Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciśnienie się zmieniło... od wczoraj tak mnie głowa boli przy skroni, gdzie miałam ją szytą, że gryze ściany! Agh... wole rodzić, niż mieć ten ból głowysyn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
majamia wrote:Ciśnienie się zmieniło... od wczoraj tak mnie głowa boli przy skroni, gdzie miałam ją szytą, że gryze ściany! Agh... wole rodzić, niż mieć ten ból głowy
-
Oj wczoraj miałam okropną migrenę, więc coś jest na rzeczy. Ciśnienie w normie, więc myślę, że to wina pogody. Gin mi polecił magnez 3x1 brac, jesli to bole napieciowe.
Dziewczyny wczoraj przeszlam sama siebie. Wieczorem zrobilismy sobie z P sushi, takie bez surowych produktow, zebym mogla zjesc. Po kilku kawalkach stwierdzilam, ze jedyne, czego mi brakuje to... nutella! I tak nakladalam sobie ta nutelle na sushismakowalo mi jak.nigdy.
majamia, Mamaokruszka, [m]alina, Szczesliwa_mamusia, k878, ara, magdzia26, Aztoria, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
-
Córka dowiedziała się wczoraj o ciąży, jest w siódmym niebie jakby to tak powiedzieć
Zachwycona
Już mi mówi, że trzeba będzie kupić pampersy i puder do pupy
Całowała brzuch na wieczór, przytulała bo chciała dzidziusia posłuchać
Lady Savage, Kamcia1988, editchen, Alxawl, Wachciowa, [m]alina, Szczesliwa_mamusia, k878, ara, magdzia26, Jooozefka, Aztoria, Edith, Marteczka93, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyDziewczyny czyli tez takie bole macie??? Okropnosc. Od rana mi pulsuje znowu...kawe juz wypilam bo cisnienie 90/60 puls 75... Apap nie pomogl wczoraj wiec dzisiaj nie biore. O 18:30 mam gina ale pewnie oleje.
Mnie boli dziwnie jakbym miala mega cidnienie w czaszce -
nick nieaktualnyNutella na sushi...hahaha bez komentarza
Co do zusu to ja w poprzedniej ciazy poszlam po msc od podpisania umowy na l4 i kontroli nie mialam, nie kwestionowali tez zaaadnosci umowy takze moze od 6 lat sie cos zmienilo.
Magnez na bol glowy?? Vo szkodzi sprobowac. Chyba zakupie sobie.
Jacqueline hihi fajnie ze sie ucieszylau nas kuba tez ale teraz codziennie chodzi i gada " czemu jeszcze nie mam rodzenstwa, szkooooda, za ile dni wyjdzie" i tak. Noooon stop
bezuszek glaska itp. Troche boje sie jego podejscia do cesarki bo on wie ze mialam bo blizne widzial i mowi " mamusiu ale nie bedzie cie bolec?? Ja chce by juz bylo po cieciu brzuszka bo chce bys byla w domku a nie w szpitalu"
-
nick nieaktualny
-
mnie też głowa boli od wczoraj.
ciśnienie 100/60 i puls skaczący z 60 na 90 w końcu się unormował i na koniec dnia było już 85ud tego pulsu
Mroczki przed oczami i ból głowy to wg internetow klasyczny objaw zbyt niskiego ciśnieniaMom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Oj... to niezle nas wszystkie meczy ciśnienie... ja nie wiem, czy apap pomogl, bo poszlam spac, ale wstalam i znowu boli... kawe juz mam, to wypije i zobaczymy co dalej. Trzeba sniadanko chlopcom zrobic.syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Dziewczyny jak u was jest z metabolizmem? Ja wszedzie czytam że kobiety w ciąży męczą zaparcia, a ja mam totalnie odwrotnie. Mój metabolizm przyspieszył kilka razy. Nie przytyłam jeszcze ani grama a jem jak mały hipopotam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 07:58
-
Amus - co do cesarki córka też wie, mówiłam jej, że nie chciała się sama urodzić i musieli ją wyciągnąć
I wczoraj też mówiła, że w grudniu zawiozą mnie z tatusiem do szpitala i znowu będę miała cesarkę
Co do porodu to jeszcze nie wiem, chciałabym sn, ale przecież nie będę jej w to wtajemniczać, jeszcze nie wiem jak wyjdzie i jakie mają podejście u nas w szpitalu też do porodów sn po cc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 07:59
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Córka dowiedziała się wczoraj o ciąży, jest w siódmym niebie jakby to tak powiedzieć
Zachwycona
Już mi mówi, że trzeba będzie kupić pampersy i puder do pupy
Całowała brzuch na wieczór, przytulała bo chciała dzidziusia posłuchać
-
emikey wrote:Dziewczyny jak u was jest z metabolizmem? Ja wszedzie czytam że kobiety w ciąży męczą zaparcia, a ja mam totalnie odwrotnie. Mój metabolizm przyspieszył kilka razy. Nie przytyłam jeszcze ani grama a jem jak mały hipopotam.
-
emikey wrote:Dziewczyny jak u was jest z metabolizmem? Ja wszedzie czytam że kobiety w ciąży męczą zaparcia, a ja mam totalnie odwrotnie. Mój metabolizm przyspieszył kilka razy. Nie przytyłam jeszcze ani grama a jem jak mały hipopotam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 08:28
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.