Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia, a jakie ci wyszły te cukry? Piszą Zeby 8h przed pobraniem nic nie jeść, wiec jeśli w tym czasie brałaś lek to mogło zaburzyć, jeśli wcześniej to moim zdaniem nie;
Polecam stronę slodkiemamy.edu.pl chociaż przykładowe jadłospisy są z kosmosu bo na 1800 kcal, zagłodzić się można!Kala06 lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualnyDzień dobry. Mi to się już mózg przestawia. Najpierw w nocy wstałam siku i zamiast do wc, weszłam do małego pokoju i zastanawialam się po co weszłam. A jak już wróciłam z kibelka, to z całą siła chciałam się na brzuch walnąć. W ostatniej chwili mi się przypomniało, że nie dam rady. I położyłam się tak trochę na brzuchu, ale Wojtek mnie zaraz zdycyplinował ostrym kopniakiem. Na boku jakoś przez te ostatnie 2noce źle mi się spi, bo bolą mnie uszy. dretwieja mi one.
A ja dziś kończę 22tyg i zaczynam 23magdzia26, Lady Savage, Wachciowa, Aztoria, Petitka lubią tę wiadomość
-
k878 wrote:Magdzia, a jakie ci wyszły te cukry? Piszą Zeby 8h przed pobraniem nic nie jeść, wiec jeśli w tym czasie brałaś lek to mogło zaburzyć, jeśli wcześniej to moim zdaniem nie;
Polecam stronę slodkiemamy.edu.pl chociaż przykładowe jadłospisy są z kosmosu bo na 1800 kcal, zagłodzić się można!
Po 1h 179
Po 2h 102
No właśnie wieczór przed badaniem oglądaliśmy do późna film z mężem i coś tam jadłam ale nie pamiętam już do którejnajlepiej byłoby pewnie powtórzyć wynik zobaczymy co mi ta diabetolog powie
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Ja używam od lat z gorteksu, jednak powyżej H zostają same miękkie szmatki. Muszę znaleźć coś innego. Do triumpha nie mam szczęścia.
Bobaski dadzą nam teraz popalić.póki co cieszę się że brzuszek faluje, ciekawe co będzie później.
Ja ze swojej strony polecam AVA -
magdzia26 wrote:A teraz się zastanawiam czy na wynik tego testu tolerancji glukozy mógł mieć wpływ antybiotyk na infekcje dróg moczowych? ...bo wieczór przed testem go lykalam (taki jakiś jednorazowy antybiotyk w saszetce)
-
magdzia26 wrote:Na czczo 94
Po 1h 179
Po 2h 102
No właśnie wieczór przed badaniem oglądaliśmy do późna film z mężem i coś tam jadłam ale nie pamiętam już do którejnajlepiej byłoby pewnie powtórzyć wynik zobaczymy co mi ta diabetolog powie
-
Ja też się witam niedzielnie. Wczoraj byliśmy na urodzinowym grillu. Fajnie było, posiedzieliśmy do 24! Pod koniec już pijani ludzie zaczeli mnie wkurzac, az troche wybuchlam. Najgorsze chyba sa teksty: 'ale jak to Czarek? Nie mozecie dac dziecku na imie Czarek!'. Niech sobie swoje zrobia i nazywaja. Nie wiem po co te komentarze. Oprocz tego dowiedzialam sie, ze wcale mi brzucha nie widac, chociaz ja z tych, co ukrywaja jak sie da :p luzna bluzka i nic nie odstaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 10:41
-
MalaHD wrote:Beti a ile bierzesz? Mi nie ruszyla z miejsca mam 2x1 i dodatkowo teraz biofer i witamine c 500 też 2x1. Podobno wit. C polepsza wchłanianie żelaza.https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
nick nieaktualny
-
My już po wspólnym sniadanku i mąż juz na pilce
wróci i jedziemy nad jeZiorko. W koncu i w DE zaswiecilo slonce
A ja teraz biore sie za moje ćwiczenia. Znalazlam na you tubie taki zestaw dla kobiet w ciazy i od tygodnia sobie cwicze. Wydawal mi sie mega lekki ale wczoraj mialam zakwasy tylkaa Wy cos cwiczycie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 11:16
-
nick nieaktualny78beti wrote:Kurczę a mi znów poszła hemoglobina w dół pomimo brania sorbiferu
-
nick nieaktualnyHej! Dziewczyny znacie jakas alternatywne na zapalenie spojowek? Ropne nie jest ale swedzenie okropne i czerwonw galy...bylam u lekarza na dyzurze ale.dal dicortineff tekstem " na tym etapie nie powinien powodowac wad u plodu" mnie zniechecil do tych kropli.
Po wakacjach schudlam 1 kg. Nie wiem jakim cudem :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 11:40