Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nataliamonika wrote:Każda z nas ma inną wagę wyjściowa i nie ma się co porównywać. Ja mam +5 kg, sprawdzam to z jakimiś kalkulatorami bmi i mimo tego, jest to minimalna waga jaką powinnam przybrać na tym etapie, żeby dojść do 11-12. Póki co się nie martwię.
A przed ciaza jaka mialas wage i wzrost? Z kg idziemy leb w leb z wygladem brzucha tez.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 11:41
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Na prawdę są ciepłe? I nie przemają Ci? Wydają mi się one mało trwałe.
Nie przemakają nie rozklejaja sie itd nawet po deszczu w nich chodziłam a jedne będzie juz trzeci sezon
najlepsze jest to ze ja je zakładam i do sukienek i do spodni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 11:48
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa_Sonia wrote:A czy z dziewczyn które będą szły na cc, któraś będzie miała w znieczuleniu ogólnym?? Pytam bo mi się poród na śpiocha szykuje....
mam nadzieje ze jednak się uda bez usypiania
-
Amus87 wrote:możliwe że ja, ostatnio był problem ze wkłuciem mam kilka przepuklin na kregosłupie
mam nadzieje ze jednak się uda bez usypiania
A jak wygląda taka cesarka przy znieczuleniu w kregosłup, jak trzeba się przygotować? Odbywa się na sali operacyjnej? Ile lekarzy odbiera, czy jest lewatywka potrzebna, cewnik, ile się leży itd...
Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017 -
nick nieaktualnyJa_Sonia wrote:A jak wygląda taka cesarka przy znieczuleniu w kregosłup, jak trzeba się przygotować? Odbywa się na sali operacyjnej? Ile lekarzy odbiera, czy jest lewatywka potrzebna, cewnik, ile się leży itd...
lekarz był moj i jeszcze jeden no i anestozjolog i pielegniarka. Zartowali sobie ze syf zrobiliw trakci cesarki odstałam relanium bo jak wyjeli Kube i przez chwile nie płakał to skoczylo mi ciśnienie
mąż syna cały czas pilnował od wyjęcia do umycia badania wszystko
cesarka trwała 20 minWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 12:13
-
Lunk_a wrote:Zerknij w pw prosze.
A przed ciaza jaka mialas wage i wzrost? Z kg idziemy leb w leb z wygladem brzucha tez.
170 cm i niecałe 54 kg. Ostatnio waga mi się waha z dnia na dzień między 4 a 5 kg. Odkryłam, że jak jem dużo produktów zawierających wodę, np. arbuza, to spada. Przy tych upałach chyba puchnę, na szczęście od jutra ma być kilka "chłodniejszych" dni...Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnyKlaraS wrote:Jeśli wszystko odbywa sie bez powikłań to 30 min na sali operacyjnej i po sprawie
U mnie było dwóch lekarzy plus anestezjolog neanatolog i położne cewnik założony po znieczuleniu bez lewatywy pionizacja po 8h -
KlaraS wrote:Jeśli wszystko odbywa sie bez powikłań to 30 min na sali operacyjnej i po sprawie
U mnie było dwóch lekarzy plus anestezjolog neanatolog i położne cewnik założony po znieczuleniu bez lewatywy pionizacja po 8h -
Lady Savage wrote:A macie pomysł na buty zimowe, nie wiem jak Wy, ale ja się nie mogę już schylić, i dziękuję, że ktoś wymyślił balerinki, albo japonki, ale kurde zimną są jakieś kozaki, trapery, to wszystko trzeba wiązać! Przeraża mnie to.
Kupiłam wiosną na wyprzedaży traperki zimowe z Lasockiego wiązane z zamkiem z bokuLady Savage lubi tę wiadomość
-
Amus87 wrote:u mnie neonatologa nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 12:21
-
nick nieaktualny
-
nataliamonika wrote:170 cm i niecałe 54 kg. Ostatnio waga mi się waha z dnia na dzień między 4 a 5 kg. Odkryłam, że jak jem dużo produktów zawierających wodę, np. arbuza, to spada. Przy tych upałach chyba puchnę, na szczęście od jutra ma być kilka "chłodniejszych" dni...
Możesz zbierać wodę. A od jutra pogoda ma byv chyba już chłodniejsze przez dłuższy czas