Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Majty poporodowe podobno bardzo się przydają. W moim koszyku już wylądowały. Wzięłam dwa opakowanie po 5szt. Mam nadzieję, że starczy.
-
Szczęśliwa_Mamusia - właśnie znowu myśląc o karmieniu i ewentualnym zagrodzeniu dziecka "C" wydaje sie być lepsza i nie wiem już
Co do list wyprawkowych to zorientujcie sie czy w szpitalach gdzie chcecie rodzić mają konkretne wymagania bo czasem mają swoje "widzi misię"
Ja po porodzie miałam te siateczkowe majtki, większy rozmiar wzięłam żeby nie były przy ranie po cc, u nas pozwalali, znaczy położne, ale przed obchodem zdejmować szybko żeby nie widzieli lekarzeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 19:09
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:No a ja kupilam siatec,kowe najwieksze i mialam za male... Na mnie to pewnie nie ma
nie pamietam juz w czym chodzilam chyba bez
-
nick nieaktualny
-
malysmok84 wrote:cocco ja proawdze ciaze w bielanskim i tam tez planuje rodzic
Jak tam wygląda kwestia położnych? Podobno właśnie opieką jest bardzo dobra.
A dowiadywalas się może O szkole rodzenia ? Jak to tam wygląda? Niby masa czas jesCze, ale szybko zleci -
zapachmalin wrote:Magdzia widziałam, że przepiełaś listę na pierwszej stronie. Możesz mi w wolnej chwili wpisać synka.
dziękuję.
Nie widziałam, że jest taka lista. Jak możesz, to wpisz mnie na 5.12 z córeczkąmagdzia26 lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
zapachmalin wrote:Magdzia widziałam, że przepiełaś listę na pierwszej stronie. Możesz mi w wolnej chwili wpisać synka.
dziękuję.
wieczorkiem dokończę i pozmieniam
musiałam najpierw rozkminic jak kolory i pogrobienia się robi bo przy kopiowaniu wszystko znika
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Mnie odrzucalo na mięso na początku, aż przyszedł taki dzień, że zapragnęłam kotleta mielonego i smakował mi jak nigdy wcześniej.
Amus-super wyniki. Teraz tylko trzeba cierpliwości do połowkowego.
U mnie będzie nerwowka przy połowkowych.
Cocco55- moja siostra rodziła w bielanskim. Chodziła do dr kucewicza. W sumie to przy porodzie uratowała życie jej synowi inna lekarka. Zdecydowała szybko o cesarce, bo inaczej mały jej by się udusił. Ja z bielanskiego znam fajna lekarke. Dr Sylwia Miśka. Świetna pani doktor. Chciałam u niej prowadzić ciążę, ale jak trafiłam na swojego doktorka, dzięki któremu udało mi się zajść w ciążę, to przy nim zostałam. Też nie żałuję. Jest świetny. Pracuje na karowej i tam będę się skłaniac do porodu. -
Jestem już po badaniu kontrolnym. Niby zrobił od razu genetyczne bo rozmiar pozwolił i wszystko jest ok. Wszyko oprócz tego ze powiedział ze będzie córka... Ja zhlupialam dosłownie
Nie mogę mężowi powiedzieć bo i tak uważa że przesadzam z ilością wizyty prywatnie, ale smialabym się gdyby to okazała się prawda!!!
Lady Savage, Aztoria, magdzia26, Szczesliwa_mamusia, Sunshine_111, k878 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Tak jestem w trakcie robienia tej listy
wieczorkiem dokończę i pozmieniam
musiałam najpierw rozkminic jak kolory i pogrobienia się robi bo przy kopiowaniu wszystko znika
Magdzia ja noszę pod serduszkiem Synusiamagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Ja jutro ide, zobaczymy czy tam sie kryje chlopaczek czy dziewuszka ^^
zapachmalin, Wachciowa, Aztoria, magdzia26, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Magdzia - zmień mi proszę ana pierwszej datę porodu z 18.12 na 13.12 i dopisz Synka
dziękuję
magdzia26 lubi tę wiadomość
👩🏻35 👨🏻37
👶🏼12.2017
👶🏻01.2021
Czekamy na 3 CUD! 💓
21.05 cień cienia II kreseczek🫶
22.05 wyraźna II kreseczka! 💃🏻
24.05 beta 726,9 mlU/ml🥰🤰🏻
27.05 beta 3388 mlU/ml 💗 progesteron 16,8 ng/ml -
nick nieaktualny