Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:Okej sprobuje zakraplac sola fizfologiczna i rumianek. Krople wykupilam ale niech leza w razie zaostrzenia. A poza tym siw przydadza bo kuba dosc czesto ma bol ucha. Niech leza

Lady nic sie nie stanie jak to pare dni
Mnie często oczy pieką od pracy przy komputerze i używam krople Biolan, są bez konserwantów.
Uciekam właśnie na kilka dni od upałów, jade do Torunia i Gdańska. Zawsze to kilka stopni mniej na termometrze
Gaja

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
a ja dzisiaj mialam.poerwsza wyprawe do sklepow z rz3czami dla dzieci
mega radosc. Ogladalismy wozki z M. i zakochalismy sie w Peg Perego Book Plus. W necie nie zwrocilam na niego uwagi, ale w sklepie facet nam pokazal taka mase super opcji w nim, ze wlasciwie poza yroche gorsza amortyzacja nie mam sie do czego przyczepic. Jest super skladany do pionu, nawet gondolka sie sklada, co w naszym mikro mieszkanku jest na wage zlota. Wagowo wypada niezle, bardzo latwo sie odpina gondole, wiec jak nie mam windy, to o wiele prosciej mi bedzie zniesc mala na raty z 2 pietra. Ogromna torba na zakupy, bardzo zwrotny , regulowana raczka wiec dla takiego mikro ludz jk jak bardz wygodny i np ma stopien z przodu ulatwiajacy podbicie wozka gdy np trzeba wjechac do autobusu. No generalnie podoba nam sie niesamowicie i ju siedzmy i kombinujemy ska wzic tyle dodatkowej kasy
Lilka

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
malysmok84 wrote:a ja dzisiaj mialam.poerwsza wyprawe do sklepow z rz3czami dla dzieci
mega radosc. Ogladalismy wozki z M. i zakochalismy sie w Peg Perego Book Plus. W necie nie zwrocilam na niego uwagi, ale w sklepie facet nam pokazal taka mase super opcji w nim, ze wlasciwie poza yroche gorsza amortyzacja nie mam sie do czego przyczepic. Jest super skladany do pionu, nawet gondolka sie sklada, co w naszym mikro mieszkanku jest na wage zlota. Wagowo wypada niezle, bardzo latwo sie odpina gondole, wiec jak nie mam windy, to o wiele prosciej mi bedzie zniesc mala na raty z 2 pietra. Ogromna torba na zakupy, bardzo zwrotny , regulowana raczka wiec dla takiego mikro ludz jk jak bardz wygodny i np ma stopien z przodu ulatwiajacy podbicie wozka gdy np trzeba wjechac do autobusu. No generalnie podoba nam sie niesamowicie i ju siedzmy i kombinujemy ska wzic tyle dodatkowej kasy
A nie można wząść wózka na raty? Albo zobacie na olx czy nie ma takiego wózka używanego. -
MalaHD wrote:Obstawiam rozciągające się więzadła. Nic niepokojącego tak jak mój pępek też w nocy bolało mocno i doktorek mówił, że okolice pachwin też mogą tak boleć
Tez tak myslalam, ale niepokoi mnie to, ze bol jest taki punktowy i trzyma od wczoraj w tym jednym miejscu. Mam nadzieję, że minie. Dziś głównie odpoczywam. -
Ja mam ta sama sytuacje, tylko jutro podejde do apteki. Mysle, ze te kilka dni nie zaszkodzi, zwlaszcza, ze sezon warzyw i owocowLady Savage wrote:Coś się stanie jak kilka dni nie wezmę witamin? Bo zagapiłam się, myślałam że mam jeszcze cały listek Femibion 2, a wczoraj go szuka i nie ma, nowy zamówiłam ale dopiero będzie w środę, czw. Te kilka dni bez witamin
.
-
nick nieaktualny
-
malysmok84 wrote:a ja dzisiaj mialam.poerwsza wyprawe do sklepow z rz3czami dla dzieci
Ja dlatego okreslam budzet przed takimi zakupami. Nienawidze kiedy sprzedawca pokazuje mi cos spoza mojego budzetu, a potem siedze i razem z portfelem placzemy ze Nas nie stac
-
nick nieaktualny
-
mycha91 wrote:Ja dlatego okreslam budzet przed takimi zakupami. Nienawidze kiedy sprzedawca pokazuje mi cos spoza mojego budzetu, a potem siedze i razem z portfelem placzemy ze Nas nie stac

no wlasnie tylko ze ja nie mialam budzetu okreslonego, bo poszlam tak zwiadowczo. Zobaczyc co i za ile jest dostepne, a potem.decydowac. Ale po prostu ten nas zachwycil. Wszystkie inne drozsze/tansze nie mialy tych wszystkich funkcji akurat nam.pasujacych. Bedziemy kombinowac, moze sie troche rodzina dorzuci, trochw my uzbieramy i jakos sie uda. Mamy jeszcze chwile. Ale az sie boke co to bedzie jak pokdziemy ogladac lozeczka
Lilka

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Malysmoku ja bym na chłodno podeszła do sprawy nie mówię że macie tego wózka nie kupować ale przejedzcie się jeszcze po innych sklepach bo niestety może być tak że sprzedawca go tak zachwalal bo ma niezła prowizję akurat z tej firmy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem jak to jest, jak cos nam sie bardzo spodoba i chcemy to miecmalysmok84 wrote:a ja dzisiaj mialam.poerwsza wyprawe do sklepow z rz3czami dla dzieci
z perspektywy czasu nie zainwestowalabym w tak drogi wózek, zwlaszcza, ze moze sie okazac jak u nas było, ze dziecko w ogole niewozkowe i do tej pory stoi jak.nowka, czekajac na drugie dziecko. Ja za swoj co prawda dalam 1400, ale teraz kupilabyn uzywana gondole, a dopiero potem porzadna spacerowke. Ale to tylko moje zdanie, a wiadomo, ze W macie prawo spelnic swoje marzenie, jesli taki wpadl Wam w oko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 22:58

[/url]
ponoc to gorsze niz wysoki cukier...