Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry, po prenatalnych wiesci dobre, dzidzia wyglada na zdrowa iprawdopodobnoe bedzie 2-ga corcia, ale to lekarz potwierdzi za 5 tyg. Mam nadzieje, ze u wszystkich tez dobre wiesci, bo niestety mam malo czasu by podczytywac.
Aztoria, Wachciowa, salenne, Jacqueline, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, A85K, Kamcia1988, k878, Sunshine_111, Tizzi lubią tę wiadomość
-
Mam wynik Nifty - wszystko prawidłowo
ale mi kamień z serca spadł
No ichyba cos jest w tym wyniku pappa ( 0,5) i płci bo u nas na 100% chłopak - tak wynika z dna
Teraz mogę spokojnie pojechać na wakacjeJooozefka, Aztoria, Jacqueline, Lady Savage, salenne, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, zapachmalin, Wachciowa, editchen, malysmok84, A85K, Anuśka...G, MalaHD, Angie 31, bebloszka90, Lili91, kaka470, k878, Sunshine_111, Tizzi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
78beti wrote:Mam wynik Nifty - wszystko prawidłowo
No ichyba cos jest w tym wyniku pappa ( 0,5) i płci bo u nas na 100% chłopak - tak wynika z dna
Teraz mogę spokojnie pojechać na wakacje
Czekałam na własnie taki Twój wpiscuuuuudownie
bardzo się cieszę
ależ mi humor na noc poprawiłaś aż mi się uszy śmieją
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Jooozefka wrote:Czekałam na własnie taki Twój wpis
cuuuuudownie
bardzo się cieszę
ależ mi humor na noc poprawiłaś aż mi się uszy śmieją
mega sie dziś stresowałam i pół nocy nie spałam bo czułam ze te wyniki będą dzisiaj
Jooozefka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
78beti wrote:Mam wynik Nifty - wszystko prawidłowo
Teraz mogę spokojnie pojechać na wakacjemówiłam że zdrowy dzidziulek,
-
Cześć dziewczyny
ja się melduje tez po wczorajszej wizycie
wszystko książkowo, po krwiaku ani śladu, i na 100% będzie chłopczyk, siedział akurat dupką w dół jak lekarz badał mi szyjkę i zobaczył małe jajca
będzie Nikoś
Szczesliwa_mamusia, magdzia26, Aztoria, Eli, Amus87, zapachmalin, Lady Savage, Wachciowa, emilydread, malysmok84, A85K, Angie 31, Jooozefka, Sunshine_111, Tizzi lubią tę wiadomość
-
78beti wrote:Dzięki
mega sie dziś stresowałam i pół nocy nie spałam bo czułam ze te wyniki będą dzisiaj
Beti przypomnisz jakie mialas ryzyko?
Ja sie zastanawiam czy jest sens przy 1:720 robic.... mam niska Pappa i niby sie nie martwilam a teraz mi sie wlaczylo... -
mycha91 wrote:Beti przypomnisz jakie mialas ryzyko?
Ja sie zastanawiam czy jest sens przy 1:720 robic.... mam niska Pappa i niby sie nie martwilam a teraz mi sie wlaczylo...https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
_darkblueberry wrote:Cześć dziewczyny
ja się melduje tez po wczorajszej wizycie
wszystko książkowo, po krwiaku ani śladu, i na 100% będzie chłopczyk, siedział akurat dupką w dół jak lekarz badał mi szyjkę i zobaczył małe jajca
będzie Nikoś
dwóch Nikodemów będzie na forum
A85K, _darkblueberry lubią tę wiadomość
-
Wróciłam od lekarza. Pierwszy raz prywatnie. Godzina spedzona w gabinecie :p
Pani doktor dokładnie oglądała dziecko, jednak nie do końca chciało współpracować. Caly czas się tylkiem obracalo. Przeziernosc dziś wyszła 1.9 A to dlatego że dziecko jest już większe. Według crl to 13 tydzień i 6 dzień
Nieźle urosło... data porodu na 8.12
Niestety płci jeszcze nie udało się rozpoznać.
Pani doktor powiedziala że test pappa zawsze warto zrobić ale, że musiałabym to zgubić jutro bo później będzie za późno
Szczerze, to nawet jeśli ryzyko wypadałoby duże to co wtedy mogę zrobić? Jeśli np w kolejnym etapie wyjdzie że Amniopunkcja wyszła źle? Czy można teraz przerwać ta ciążę?