Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie też dziecko bardziej aktywne z rana i popołudniu. W nocy chyba spi. Przynajmniej ja nie czuję. Moja mama mówiła, że jak będę miała takie dziecko jak byłam ja, to będę najszczęśliwsza na świecie. Ja podobno przesypialam całe noce. Po 6-7godz potrafiłam spać, mimo że miałam miesiąc. Nawet mokra terra Mi nie przeszkadzała. Miałam mocny sen. Mam nadzieję, że moje dziecko będzie mieć tak samo
-
Ja_Sonia wrote:Pewnie przy cc z ogólnym znieczuleniem jest podobnie, tylko że kobieta śpi. Będę chciała żeby po cesarce tatuś kangurował, kiedy ja jeszcze będę spać...
Z innej beczki, uważacie że Smyk ma zawyżoną rozmiarówke? Tak zasłyszałam, a nie mam jak sie odnieść do tego. -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:W smyku jest różnie. Ja mam dwa pajace rozm 74. A między jednym a drugim jest 7cm różnicy w nogach. W kaphalu jest większa rozmiarowka bo tam jest 62/68, 74/80 i bliżej im do tego większego niz mniejszego.
Chyba wszystkie skandynawskie marki mają większe rozmiary. Podobno h&m też. Ja zamawiałam jakichś duńskich firm i też widzę, że są większe.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny te które maja potwierdzona płeć ... czy u was się sprawdzaja te przesady typy jak dziewczynka to ma się ochotę na słodkie a na chłopaka to mięso itd.
Bo ja to mam ochotę ale tylko na maczne potrawy wiec ciekawe co będzie hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 16:16
-
nick nieaktualny
-
aga1402 wrote:Dziewczyny te które maja potwierdzona płeć ... czy u was się sprawdzaja te przesady typy jak dziewczynka to ma się ochotę na słodkie a na chłopaka to mięso itd.
Bo ja to mam ochotę ale tylko na maczne potrawy wiec ciekawe co będzie hihi31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualnyaga1402 wrote:Dziewczyny te które maja potwierdzona płeć ... czy u was się sprawdzaja te przesady typy jak dziewczynka to ma się ochotę na słodkie a na chłopaka to mięso itd.
Bo ja to mam ochotę ale tylko na maczne potrawy wiec ciekawe co będzie hihi
Z córka mi się sprawdziło. Wiem, że może trudno w to uwierzyć, ale jadłam 2-3 TABLICZKI czekolady dziennie. A raczej rzarłamNie mogłam się powstrzymać. To było gorsze niż jakiś naług. Mąż tylko się śmiał a ja siedziałam na łóżku rozczochrana w piżamce rzarłam i beczałam, że rzrem
Z wagi 48 do porodu szłam z wagą 73. Na szczęście udało mi się zrzucić wszystko.
Teraz ma być synuś. Fakt, że na początku nie mogłam nawet spojrzeć na słodkie. Moje ulubione krówki stały się dla mnie koszmaremAle teraz już podjadam słodycze. Ale ciągnie mnie przede wszystkim na niezdrowe jedzenie. Pizza, kebab, wszystko co smarzone i owoce.
-
Hmmm... w 1 trymestrze faktycznie, słodkiego prawie nie jadłam.
Sprawdził się np. chiński kalendarz ( wersja ze strony mjakmama.pl) i teria Ramzi'ego też się sprawdziła.