Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie libido tez szaleje, ale my niestety juz od 4 miesięcy zakaz
Lady ja tez tak wyglądam po pobraniu
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Lady_Savage - nigdy tak nie miałam, nie pamiętam, raz zrobił mi się kiedyś siniaczek ale nieduży i nie taki fioletowy.
Mi jak już pielęgniarka dobrze sie wbije to krew zazwyczaj leci tak, że aż słyszę jak tryska do probówki. Ale problemów raczej nie było nigdy z zatamowaniem. Gorzej miałam wacik nie raz ubrudzony niż teraz jak leki przeciwzakrzepowe biorę.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Lady, masakra! Ja na szczescie tak nie wygladam! A ostatnio pobieraly mi krew na szybko, kiedy Mlodszego mialam na plecach w nosidle
Eli lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Wiem dziewczyny że masakra, w pierwszej ciąży zdarzyło mi się tak raz, jak glukozę miałam, 3 wbicia dały swoje, a tutaj co pobranie mam takie ręce
chodzę na długi rękaw nawet w upał, bo ludzie się patrzą na Ciebie z politowaniem.
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Amus-na katar kup acatar-roztór izotoniczny. Bezpieczny w ciąży. Będzie Ci się lepiej oddychało. Ładnie oczyszcza.
Darkblueberry-oj tak. Mi też libido wzrosło. Od początku ciąży. Ale u mnie niestety narazie seks zakazany;)
Ten gardimax spray mi sie niebezpueczny wydaje no ale mowil ze to raz max dwa razy dziennie psikac. On na alkoholu jest
Dziewczyny... Takie pytanie. Z takimi dolegliwosciami jak ja mam idziecie do gina czy to internisty? Bo ja w sunie byla u internisty i mysle czy dobrzetzn on wie o ciazy itp
-
nick nieaktualny
-
Dobry dobry Cioteczki
Dziś było nasze USG I trymestru.
Mamy 6,12cm długości, NT 1,6, Serducho mocno bije 150 ud/min. Kość nosowa jest, oj jest, po Tatusiu chyba
Ale to wstydliwe dzieciątko jest i nie pokazało "co ma między nóżkami"
Nawet nie wiecie jak się cieszęSzczesliwa_mamusia, [m]alina, Lady Savage, A85K, Sunshine_111, Wachciowa, Zołzimagic, Aztoria, magdzia26, k878, Marteczka93, Jooozefka, Edith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale serio serio...nos jak mojego Poślubionego
Kochane Dzieciątko nasze!
To nasza pierwsza, bardzo długo oczekiwana ciąża, więc...Jestem szczęśliwaSzczesliwa_mamusia, Sunshine_111, Zołzimagic, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModrzewiowa- to jak u nas
my 6lat starań. Więc mój mąż to w ogóle szczęśliwy, że udało się syna zrobić. Takie męskie ego- wybudować dom, posadzić drzewo i splodzic syna
pytałam się, czy nie rozczaruję się, jak jednak okaże sie że będzie córka. Powiedzial, że nie, ale on wie, że będzie syn
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Leż i odpoczywaj. Staraj się głęboko oddychać. A jak masz bardzo wysoki puls to lyknij 2tabletki magnezu i jedna potasu. Tak mi zaleciła kardiolog
95-103 sie waha. Za to cukier 160 a przy takim pulsie na bieznie nie moge isc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny