Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek dziewczyny
Ja wczoraj wracałam z mazur, miałam prawie 2 wypadki przez niemyślących debiliWYobraźcie sobie, że facet jechał z ok 5letnim dzieckiem rowerem i to dziecko posadził na kierownicy !!! Mało tego tir postanowił urządzić sobie wyścigi i wyprzedzić ich. W efekcie koncowym prawie był karambol....
Wieczorem byłam na wizycie u nowej pani dr. - ostatecznie to chyba ona będzie mnie prowadzić - bardzo sensowna się wydaje. Mala ma 625 gramów - także juz całkiem sporoNiestety nie pokazała tym raazem buzi
No i z niefajnych rzeczy - podobno przyszłam o 2 dni za wczesnie na glukozę i poprosiła, zeby dla swietego spokoju powtorzyc badanie...
Nie wiem, jak drugi raz będę o znosiła
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Mi w spaniu zaczyna trochę przeszkadzać mąż
ogranicza mi mobilność przekrecania sie. Zawsze lubiłam spać przytulona, a teraz nawet jak leży obok to jakoś za dużo miejsca zajmuje. Zwłaszcza jego łokcie
My się w pewnym momencie przenieśliśmy z sypialni do salonu na rozkładany narożnik -
nick nieaktualnyCocco-A co jej te 2dni robią różnicy. Ja dziś robię glukoze. A u mnie 23t4d.
Mimo,ze że minęło 1.5godz od wypicia tego napoju, to cały czas czuję pod nosem zapach glukozy. Obym już w ciąży nie musiała tego powtarzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 10:30
-
salenne wrote:My się w pewnym momencie przenieśliśmy z sypialni do salonu na rozkładany narożnik
jeszcze trochę wytrzymam. Zawsze to ja jeczałam, że się w nocy nie przytula. Nie chce wyjść na niezdecydowana.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja wczoraj zupełnie przez przypadek kupiłam wózek dla młodego. Na olx babeczka wystawiła cały komplet Adamex barletta z fotelikiem maxi cosi i wszystkimi dodatkami. W super stanie. Granatowy z szarą pepitką na białym stelażu. Jest śliczny:) teraz zaczynamy myśleć nad pokojem. Będzie chyba popielaty z żółtymi i czarnymi dodatkami typu gwiazdki itp. Jeszcze zobaczę.
Lady Savage, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Bardzo ładny kolor. U nas ten bez to kompromis. Bo ja chciałamzimny odcień, a mój mąż ciepły. Ok to w ogóle chciał żółty albo zielony. Więc jak ten zobaczyłam, to powiedziałam, że albo ten albo bardziej w szary. Więc zgodził się już na ten. Uff... Zielonych i żółtych nie chciałam.
My na szczęście się z mężem co do kolorów zawsze zgadzamyOboje nie cierpimy zieleni, fioletu i żółtego, a nie wiem czemu u bardzo wielu osób w mieszkaniach widzę takie ściany, jakaś dziwna moda chyba.
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
Zamówiłam wczoraj karuzelę, girlandę do wózka, imię z literek materiałowych i lalkę z imieniem u dziewczyny, która sama wszystko ręcznie szyje - termin na koniec października... Szok, że tyle zamówień ma. Dobrze, że nie zabrałam się za to jeszcze później, bo pewnie bym po porodzie odebrała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 10:38
Lady Savage lubi tę wiadomość
Gaja
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nataliamonika wrote:My na szczęście się z mężem co do kolorów zawsze zgadzamy
Oboje nie cierpimy zieleni, fioletu i żółtego, a nie wiem czemu u bardzo wielu osób w mieszkaniach widzę takie ściany, jakaś dziwna moda chyba.
a Tymek będzie miał szary pokoik i żółto czarne dodatki . tylko że ja z kolei nie przapadam za beżami więc to po prostu kwestia gustu
)
-
nick nieaktualnycoco daj spokojnie nie powtarzaj, co dwa dni zmienią ???? oni są niepoważni toż to nie jest zdrowe takie przyjmowanie glukozy, co innego jak tu byla sytuacja ze mozliwie wynik fałszywie dodatni był i powtarzane a nie bo "2 dni za wcześnie" takie badanie nie jest obojętne dla trzystki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 10:41
-
Kumrara wrote:1000zł zapłaciłam za wszystko. Na necie nowy taki komplet kosztuje 1900 więc się opłacało.
Świetna okazja. Pamiętajcie, żeby za takie rzeczy nigdy z góry nie płacić, a najlapiej odbierać osobiście. Wczoraj na grupie na fejsie z wózkami, które kupuję dziewczyna pokazała jaki wózek dostała, miał być w stanie idealnym, a cały obdrapany, miała paragon dostać i gwarancje, a skończyło się na niczym. Zapłaciła z góry, a babka jej powiedziała, że będzie mogła zwrócić jak jakaś koleżanka go będzie jeszcze chciała, bo wydała już te pieniądze. Szok. Polecano jej, żeby w ostateczności zgłosiła sprawę na policję. Zapłaciła 700 zł, więc wcale niemało.Gaja
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kumrara wrote:To też zależy jakie te kolory i jak zastosowane w pokoju. Ja mam cały dom w szarościach ale pokój starszego synka jest zielony bo to jego ulubiony kolor więc miał prawo sobie wybrać. Ja zadbalam o odcień i dodatki żeby nie wyglądało jak ma targu
a Tymek będzie miał szary pokoik i żółto czarne dodatki . tylko że ja z kolei nie przapadam za beżami więc to po prostu kwestia gustu
)
Pewnie, że tak, a szary z żółtym świetne połączenieGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc