział ze przecież ja nie jes jego mama. No cycki normalnie opadają
No ale to w sumie prawda... o ile fajne wydaje mi sie ze tatus wsadza dzieciakowi kwiatka w lapke i pomaga dac mamie, to jazdy na skladanie zyczen od dziecka w brzuchu wydaje minsie dziwne i nad wyraz.Karmellla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to jakas inna jestem uznalam.
Dziewczynu zdaza wam sie zapomniec ze jesescie w ciazy? Objawow nie mam i tak.latam praca dom gdzies tam, tu z mlodym to to i jak nie mam infekcji i lękow to zapominam ze w ciazy jestem...nie wiem jak to opisac...moze przy drugiej tak jest? Ciesze sie ciaza bo wyczekana ale jakby...nie zyje nią non stop. Nie wiem moze zly czlowiek ze mnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 07:39
Mimi_i_bubu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny