Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:ja mam ostatnio ;/ chyba z siedzenia 8h w pracy bo gniote brzuch jak siedze ( mam swoj spory)
A kiedy wybierasz się na L4? Ja już też wysiedzieć nie mogę te 8h w pracy. Czuję po pracy jestem wymęczona jak koń po westernie, a niby praca siedząca... lekka, łatwa i przyjemna. Ten długi weekend dał mi sporo energii, a teraz drugi dzień w biurze i znów to samo. Już się nie mogę doczekać urlopu, jeszcze 5 dni -
Ja już po wizycie położnej, dostałam krem na rozstępy z Musteli, co prawda mała tubka, taki jak krem do rąk, ale z Musteli, a te kremy są cholernie drogie, ja wiem że ona to za darmo dostaje
ale miło z jej strony
tak się zaraz kobieta lepiej czuje jak coś dostanie
Szczesliwa_mamusia, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynesairah wrote:A kiedy wybierasz się na L4? Ja już też wysiedzieć nie mogę te 8h w pracy. Czuję po pracy jestem wymęczona jak koń po westernie, a niby praca siedząca... lekka, łatwa i przyjemna. Ten długi weekend dał mi sporo energii, a teraz drugi dzień w biurze i znów to samo. Już się nie mogę doczekać urlopu, jeszcze 5 dni
Dagii witaj -
nick nieaktualnyU mnie pokoik jest bezowo-bialy. Miały być na białej ścianie gwiazdki mietowo-szare, Ale tak mi się spodobało po malowaniu, że będą tylko wisiały 3-4obrazki z misiami. Pokój jest takiego koloru
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6402989b414.jpg
Do tego takie mniej wiecej obrazki. Nie chce mi sie kopiować wszystkich
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0dc8231d990f.jpg
I białe łóżeczko i komoda z białymi frontami. Jeszcze do tego pójdzie mietowo-bezowe Cotton ballsLady Savage, Zołzimagic, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Cześć!
Dawno się nie udzielałam, ale regularnie Was śledze, sprawdzam i koduję wszystkie rady i sugestie. Ja troche jeszcze pracuje i urlopuję. Z wyprawki mam już ubrania i kombinezon zimowy. Na resztę daje sobie czas we wrzesniu, bo czuję że muszę sie solidniej obczytać.
Tydzień temu miałam połówkowe - wszystko ok. Mały waży 500g a stope którą widac na zdjęciu ma juz długą na 4cm! Niesamowite
Nad imieniem jeszcze sie zastanawiamy. Ubzduraliśmy sobie że będzie się zaczynać na literę M, tak jak nasze imiona.
Aaaaa i już wiem że synek ma nos po mnie bo mój małż ma bardziej wąski i szpiczasty, a ja kartoflowaty
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/edc36183a659.jpgSzczesliwa_mamusia, [m]alina, Wachciowa, Lady Savage, aga1402, Zołzimagic, Iruletka, Aztoria, magdzia26 lubią tę wiadomość
Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017 -
nick nieaktualny
-
Dziewczynka
Apolonia
Pierwsze 4 miesiące to był dramat, ani myślałam o forach bo ledwo żyłamteraz czuje się jak nowo narodzona.
Staraliśmy się jakieś 3 lata, między czasie raz nie wyszło, więc teraz byłam ostrożna z radością, ale teraz jestem już w euforiiLady Savage, magdzia26 lubią tę wiadomość
Apolonia ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydagii wrote:Dziewczynka
Apolonia
Pierwsze 4 miesiące to był dramat, ani myślałam o forach bo ledwo żyłamteraz czuje się jak nowo narodzona.
Staraliśmy się jakieś 3 lata, między czasie raz nie wyszło, więc teraz byłam ostrożna z radością, ale teraz jestem już w euforiia już po połowkowych.czy dopiero przed Wami?
-
emikey wrote:Ja to nie wiem jak wy czujecie szyjkę. Ja nigdy jej nie czułam. Nawet bym nie wiedziała, że to ból szyjki jakby mi dziecko w nią waliło. Wiem tylko kiedy syn wali mi po pęcherzu. Skąd wiecie, że to szyjka?
Jak dla mnie ten fragment wskazuje na szyjke ktory czuje. Cos jak na granicy spojenia lonowego, a koncem pochwy bardzo glebokoTo czasami takie lekkie zaklocie jak czulam w pierwszym trymestrze.
11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Ja już po wizycie położnej, dostałam krem na rozstępy z Musteli, co prawda mała tubka, taki jak krem do rąk, ale z Musteli, a te kremy są cholernie drogie, ja wiem że ona to za darmo dostaje
ale miło z jej strony
tak się zaraz kobieta lepiej czuje jak coś dostanie
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Pewnie. Ten najgorszy czas już za Wami
a już po połowkowych.czy dopiero przed Wami?
Szczesliwa_mamusia, Wachciowa, Lady Savage, Iruletka, magdzia26 lubią tę wiadomość
Apolonia ❤️
-
magdzia26 wrote:Pierwsze słyszę mi w warszawie przy pierwszym porodzie mało dziecka nie "udusili" bo może jednak sama urodze skończyło się cc na szybko tak że mam ciachnieta szyjke
a przy drugim pomimo że pierwsze miałam cc to jak się dowiadywalam tylko jeden szpital w promieniu 80 km (wojewodzki) respektuje możliwość wyboru jak miało się pierwsze cc ale niechetnie
-
nick nieaktualny