Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmka1234 wrote:Super wiadomość ! 🤗😊
Glonojadek, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusci wrote:Nieśmiało się witam po 2,5 roku starań (po drodze 2 poronienia, masa badań, 2 cykl z CLO) ujrzałam dwie kreski Już mam synka z grudnia. Mam nadzieję, że i tym razem uda się do grudnia dotrwać Termin z OM jest na 23.12.20. Wizytę mam dopiero 28 kwietnia
-
nick nieaktualnyMdłości mi się rozręciły na maxa, nie wiem jak to będzie w późniejszym etapie np. Odprowadzić dziecko do przedszkola i zarzygać całą drogę.. jestem nastawiona na 7 ciężkich miesięcy mdłości tak jak w pierwszej ciąży:( cały dzień się snuje i leżę gdzie się da..
Pierwsza prawdziwa wizyta 13 maja:) -
Dolores wrote:a czemu, ja mam 42 lata, mąż 47 lat a jak urodzę to będziemy mieć ja 43 mąż 48 , mam dwóch dorosłych synów z pierwszego małżeństwa 23 i 20 lat , oraz dzieci z obecnego syna 14 lat i córkę 8 lat, marzy mi się jeszcze jedna córeczka ale nie wisadomo co tam w brzuszku siedzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Jeżowa, na wizycie możesz lekarza zapytać o te kołatania. Ale myślę, że czasami mogą się zdarzyć. W końcu wiele zmian w organizmie zachodzi. A tak przy okazji, w jakim wieku ciąży było już serduszko?
Ja akurat w ciąży nie mam kołatań to Inga pytała
A serduszko było wczoraj widać w 5t5d bardzo mi ulżyło.Edyciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa początku miałam problemy ze snem ale to z obawy chyba przed pierwszym usg. Teraz przeszło ale mam dolegliwości takie ze drętwieją mi uda i miednica jak śpię na boku ...tak dziwnie i się budzę w nocy, nie wspomnę o nocnych drogach do wc po 3-4 razy....Chyba muszę zaczac suplementowac magnez.
-
indepedent wrote:Mdłości mi się rozręciły na maxa, nie wiem jak to będzie w późniejszym etapie np. Odprowadzić dziecko do przedszkola i zarzygać całą drogę.. jestem nastawiona na 7 ciężkich miesięcy mdłości tak jak w pierwszej ciąży:( cały dzień się snuje i leżę gdzie się da..
Pierwsza prawdziwa wizyta 13 maja:)
Oby szybko nam zleciało do wizyty 13.05 ja już się doczekać nie mogę
Miłego dniaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyKitaja wrote:Mogę przybić piąteczkę u mnie wygląda to tak samo.... Boję się mdłości przez resztę ciąży bo tak miałam z synkiem.
Oby szybko nam zleciało do wizyty 13.05 ja już się doczekać nie mogę
Miłego dnia
Narazie o ciąży nie wie nikt oprócz męża oczywiście i przyjaciółki, chcielibyśmy powiedzieć innym trochę później, ale tu pojawia się problem. Jedziemy do rodziny na weekend, będzie tam też jechać teściowa, która odrazu się połapie jak zobaczy, że mnie skręca na widok śniadania .. -
Dolores wrote:a czemu, ja mam 42 lata, mąż 47 lat a jak urodzę to będziemy mieć ja 43 mąż 48 , mam dwóch dorosłych synów z pierwszego małżeństwa 23 i 20 lat , oraz dzieci z obecnego syna 14 lat i córkę 8 lat, marzy mi się jeszcze jedna córeczka ale nie wisadomo co tam w brzuszku siedzi
U mnie też czwórka 😊 tylko nieco młodsza
-
Kropkaa87 - Pielgrzymki w nocy do wc mnie wykańczają, staram się nie pić na noc za dużo ale to nic nie daje.
Jusci - trzymam kciuki! ❤
jjs - też mam na coś ochotę, dostaję to - i jednak nie 🤣
potrójnamama - mamy ten sam termin 😘
27.04 poniedziałek - potrójnamama ❤ Jeżowa ❤
28.04 wtorek - jusci
29.04 środa - mała panda, emka1234
30.04 czwartek - olciaa, gilmoregirl, Dolores
04.05 poniedziałek - Savana
05.05 wtorek - tvisha
08.05 piątek - Glonojadek, mon!ta^
13.05 poniedziałek - indepedent, Kitaja
18.05 poniedziałek - Kokaina
22.05 środa - mon!ta^
25.05 poniedziałek - potrójnamama, Jagodzianka19
27.05 środa - Kropkaa87
Jakbym coś pomyliła to przepraszam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 14:11
potrójnamama, Kropkaa87, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki,
Ja wizytuje dopiero 18 maja, nie wiem jak wytrzymam do tego czasu. Po wizycie chcemy powiedziec juz rodzinie, prawdopodobnie tez od czerwca bede juz na zwolnieniu, bo pracodawca troche mnie cisnie o to.
Zeby tylko z dzidzia wszystko dobrze bylo.Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Hej dziewczyny
U mnie:
Piersi bolą
Mam oddechy krótkie takie jakbym się narobiła a prawdę mówiąc nic nie robię. Wczoraj miałam tak wieczorem oglądałam film i dostałam ciężki oddech jak parowóz oraz w ręce mi było zimno a w głowę gorąco i ciężko mi było zasnąć.
Mam niskie ciśnienie z resztą jak w każdej ciąży
Do tego bóle migrenowe też się pojawiają.
Czasem zakręci mi się w głowie lub mam czarno przed oczami.
Myślę że to co mam to jest od tarczycy bo jestem na górnej linii normy także może i to. Od dzisiaj jestem na wyzszej dawce leku na tarczycę zobaczymy.
Brak mdłości
Brak kolatan
Ja biorę prenatal Duo.
Kolejna wizyta 22 maja u jednego lekarza a u drugiego mam mieć powierzone USG w następny piątek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 12:41
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Glonojadek wrote:Kropkaa87 - Pielgrzymki w nocy do wc mnie wykańczają, staram się nie pić na noc za dużo ale to nic nie daje.
Jusci - trzymam kciuki! ❤
jjs - też mam na coś ochotę, dostaję to - i jednak nie 🤣
potrójnamama - mamy ten sam termin 😘
27.04 poniedziałek - potrójnamama ❤ Jeżowa ❤
28.04 wtorek - jusci
29.04 środa - mała panda, emka1234
30.04 czwartek - olciaa, gilmoregirl, Dolores
04.05 poniedziałek - Savana
05.05 wtorek - tvisha
08.05 piątek - Glonojadek, mon!ta^
13.05 poniedziałek - indepedent, Kitaja
18.05 poniedziałek - Kokaina
22.05 środa - mon!ta^
27.05 środa - Kropkaa87
Jakbym coś pomyliła to przepraszam .
Będziemy wirtualnie razem na porodówce.
Ja mam 25.05 wizytę - badania prenatalne + pappaGlonojadek lubi tę wiadomość
Pierwsza ciąża 8tc poronienie
Synek 2015
Córeczka 2017
Synek 05-16.03.2019 💔
-
Potrójnamama - ja mam urodziny 3 grudnia a mój partner 17 grudnia. A termin 7 grudnia. Prezent urodzinowy dla nas obojga A teściu 18 grudnia .
Wirtualnie razem na porodówce 💖
potrójnamama, Kitaja, Kokaina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyindepedent wrote:Narazie o ciąży nie wie nikt oprócz męża oczywiście i przyjaciółki, chcielibyśmy powiedzieć innym trochę później, ale tu pojawia się problem. Jedziemy do rodziny na weekend, będzie tam też jechać teściowa, która odrazu się połapie jak zobaczy, że mnie skręca na widok śniadania ..
Glonojadek, gucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny