Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
[QUOTE=[m]alina]Nesairah, tez mam takie ułożenie lozyska
Ruchy czuje zaraz nad linią wlosow lonowychJak widzialam, ze u Was widać ruchy nidaleko pepka to bylam zaskoczona czemu u mnie ruchy tak nisko
Az glupio na pamiatke filmik nagrac dla siebie
[/QUOTE]
no wlasnie ja mam podobnie, a nawet jeszcze nizej - na lini wlosow albo ciut pod czuje raczke albo nozke i dosc mocne kopniaki. az sie zastanawialam czy nie za nisko :oLilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
MalaHD wrote:Dziewczyny a jak to jest w przypadku braku pokarmu? Zabieracie do szpitala butlę i mm czy w razie czego to szpital daje mleko?
Też się nad tym zastanawiam. Chyba na wszelki wypadek wezmę mm, tylko kompletnie nie wiem jakie wybrać. -
MalaHD wrote:Dziewczyny a jak to jest w przypadku braku pokarmu? Zabieracie do szpitala butlę i mm czy w razie czego to szpital daje mleko?
poza tym dziecku na początku wystarcza kilka kropli siary która jest bardzo pozywna
-
Mleko daje szpital, przynajmniej w tym co ja rodziłam syna tak było. Ale nie wiem co to było za mleko, bo go dokarmiali ale nie napisali nic na ten temat w wypisie. Tym razem chcę zabrać mm hipoalergiczne swoje i gdyby był problem z kp to wolę aby takim go dokarmiali.
-
Malysmoku, widac, ze to taki urok lozyska jednym slowem
Ciekawa jestem, czy mimo tego z kazdym miesiacem bedziemy te ruchy czuly wyzej. Moze dziecko bedzie na tyle duze, ze te ruchy beda silniejsze w okolicy pepka. Byloby milo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 17:23
11.12.2017 syn Adaś -
Ja miałam mieć łożysko z tyłu i tak się zastanawiam czy nie przesunęło się na dno macicy i przód, bo ruchy fajt faktem wcześnie zaczęłam czuć, ale w dzień czuje je tak max do połowy wysokości między linią włosów łonowych a pępkiem, a najczęściej blisko włosów łonowych. Jakoś w poprzek to dziecię tam leży chyba bo raz przy jednej raz przy drugiej pachwinie bardziej czuje. Jedynie w nocy czy po na prawdę długim leżeniu jak macica tak grawitacyjnie przesunie sie do góry to czuje przy pępku te ruchy12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
No i w sumie głową bardziej do góry jest dziecko, przynajmniej na usg ostatnim było tak troche po skosie, głową do góry bardziej, wiec mi pewnie tam nogami grzebie nisko12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
-
-
U nas szpital dawał swoje, nie wiem jak teraz. Ale jak istniało ryzyko, że zostanie sie z dzieckiem dłużej niż standardowo to kazali dokupić.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
-
nick nieaktualnyBoże, dziewczyny, gdzie ja miałam rozum. Mąż mi wyciągnąl wiatrak z szafy. A ja tak długo sie męczyłam. O ile teraz mi przyjemniej poleżeć. A miała byc u nas burza. Chyba zapomniała przyjść.
U mnie łożysko w ciągu 4tyg powędrowało wysoko na "plecy". Chyba najbezpieczniejsze miejsce. Mam nadzieję, że tak zostanie. Nastawiam się już powoli psychicznie na poród sn. Dziś pocieklo mi trochę mleczka z cycków. Dobrze,niech się produkuje jak najwięcej.Coco55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ☺ ale naprodukowałście stron od poniedziałku. Chyba z 1,5 h nadrabiam zaległości. Tyle tematów, że nie wiadomo za co się zabrać... Tak czytam o Waszych połowkowych i chyba będę ostatnia, bo wizyta 24.08. Na szczęście właśnie urlopujemy z mężem do 16.08 wiec powinno szybciej zlecieć... Pierwszy raz tez poczułam co to spuchnięte stopy... upały dały nam w kość, ale mimo wszystko wolę to, niż ulewy... odmeldowuję się ponownie i pozdrawiam z Borów Tucholskich ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 22:01