Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 09:35
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Przy każdym pobycie w ciąży jak jest krwawienie zawsze wpisywali mi poronienie zagrażające.
Susze głowę i jadę w poszukiwaniu cyckonoszaa na mailu info, że kurier ma mi podusie dziś dostarczyć
ale goooopi InPost i tak nie dzwoni, dobrze, że w domu ktoś będzie jeśli przyjedzie jak pojadę już
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
7 dni termin w ciąży max na przyjęcie do specjalisty. Ale większość kobiet o tym nie wie, personelu również, trzeba się kłócić o to.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Kamcia1988 wrote:Dzięki za rady apropo moczu.
Dziś nie zaniosłam, bo nie miałam pojemniczka w domu... ;/ a wizytę i tak mam we wtorek więc myślę, że nic się nie stanie jak dziś zrobię. Ta próbka moczu z wyjątkowo wczesnej godziny bo o 3:40 się obudziłam... zazwyczaj wstaję na siku około 5:00. Zresztą biorę luteinę dopochwowo, seksik był wieczorek... więc nie wiem, czy nie stąd zanieczyszczenia, chociaż myłam się dokładnie wieczorem... Zobaczymy, nic mnie nie piecze, zero dolegliwości...Jeszcze mi się nie zdarzyły dziwne wyniki badań od kiedy tak pobieram. Chociaż wcześniej bywało różnie, potrafiły wyjść niezłe krzaki
Także uszy do góry i nie martw się wynikiem, powtórzony będzie najpewniej dobry i bez śladów infekcji
Kamcia1988, magdzia26, ara lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Kurczę patrzę na te silikonowe osłonki na piersi i widzę tylko rozmiar L, patrzę na swoje sutki i kurczę myślę sobie,że będę potrzebowała Xl. odnoszę wrażenie jakby mi sie mleko produkowało w sutkach. Jak to się nie unormuje, to nie wiem jak takie maleństwo zlapie mi cycka. chciałabym mieć awaryjnie jedną parę, gdyby się okazało,że mam sutki poranione od karmienia.
Nie szukaj w necie szczęśliwa mama, w aptekach są silikonowe nakładki w różnych rozmiarach. Lepiej do apteki iść, tam babki doradzą, wiem że w niektórych aptekach jest możliwość przymierzenia. -
nick nieaktualny
-
ara wrote:emikey przecież w ciąży muszą Cię przyjąć do specjalisty i to w terminie 3 czy 7 dni?
-
emikey wrote:Jeszcze lepiej. W końcu się dostałam do rejestracji tylko po to, żeby usłyszeć że limit miejsc to 10 dziennie i został wyczerpany. Pytam się na kiedy mogę się zapisać. Mówią mi "w tym roku już nie ma zapisów". Polska!!!!!!! Nie wspomnę, że na skierowaniu mam "zagrożenie poronienia". Przyjdź za rok kiedy dziecko będzie już na świecie.
Uwielbiam politykę prorodzinną w Polsce xD hahaemikey lubi tę wiadomość
-
Mamaokrusxka, ale jak tu się podmyc, jak samo leci? Dwa razy próbowałam i się poddałam, dla mnie to jest niemożliwe, posikam się podczas mycia i tyle z tego będzie. Rano natychmiast po wstaniu i spionizowaniu muszę pójść siusiu i jak już zacznę ciężko mi ten mocz zatrzymać dłużej niż na kilka sekund. WycYtalam żeby rozchylić wargi żeby nie leciało po bokach tylko prosto z cewki i to stosuje.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Emike powiedz ze jesteś w ciąży i wg przepisów mają 7 dni żeby Ci zaklepac miejsce u specjalisty!
-
Mamaokruszka wrote:Kamcia, przede wszystkim umyć się trzeba przed pobraniem próbki a nie tylko wieczorem, bo od wieczora, jeszcze po luteinie i seksie to nie dziwota, że głupoty powyłaziły. Od wieczornego mycia byłaś pewnie w łazience, dotykałaś klamki w drzwiach łazienkowych, spłuczki, potem się podcierałaś... I jeszcze seksy, bakterie, które są fizjologicznie na skórze a nie powinny być w moczu, a są przeniesione w okolice cewki moczowej i podczas pobrania próbki znajdą się w moczu. No i niestety jak się pobierze mocz o 4 nad ranem a do labu dostarczy się o 8 rano albo nawet później to potrafią bardzo różne rzeczy w nim wyrosnąć. Tu jest artykuł na ten temat
Jeszcze mi się nie zdarzyły dziwne wyniki badań od kiedy tak pobieram. Chociaż wcześniej bywało różnie, potrafiły wyjść niezłe krzaki
Także uszy do góry i nie martw się wynikiem, powtórzony będzie najpewniej dobry i bez śladów infekcji
już się biorę za czytanie i na pewno zastosuję wszystkie wskazówki jutro
-
Amus87 wrote:K878 a przestan 1 min mozesz wyczekac, na podmycie raz dwa pod prysznic
Amus, serio, raz zasikałam wannę, raz próbowałam w toalecie trochę się podmyć; szum wody z kranu i po zawodach. Nie wiem, może za dużo piję wieczorem i w nocy, ale piję ile potrzebuję.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019