Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak ja się cieszę, że nie wyprawiamy wesela
editchen Tobie chyba rzeczywiście pozostaje wybrać "mniejsze zło" i po prostu poinformować gości o Twoim stanie. Będziesz spokojna i nie będziesz musiała odpowiadać na milion pytań.editchen lubi tę wiadomość
-
Ja jak zaszlam w pierwszą ciąże to teściowa była długo oburzona że jak to tak bez slubu...ostatecznie ślub wzięliśmy na naszych warunkach jak nasz synek miał już ponad rok
ale łatwo nie było (rodzice mojego męża długo byli obrazeni że jak to bez hucznego wesela i co najmniej setki gosci) ale stanęło na naszym ślub i przyjęcie były bardzo kameralne wolelismy pieniądze wydać na dom który wtedy budowalismy
-
nick nieaktualnyMam dosc
Jakby juz byl drugi trymestr to okolice wejscia donpochwy potraktuje clortimazolum a tak??? Jakas krostka mi sie tam zrobila i szczypie. Nie jest to taka opryszczkowa tylko taka zwykle mala a piecze. Mam dosc tego. Wyniki posiewu dopiero we wtorek -
Amus87 wrote:Mam dosc
Jakby juz byl drugi trymestr to okolice wejscia donpochwy potraktuje clortimazolum a tak??? Jakas krostka mi sie tam zrobila i szczypie. Nie jest to taka opryszczkowa tylko taka zwykle mala a piecze. Mam dosc tego. Wyniki posiewu dopiero we wtorek
A może masz podraznione prosaki i to Cię boli? Ten syf nie jest grudkowaty? -
nick nieaktualnyNie gmeram tylko smruje od czasu do czasu. Rece przed tym myje bardzo dokladnie to taka gtudka sie zrobila wlasnie ale na ile umiem zobaczuc to nie jest ani syfek ani pryszcz bo jednegokoloru i nie moze to bys mieszek wlosowy bo to przy samym wejsciu czyli w miejscu nieowlosionym. Podobny do tego prosaka (obadalam na necie teraz) i szczypie. Kazdy gin to ignoruje a mnie szlag trafia
-
nick nieaktualnyPosmarowalam kropeczka pimafucino moze nie zaszkodzi. Wczoraj tez smarowalam ale serio odrobina. Boje sie wiecej bo to juz troche wenatrz jest a niby ten krem z zew.
A jest jakaa przyczyna ppdraznienia prosakow? Ja je mam tez wyzej ale sa mniejsze i nie bola -
Dziewczyny polecam wam konkurs. Mozna wygrac sliczny kocyk niemowlecy z podusia i kotem. Nie chce was na nic naciagnac. Ale fajnie ze mozna za darmo dostac zestaw dla niemowlaka. Zawsze jeden wydatek mniej do wyprawki. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=320294415071461&id=310667089367527Alicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Amus87 wrote:Posmarowalam kropeczka pimafucino moze nie zaszkodzi. Wczoraj tez smarowalam ale serio odrobina. Boje sie wiecej bo to juz troche wenatrz jest a niby ten krem z zew.
A jest jakaa przyczyna ppdraznienia prosakow? Ja je mam tez wyzej ale sa mniejsze i nie bola
Ja podraznilaM szewkiem od majtochow. -
[m]Alina - rozgrzeszam cie
też mam czasem dziwne zachcianki, na konkretny smak chrupków, na kebaba, na pizze
żelki - uwielbiałam ale mi zbrzydły w ciąży i rozpaczam z tego powodu
[m]alina lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
[QUOTE=[m]alina]Cześć dziewczyny,
macie od czasu do czasu zachcianki na takie jedzenie śmieciowe jak chipsy,żelki itp ;P ??
Nie mogłam się dzisiaj opanować[/QUOTE]
W pierwszej ciazy, tak i to bardzo.[m]alina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi na podrażnienia lekarz przepisał Pimafukort (myślę, ze też może się sprawdzić bo ma działanie bakteriobójcze, przeciwgrzybicze i przeciwzapalne) Amus może warto spróbować??
Ja po wizycieMaluszek ma 3,58 cm, bicie serca 154.
Jak wstawiacie zdjęcia w treści??malysmok84, Szczesliwa_mamusia, Aztoria, Jacqueline, Wachciowa, Lady Savage, [m]alina, Sunshine_111, Jooozefka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny