Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
a co do chorób zakaznych, to faktycznie się ciesze z CMV, z drugiej strony, tyle tego cholerstwa może się przytrafić, że lista końca nie ma.
Mieliśmy się w weekend spotkać ze znajomymi, z którymi od 3 lat się umawiamy i nie możemy spotkać; mają 3 latka. Zadzwonili parę dni temu, żeby odwołać, bo młody się z kimś bawił i się okazało, że ten ktoś ma teraz rumień. Oczywiście choroba lekka, a w ciąży powikłania spore. Miło, że mają głowę na karku i pomyśleli.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
k878 wrote:że gram dodatnie, nie wiem co to znaczy
przyszły jeszcze wyniki moczu i tam jest cały świat, liczne bakterie, bardzo liczne fosforany, pojedyncze leukocyty, erytrocyty, pasma śluzu, ph 8, normalnie gały mi wyszły, idę jutro do pierwszego lepszego gin po skierowanie na posiew i ponowne badanie ogólne, zapytam o te ziarenkowce; zobaczę co mi powie i potem zadzwonię do mojej;
jeszcze od wczoraj mnie brzuch boli, magnez nie działa, już się zaczęłam stresować
bakterie d.liczne
leukocyty 10-20
komórki drożdży pojedyncze,
na razie się nie przejmuję. Za dwa dni sprawdzę ponownie i zobaczę czy to nie był wypadek przy pracy... -
Kamcia, jak masz leukocyty to bym sprawdziła od razu, bakterie z leukocytami generalnie świadczą o infekcji; już raz to przerabiałam, same bakterie to jeszcze może być zanieczyszczona próbka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 20:08
Lady Savage lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
k878 wrote:Kamcia, jak masz leukocyty to bym sprawdziła od razu, bakterie z leukocytami generalnie świadczą o infekcji; już raz to przerabiałam, same bakterie to jeszcze może być zanieczyszczona próbka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba mam pierwszy ruch
Poczułam takie delikatne, jakby nóżki rozprostował i zaraz je schował. Chyba mamy to, chyba w końcu się doczekałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 20:59
Szczesliwa_mamusia, Zołzimagic, Jooozefka, agii81, Aztoria, MalaHD, A85K, Coco55 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam ponad 2 tys bakterii, leukocytów nie było i w posiewie nic. Dr stwierdził, że one się namnożyły w labie jak czekały na badanie? Ale dostałam profilaktycznie urosept
Beti my planujemy remont łazienki - to dopiero masakra. Będę siusiać do wiadra
I jeszcze bym chciała odświeżyć sypialnie nim maluszek przyjdzie na świat. Ale to tylko malowanie więc w 1 dzień się ogarnie
To teraz jeszcze czekamy na ruchy u mnie, bo nadal nic... -
Amus87 wrote:Wczoraj nie sluchalismy dzidziusia to dzisiaj na chwile. Raz skoczylo do 163 jak kopnal a tak bylo 153-160. Nadal jakos wysokie
Nie wiem czy to zle, bo moje dziecko miało ostatni 150, ale pierwsza córa miała zwykle 160 a już na koncowce na ktg to ciagle alarm się wlaczal bo pod 170 momentami podchodzilo jak się ruszala. Nigdy lekrze nie mówili, ze to zlemusze przyznać, za to, ze wyjątkowo energiczne mam dziecko
-
Amus87 wrote:Wczoraj nie sluchalismy dzidziusia to dzisiaj na chwile. Raz skoczylo do 163 jak kopnal a tak bylo 153-160. Nadal jakos wysokie
Wysokie ? U mnie dzidziol ostatnio 146 i gin dalej mnie straszył że baardzo nisko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 22:20
27.04 - 0.22 cm
04.05 - 0.88 cm
16.05 - 2.01 cm
01.06 - 4.48 cm
14.06 - 7.02 cm
27.07 - 269 g
07.08 - 381 g
31.08 - 604 g
28.09 - 1267 g
16.10 - 1664 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEli wrote:Nie wiem czy to zle, bo moje dziecko miało ostatni 150, ale pierwsza córa miała zwykle 160 a już na koncowce na ktg to ciagle alarm się wlaczal bo pod 170 momentami podchodzilo jak się ruszala. Nigdy lekrze nie mówili, ze to zle
musze przyznać, za to, ze wyjątkowo energiczne mam dziecko
-
nataliamonika wrote:Krówki z Rossmanna
Podobno dziecko uaktywnia się po zjedzeniu czegoś słodkiego i wychodzi na to, że faktycznie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09371a3b6e2b.jpg