Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Milenka jaki masz kolor anexa? Ja już obejrzałam miliony innych wózków i no nie... nie wybiorę żadnego innego
kupowalas nowy czy uzywany?
Mój mały to róznie kopie, od góry do dołu więc się przemieszcza. Rano jak się budzę i jeszcze sobie leżę, to czuję go nad pępkiem a wieczorem trochę niżej . A w ciągu dnia.. Jest wszędzie -
Dziewczyny, znalazłam koszulę do karmienia w promocji: https://mamytaty.pl/koszula-nocna-do-karmienia-granatowa-p-74.html?products_id=74
akurat nie mój rozmiar, ale może któraś chce sobie zamówić. -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:szalona promocja
51 gr taniej
a patrzyłaś na tej stronie co ja zamawiałam, co prawda koszule od 23zł,ale małe rozmiary też są
Faktpromocyjna cena
W każdym razie chyba najniższa, jaką spotkałam.
Na tej stronie od Ciebie też patrzyłam, może tam zamówię, jak nic innego nie znajdę. Będę szukać jeszcze stacjonarnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 10:37
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
emikey wrote:Wczoraj koleżanka z pracy dzwoniła z ciazowymi newsami. Kolejna dziewczyna w pracy w ciąży (wróciła z macierzyńskiego miesiąc temu), i jedna urodziła w dość tragicznych okolicznościach. Dziecko wsadziło nogę w szyjkę, zaklinowalo ja i przebilo pęcherz
mała urodziła się 800gr
Mąż poszedł do pracy, mam całe wyro dla siebie!!!! -
Lady Savage wrote:To lekarz wcześniej nie mówił jej że ma jakieś rozwarcie, ojej takie malenstwo
-
Syn mi się właśnie obudził. Szczerze powiedziawszy Gabriel to dzienne dziecko. Noc chyba ładnie przysypia, bo z jednym wyjątkiem kiedy mnie skopał za spanie na plecach, przestaje jego ruchy czuć ok 23. W nocy spokój. Oby był taki po drugiej stronie brzucha
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Ostatnio w Tesco widziałam tshirty dziecięce przecenione z 13 zł na 12,99
Tam pracują wybitni specjaliście od mega promocji
emikey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdnosnie pokoju dla dziecka to z kuba stal pusty do ponad roku tzn tam mialam wanienke na stelazu przewijak na stole i komode z ciuszkami. Teraz nie qiem chyba bede w salonie kapac
bo mam duza wanna i moglabym do niej wanienke wstawic ale to mega niewygodne.
Poprawilam dwa projekty ale musze pochodzix bo bezucb mnie boli. Ciagnie i rwieza duzo siedze a co za tym idzie gniote brzuch.
Malą wczoraj czulam rownoczesnie nad pepkiem i na szyjce wiec gdziss gmerala rekami a gdzies nogami tak myslecudne uczucie
tzn poza tym po szyjce :p
-
Czytam własnie historie wcześniaków, niektóre urodzone nawet w 25tc! Ciąże bez komplikacji, bez złych objawów, aż tu nagle poród. Jejku, biedne maleństwa... i ich rodzice. Mam nadzieję, że każda z nas szczęśliwie donosi ciążę.
aga1402 lubi tę wiadomość
-
nesairah wrote:Czytam własnie historie wcześniaków, niektóre urodzone nawet w 25tc! Ciąże bez komplikacji, bez złych objawów, aż tu nagle poród. Jejku, biedne maleństwa... i ich rodzice. Mam nadzieję, że każda z nas szczęśliwie donosi ciążę.
Nie czytaj....ja nie czytam.bo mi sie slabo robi na sama mysl.Ja i tak sie denerwuje strasznie zeby malutka byla zdrowa, rozwijala sie jak trzeba i urodzila w terminie. Naczytasz sie a potem bedziesz siedziec i myslec...[m]alina, aga1402 lubią tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Jeszcze jest w normie, więc nie ma powodu do niepokoju. A jaka dawkę teraz bierzesz?
w 2015 wyjeżdżając do Bułgarii mialam jakos 3,3 TSH , tam czułam sie paskudnie bole glowy caly pobyt itp po 2 tyg od powrotu TSH prawie 5 za miesiac 10 możliwe ze tak reaguje na jod ?
teraz biorę 125/150 -
MalaHD wrote:Też to słyszałam, ostatnio mi znajomy powiedział, że widać, że dziewczynka bo właśnie brzuch mi się zaczyna już pod cyckami a chlopak siedzi niżej. Ale to mi się wydaje, że później jak brzuch duzy to może i tak a wtedy to po prostu byłam po kolacji
-
nick nieaktualny