Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dziś mały obudził w nocy kopniakami. Spało mi się dobrze na plecach ale mały kopał tak długo aż się w końcu przekrecilam na bok. Wtedy przestał.
P.s. dziś kończę 20 tyg. Pół ciąży za mnąkiedy to zleciało???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 14:45
Aztoria, Lady Savage, Petitka, aga1402, [m]alina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeci ten czas bardzo szybko. Ja jutro kończę równo 22tyg.Za 27dni będę mieć studniówkę do porodu. Trochę mnie to przeraża
Mały coraz większy, już potrafię wyczuć jego plecki z pupeczka jak się wypnie. Ostatnio nawet miałam wrażenie, że czuję stopke jak mi wypiął pępek.
Lady Savage, aga1402 lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Ja tam wolę strzelca niż skorpiona
nie będę go za to wynic :)kocham go i nie ważne czy będzie strzelcem czy skorpionem
aga1402 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam wielką prośbę-
czy na forum są jakieś księgowe ?
Jesli tak proszę o zaproszenie mnie na pw. Napisze wiadomość bo mam jedno pytanie obiecuje nie dręczyc
Będę bardzo wdzięcznaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 20:08
-
MalaHD wrote:A do dziewczyn z łożyskiem na przedniej ścianie wy czujecie mocno te ruchy czy delikatnie?
Ja też mam ochotę na loda. Jem kilka razy w tygodniu i owoce też pochłaniam hurtowo. Ostatnio nie mam apetytu, coś bym zjadła ale nie wiem co -
emikey wrote:P.s. dziś kończę 20 tyg. Pół ciąży za mną
kiedy to zleciało???
Witam w klubie! U mnie identycznie!Ja sama nie potrafię uwierzyć, że to faktycznie już tak szybko minęło. Cieszy mnie to, ale i jednocześnie przeraża, bo to pierwsza dzidzia i stresior jednak im bliżej rozwiązania tym większy będzie.
Co do tych lodów to miałam taką dziką ochotę parę dni temu, ale teraz po przeczytaniu tych wszystkich postów znowu mnie naszła na nowo hahaChyba z braku laku trzeba się będzie zadowolić arbuzem. Coś mój synek go ostatnio bardzo polubił
Ruchy ostatnimi dniami jakieś takie słabe. Nie smyra mnie nic tak intensywnie koło pępka jak niedawno i też czekam na te pierwsze porządne kopniaczki. Nawet nie wiem czy to ma związek z umiejscowieniem łożyska, bo tu w UK nic mi nikt na temat nawet nie mówiłWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 16:11
-
MalaHD wrote:A do dziewczyn z łożyskiem na przedniej ścianie wy czujecie mocno te ruchy czy delikatnie?
Ja też mam ochotę na loda. Jem kilka razy w tygodniu i owoce też pochłaniam hurtowo. Ostatnio nie mam apetytu, coś bym zjadła ale nie wiem co -
Petitka wrote:Nawet nie wiem czy to ma związek z umiejscowieniem łożyska, bo tu w UK nic mi nikt na temat nawet nie mówił
Jestem u męża i właśnie odwiedziłam mothercaresklep mam praktycznie za płotem
ale cudną mają nowa kolekcję ... tyle , że bardzo drogą
-
nick nieaktualnyEmikey- w grudniu są wyprzedaże. A w UK są przecież większe wyprzedaże niż w PL, to zaszalejesz
Właśnie pokazałam na stronę mothercare No i rzeczywiście piękne ubranka. Ale tam nigdy nie było specjalnie tanioWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 18:41
-
Ja mam niby z przodu, zazwyczaj sa na tyle lekkie ze ja czuje a B. nie. Najintemsuwniejsza jest chyba czkawka, ale Ulka tez potrafi lutnac ze zlosci jak ja przedsuwam bo sie zle ulozy.
-
Ja też mam ochotę na loda. Jem kilka razy w tygodniu i owoce też pochłaniam hurtowo. Ostatnio nie mam apetytu, coś bym zjadła ale nie wiem co
Raczej delikatnie i póki co jest to bardzo przyjemne uczucieW nocy mnie nigdy nie obudziła, a mąż jak na razie nic nie czuje jak przyłoży dłoń.
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Szczesliwa_mamusia wrote:Emikey- w grudniu są wyprzedaże. A w UK są przecież większe wyprzedaże niż w PL, to zaszalejesz
Właśnie pokazałam na stronę mothercare No i rzeczywiście piękne ubranka. Ale tam nigdy nie było specjalnie tanioNola lubi tę wiadomość
-
ja czuje dosyc mocno, ale tylko w tych ' 'przeswitach'- lozysko mam lekko przesuniete na lewa strone i wysoko, wiec czuje rychy nisko, nad linia wlosow i czasem z prawej strony, sle to rzadko.
Tez wasze maluszki maja dzisiaj taki leniwy dzien? moja noe wiem czy 5 razy mnie dzisiaj kopnela. albo sie tak pechowo ulozyla, albo zmiana pogody yez jej dokucza.Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualny
-
malysmok84 wrote:ja czuje dosyc mocno, ale tylko w tych ' 'przeswitach'- lozysko mam lekko przesuniete na lewa strone i wysoko, wiec czuje rychy nisko, nad linia wlosow i czasem z prawej strony, sle to rzadko.
Tez wasze maluszki maja dzisiaj taki leniwy dzien? moja noe wiem czy 5 razy mnie dzisiaj kopnela. albo sie tak pechowo ulozyla, albo zmiana pogody yez jej dokucza.
Moje się bawiło dziś w aqua parkudopiero teraz jak sobie usiadłam w końcu to się bryka