Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
emikey wrote:154/103 wyobrażacie sobie? Ale powiedzieli mi że słychać nawet po moim głosie że się denerwuje. I ze jest grupa kobiet ktora tak reaguje. 30 min po powrocie do domu mam 124/78. Mam 3 aparaty do mierzenia ciśnienia. Nie mogą się mylić wszystkie. Gdyby to był jeden to bym się martwiła. Lekarz mnie wyprowadza z rownowagi po prostu31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Lady Savage wrote:czekamy na zdjęcie
Dzieciątko zostało obudzona i słychać było jak się rusza. Serduszko zwalnia co jest jak najbardziej prawidłowe. Zaczynało od 160 potem 158 teraz ma 149
Wyniki z krwi i moczu mam idealne. Nic do czego można by się przyczepić.
Wagowo od początku ciazy przytyłam 200g. Sam synek waży 223g.Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:A czemu cc i czemu tak szybko? Pytam z ciekawości.
Lady, w zeszłym roku miałam operacje na kregosłupie w lędzwiowym. Szybko? Termin mam na 08.12 a Gin mówił o skierowaniu do szpitala na 27.11 czyli 14 dni przed terminem. Tak sie też zastanawiałam co w przypadku jak sie wcześniej zacznie....Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017 -
emikey wrote:Miałam takie już zanim do niego weszłam. Tak na zaś lol. Położna jest bardzo miła ale nie jest w stanie mnie uspokoić.
I oczywiscie lekarza uprzedz ze tak masz, nie jestes jego jedyna pacjentka z taka przypadloscia, zrozumie
-
Ja_Sonia wrote:Lady, w zeszłym roku miałam operacje na kregosłupie w lędzwiowym. Szybko? Termin mam na 08.12 a Gin mówił o skierowaniu do szpitala na 27.11 czyli 14 dni przed terminem. Tak sie też zastanawiałam co w przypadku jak sie wcześniej zacznie....
aha, no nie pamiętam kiedy która rodzi, a nie pomyślałam by zajrzeć na pierwszą stronę. -
nick nieaktualnyJa_Sonia- moja siostra miała termin porodu na 27grudnia, cesarkę ustaloną na 12 grudnia, czyli standardowo 2 tyg wcześniej. A zaczęła rodzić z 6na 7. Dostała skurczy, odeszły jej wody. Pojechała na porodówkę, zrobili jej usg na spokojnie i wzięli ja na cesarkę. Więc spokojnie, nawet jak zacznie się poród wcześniej, to spokojnie dojedziesz do szpitala
-
nick nieaktualny
-
Lunk_a wrote:Jak wyzej napisalam typowy syndrom białego fartucha. Mnostwo kobiet tak ma. Nalezy sie z tym pogodzic
I oczywiscie lekarza uprzedz ze tak masz, nie jestes jego jedyna pacjentka z taka przypadloscia, zrozumie
monkle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:teraz zauważyłam,że nadwyrężyłam w poście wyżej słowo spokojnie
Nie szkodzi, jestem teraz 3 razy bardziej spokojniejsza
A kiedy będziecie już spakowane? tak z początkiem listopada to by wypadało już mieć wszystko naszykowane...Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017 -
nick nieaktualnyAmus87 wrote:no zwlania tetno u nas problem wlasnie ze nie zwolniło i czasem dalej 167 jest....lekarz niby nie straszy mówi "zobaczymy po połówkowych
-
emikey wrote:154/103 wyobrażacie sobie? Ale powiedzieli mi że słychać nawet po moim głosie że się denerwuje. I ze jest grupa kobiet ktora tak reaguje. 30 min po powrocie do domu mam 124/78. Mam 3 aparaty do mierzenia ciśnienia. Nie mogą się mylić wszystkie. Gdyby to był jeden to bym się martwiła. Lekarz mnie wyprowadza z rownowagi po prostu
Mam podobne ciśnienie u lekarza. Chciał mnie położyć na oddział do szpitala bo martwił się o nadciśnienie tętnicze. Muszę codziennie zapisywać pomiary z ciśnieniomierzA do zeszytu i na każdej wizycie okazywać lekarzowi. W domku rzadko kiedy moje ciśnienie przekracza 120/70 I puls powyżej 90.
Byłam dzisiaj w labo czekam na wyniki. Jutro jedziemy podejrzeć Maciusia A w środę do endo z nieszczesna tarczyca. -
Zołzimagic wrote:emilkey jak Ty to robisz ze tak malo przytylas? Ja juz 4 kg na plusie ! i widac to bardzo w brzuchu i cyckach.
ale ja mam trochę nadmiaru ciałka. Dziecko ciągnie z zapasów.
-
nick nieaktualnyJa_Sonia wrote:Nie szkodzi, jestem teraz 3 razy bardziej spokojniejsza
A kiedy będziecie już spakowane? tak z początkiem listopada to by wypadało już mieć wszystko naszykowane...
ja właśnie planuję się spakować tak w 34 tyg, to będzie przełom października i listopada. a tak na wszelki wypadek.