Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus w takim razie, jak lekarz nic w tym grożnego nie widział to ja bym olała. Sama zresztą stwierdziłaś, ze się denerwujesz, prawdopodobnie od tego. pamietaj ze stres i nerwy przechodza przez łozysko i sama mozesz jej przyspieszac bicie jej serca.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa i gin mowi ze nie mozliwe n tym etapiw lapac detektorem tetno plodu, akurat mam pewnosc ze to nie moje bo moje jest 80-90 a dziecka inne. Malz badal przed chwila i bylo 149-160. Nie bede sie przejmowac az tak, poczekam do polowkowych. Aa i ten namawiql mniw by zrobic najwczesniwj w 22 tyg z powodu otylosci brzusznej. Tak by bylo dokladniej
-
nick nieaktualny
-
Mamabyc3 wrote:Jak nie idzie złapać jak mi czasem udane się złapać serduszko przez stetoskop a raczej on nie jest stworzony do sprawdzania serca dziecka w brzuchu.... Ale takie tetno napewno przez stres nie martw się
To ja w męża zwątpiłam właśnie, bo próbowaliśmy ostatnio przez jego stetoskop, i to Littmanna, i nie udało sięGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
Ja usyszalam pierwszy raz jakoś tydzień temu kilka dni próbowałam, i teraz za każdym razem też się nie udaje musi dziecko ułożyć się bliżej ściany przedniej
ale pamiętam identycznie było w poprzednich ciazach. Jakoś po 30tc to zawsze uda się bo wiadomo już dość sporo miejsca zajmuje i prędzej klatkę piersiowa odzie znaleźć
-
Mamabyc3 wrote:Ja usyszalam pierwszy raz jakoś tydzień temu kilka dni próbowałam, i teraz za każdym razem też się nie udaje musi dziecko ułożyć się bliżej ściany przedniej
ale pamiętam identycznie było w poprzednich ciazach. Jakoś po 30tc to zawsze uda się bo wiadomo już dość sporo miejsca zajmuje i prędzej klatkę piersiowa odzie znaleźć
A jak masz ułożone łożysko?Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Hej dziewczyny. Rzadko się ostatnio udzielam, ale podczytuję Was od czasu do czasu jak znajdę chwilę. Ja dzisiaj też po kolejnej wizycie. Następne już połówkowe, za 2 tygodnie, 02.08
Niestety ciągle nie potwierdzona płeć w 100%. Maluch odwrócił się plecami i miał w nosie że rodzice chcieli zobaczyć co am jest między nóżkami. Doktor szukał, szukał i jąderek nie widział. Powiedział, że jakby musiał potwierdzić to dziewczynka, ale jeszcze nie na 100%. Ale dzidzia wygląda na wielką
serduszko 138 uderzeń
Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, Aztoria, k878, Edith lubią tę wiadomość
-
nataliamonika wrote:A jak masz ułożone łożysko?
-
Invictia wrote:No a jak z kopaniem u was? W ogóle z ruchami? Teraz mam zaczęty 20 tydzień ciąży i jak narazie to nic...
-
nick nieaktualny