Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja też jestem po 30-tce. No zobaczymy. Najpierw musimy dotrwac do tego czasuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nie pamietam ale chyba po 2 albo 3 stratach na sie na nfz
Beta oddana teraz czekam, na maila maja byc wyniki,
Ciagle mam bole takie jak kolka albo wzdecia, z zuza tak nie mialam, ma ktoras takue boleWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 09:25
-
nick nieaktualnyJa dziewczyny dostałam l4 od rodzinnego do dnia wizyty, niestety, miałam dziś biegunkę, ale na to mi nic nie dała tylko jeść kleik bo w ciąży nie można tych przeciwwymiotnych. Na krew z nosa nic nie mówiła..ogólnie spoko była jeszcze stażystka miła w gabinecie. Przede wszystkim mam iść do ginekologa w swoim terminie...jakbym nie wiedziała
Lady Savage, Tizzi lubią tę wiadomość
-
emilydread wrote:Yoselyn, a masz jakiś medicover lub inny luxmed?
Tam Pappa jest za free
Nie mam właśnie takiego pakietu. A gdzie mogę sobie go załatwić?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Eee faceci to wogole inny stan umysłu mój też jak czasem cos powie to aż nie wiem w która stronę się odwrócić. Ostatnio leżał na kanapie te zaczęły piszczec " mama opa" to je w końcu wzięłam raz jedna raz druga a ten siedzi i mówi "ty nie możesz tyle dźwigać " oczywiście leżąc. No kto by pomyślał aby wziąść je na ręce zamiast mnie No przecież nie on. Później jeszcze kilka razy było " ale ty chyba nie powinnaś tego i tamtego robic" to się tak wkurwi... i następnego dnia tylko mu dawalam np biorąc starsza na ręce " ale przecież ja nie moge" później coś tam zaczął gadać że one są rozpieszczne . Bo mlodsza wiadomo nie mówi więc piszczy jak coś chce. Ja ją rozumiem bądź zadaje pytania , bo mówi tak lub nie. A ten nie pomyśli i zacznie się wydzierac. Ale tak pyska już dawno na niego nie wydarlam, że nawet nie spróbuję zrozumiec o co chodzi małej.
No niestety oni nie zrozumieją do końca nas nigdy. Też nigdy w ciąży ne byli także trudno im wogole pojąć nagły bol po podniesieniu czegoś i ten strach ciągły -
Lady Savage wrote:Nie pamietam ale chyba po 2 albo 3 stratach na sie na nfz
Ciagle mam bole takie jak kolka albo wzdecia, z zuza tak nie mialam, ma ktoras takue bole
No to jestem po tylu stratach, ale to musi być jakiś konkretny tydzień?
Ja momentami też mam takie napisanie w podbrzuszu. Biorę magnez i lezeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:No ja też jestem po 30-tce. No zobaczymy. Najpierw musimy dotrwac do tego czasu
Yoselyn82, Nola, A85K lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj się czuję źle. Obudziłam się z bólem głowy i strasznie mnie muliło. Po śniadaniu ciut lepiej, ale znów dostałam biegunki Nie wiem, czy to ze stresu przed dzisiejszą wizytą, czy coś złego się dzieje. O 15:45 dziś wizyta, wiec proszę was o kciuki!
Justya85, Nola lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:No to jestem po tylu stratach, ale to musi być jakiś konkretny tydzień?
Ja momentami też mam takie napisanie w podbrzuszu. Biorę magnez i lezeLady Savage lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Lady Savage wrote:Nie pamietam ale chyba po 2 albo 3 stratach na sie na nfz
Ciagle mam bole takie jak kolka albo wzdecia, z zuza tak nie mialam, ma ktoras takue bole
Ja nie wiem sama co o tych prenatalnych sądzić... a jak wyjdzie źle?mam koleżanke która późno zaszła w ciążę, przed 40 pierwsze dziecko i testy wyszły jej źle, nie opowiadała dokładnie ale straszyli ją strasznie chorym dzieckiem, urodził się chłopczyk wszystko ok (teraz koło 4 lat stwierdzony autyzm). No i sama się bije z myślami...
emka29 gratulacje, pierwsze serduszko!:)u mnie 5.2 jest tylko pęcherzyk, ale lekarz nawet nie przybliżał za bardzo tego pęcherzyka. Co do przeziębienia ja zrobiłam syrop z cebuli, polecam (obecnie moje dziecko wsuwa bo lekko ją bierze)
Jak Wy to robicie że nie śpicie koło 23 ja to padam po 21 z dzieckiem, masakra. Jeszcze ta pogoda, u nas leje, nie ma słońca.
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualnynesairah wrote:Ja dzisiaj się czuję źle. Obudziłam się z bólem głowy i strasznie mnie muliło. Po śniadaniu ciut lepiej, ale znów dostałam biegunki Nie wiem, czy to ze stresu przed dzisiejszą wizytą, czy coś złego się dzieje. O 15:45 dziś wizyta, wiec proszę was o kciuki!
-
No brzuch mi wysadzilo hehe
Też chcę cieszyć się ciąża ale mam stracha i boję się. Chociaż staram się myśleć pozytywnie. Mąż zaraza mnie optymizmem. I dziękuję mu za to. Bo chyba bym zwariowana od myślenia. Nie ukrywam że myślę, czytam itp. I chyba nie potrzebnie się nakręcam.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Justya jak zrobię drzemki popołudniu to mi ciężko zasnąć o 23Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
majamia wrote:Tylko musisz miec udokumentowane straty. Na 'slowo' nikomu nie dadza darmowych... niestety...
Mam dokumentację.. Nawet że szpitalaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:No brzuch mi wysadzilo hehe
Też chcę cieszyć się ciąża ale mam stracha i boję się. Chociaż staram się myśleć pozytywnie. Mąż zaraza mnie optymizmem. I dziękuję mu za to. Bo chyba bym zwariowana od myślenia. Nie ukrywam że myślę, czytam itp. I chyba nie potrzebnie się nakręcam. -
nesairah wrote:Ja wczoraj myślałam, że wybuchnę, takie miałam wzdęcia Dziś mój 5t 3d, może coś zobaczę na USG?
Kochana kciuki za wizytęMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️