Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga a mi sie wlasnie spiworek wydaje ze i na dłużej starczy i jest latwiej w niego wsadzic dziecko niz w kombinezon. I jest.uniwersalny, bo i do fotelika i do wozka. I jednym rozpieciem rozpinasz i, wyciagasz normalnie.ubrane dziecko. Cieplo w aucie to.rozpinasz tylko spiworek a takiego kombinezonu nie zdejmiesz. I nie wiem jak ma sie kombinezon do pasow w foteliku bo w spiworku sa specjalne dziurki.
Iruletka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjesli o cyckach mowa to moje sa dalej A rylko pelniejsze i takie duze sutki sie zrobily nie podoba mi sie to... wiecie zastanawiam sie jak mi orzyjdzie karmic to ja nie wiem ...z tego mleka nie poplynie a jakie to bedzie drazniace...biedne to moje dziecko bedzie.
a jesli chodzi o rozstepy to ja tylko oliwka sie smaruje narazie nie ma nic oby tak zistalo. i marzeniem jest zeby ta fogura zostala teraz tak ladnie wygladam ale pewnie po porodzie znowu schidne -
nick nieaktualnyzapomnialam wam.napisac ze w niedz pieklam te maslane buleczki z tego przepisu. zapomnialam zoltkiem posmarowac na koniec i tak sobie wygladaly ale przepyszne takie miekkie. takze dzieki za przepis
a ma moze ktoras z was przepis na takie buleczki z serem co sie piecze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do smarodwidel, to ja od 2mca używałam mustele. Starczyła mi do 5. Teraz ze względu na koszty leci olej kokosowy.
Ja właśnie jem rogaliki drożdżowe z marmoladątaka przerwa od malowania pokoiku dla Wojtusia. W weekend skończyliśmy jeden. Teraz malujemy drugi.
W czwartek glukoza, zobaczymy czy jeszcze będzie mi dane zjeść rogalika -
nick nieaktualny
-
Ja niestety rozstępy mam po ostatniej ciąży w której przytyłam kilkanaście kg, mimo wydania kupy kasy na kremy typu Palmers czy Mustela. Mam do nich tendencje i żaden krem temu nie zaradzi. Musiałabym nic nie przytyć a to nie jest możliwe. Teraz niczym specjalnym nie smaruję oprócz nawilżającego balsamu lub oleju kokosowego. Do rozstępów można się przyzwyczaić. A cycki całe szczęście nie urosły, a mam miseczkę w porywach nawet i G. Póki co brodawki mi bardzo ściemniały, takie brązowe się zrobiły. Co mnie dziwi bo w poprzedniej ciąży koloru nie zmieniały
-
nick nieaktualny
-
Co do zgagi... też mam czasem. niestety nic nie pomaga
Rozstępów nie mam jeszcze, brzuch smaruję oliwką, może się nie pojawią, zobaczymy. I tak pewnie brzuch będzie jaki będzie po porodzie i w bikini tak szybko nie wskoczęno a piersi pewnie obwisną. Chciałabym żeby nie straciły na jędrności, będę walczyć.
-
ja nie smaruje się niczym... chociaż może i odrobine zacznę brzuch co by skóra była trochę bardziej elastyczna i nawilżona.
W ciąży z Olą mąż smarował mnie 2 razy dziennie nawet od 8tc, kremami, olejkami, oliwką. A rozstępy jak miały wyjść tak wyszły w 8 miesiącu, byłam pręgowana jak tygrysWięc w tej ciąży to olałam, jak będzie kilka więcej to mi to różnicy nie zrobi, brzuch po bokach i tak wygląda jak wygląda przez te rozstępy
Na piersiach mam kilka drobnych od dołu i ciut po boczkach. Teraz urosły już podobnie jak w pierwszej ciąży, mam nadzieję, że rozmiaru już nie zmienią za bardzo na większy, z miseczki C zrobiło się E.
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
aga1402 wrote:jeszcze jedno pytanko. wiem ze temat wozkow kuz byl ale czy ktoras soe orientuje czy wizki adamex i bebetto sa dobre ? bo one sa wmiare tamie a sa z fotelikami besafe.
-
Czy jak dostałyście skierowanie na glukoze to same wybieralyscie date kiedy isc, czy narzucić ja wam gin? Mam wizytę w piątek i pewnie dostanę skierowanie ale że wylatuje zaraz do Anglii to wolałabym żeby glukoza była kilka dni przed kolejna wizyta a nie za tydzień czy dwa. Średnio mi się uśmiecha latać w to i we wto.