Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:aaa no to fajnie
czyli teraz też tak będziesz bała 100%/60% ?
ja 60 % będę brała, wolę przez rok dostawać 60% pensji, które i tak mi wyrównają do 1000 zł, plus becikowe, plus 500 plus. Więc nie mam na co narzekać, przez rok 1500 zł. -
Ja_Sonia wrote:A co myślicie o nadaniu dziecku nazwiska po matce która ma dwuczłonowe, panienskie i po mężu?
My nie jesteśmy małżeństwem, i nie planujemy nim zostać. Nazwisko dostają po R, mimo że R wolałby moje, bo niby łatwiejsze jak jego, ale ja jestem tradycjonalistką. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wizytę jutro o 9:00
wyczekiwana od 4 tyg... ufff w końcu
a USG to dla mnie błogosławieństwo- mogłabym maluszka cały czas podglądać. Wieczorem muszę przeprowadzić poważną rozmowę z brzuchem, żeby nasz mały klopsik nie ważył się chować i w końcu się ujawnił
magdzia26, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, Coco55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW domu 149-165. W domu moje cisnienie jest 90/60 a u niego mialam 137/100
On ma certfikat robi te prenatalne i myslalam ze chociaz to usg zrobi jako tako w koncu place ...ale tak szybko i na odwal ze szok. Jeszcze pyta czemu chodze do innego gina( ale to juz po usg)bo chcial dac l4 a mowie ze juz mamwiec gdam mu ze chodze do innego gina do innego miasta keszcze bo zostalam fatalnie potraktowana w szpitalu gdzie on pracuje ( ten co dzisiaj u niego bylam) i ten dr co mnie tak potraktowal po porodzie nadal tam pracuje i poki co nie wiem gdzie bede rodzic.