Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie w 10 tygodniu ☺️
Wspaniale wiesci z wizyt dziewczeta♥️
Ja mam swoja w sobote i juz siedze jak na szpilkach. Jezeli wszystko bedzie dobrze, a nie zakladam innej opcji to za tydzien w poniedzialek mowimy rodzince ♥️Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Ale piękne zdjęcie. Na każdej wizycie takie 3d dostajesz?
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Inga28 ale czad foto, tez takie chce...
Ja już za 2 dni mam wizytę trochę zaczynam się stresować, ale napewno wszysto będzie dobrze.
Ja bardzo chce wrócić do pracy jestem pedagogiem w przedszkolu i to już ostatnie dni mojej grupy bo od sierpnia idą do innej grupy, byłam z tymi maluchami przez 2lata,tulilam ich opiekowałam się nimi i uczyłam życia i szkoda mi trochę tej końcówki chciałabym moc się z nimi pożegnać i pobyć jeszcze trochę. W końcu to moje dzieci. A drugi powód jest taki, że po 11latach na obczyźnie chcemy wrócić jak się maleństwo urodzi do Polski. Dlatego jak tylko lepiej będę się czuła to wrócę choć na trochę do pracy. Powiem Wam też, że ja muszę być wśród ludzi nie jestem domownikiem, ja odpoczywam wśród ludziJagodzianka19 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Emka1234 wrote:Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt
Ja dziś czuje się fatalnie 😕
Na 15:00 mam wizytę, trzymajcie kciuki !
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Trzymam kciuki za wizytę ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 13:19
-
Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze😊
Ja tez czekam na koniec wieczornych mdlosci, w pierwszej ciazy nie trwalo to tak dlugo.Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Gratuluje udanych wizyt
Z rana byłam na prenatalnych. Na razie z usg wszystko dobrze. Za tydzień mam dzwonić i podadzą mi ryzyka jak będą juz mieć wyniki krwi. Wstępnie dziewczynkaInga28, Kokaina, Kinaa, gilmoregirl, Betti37, Jagodzianka19, Kitaja, Mała panda, Glonojadek, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Gratuluje udanych wizyt
Z rana byłam na prenatalnych. Na razie z usg wszystko dobrze. Za tydzień mam dzwonić i podadzą mi ryzyka jak będą juz mieć wyniki krwi. Wstępnie dziewczynka
Super! 😊 też bym chciała tak szybko wiedzieć jaka płeć, mimo że jest mi obojętne czy będzie dziewczynka czy chłopiec to fajnie wiedzieć
-
Z rana byłam na prenatalnych. Na razie z usg wszystko dobrze. Za tydzień mam dzwonić i podadzą mi ryzyka jak będą juz mieć wyniki krwi. Wstępnie dziewczynka
U mnie w pierwszej ciazy w 12 tygodniu tez miala byc dziewczynka 😁Mała panda lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Kokaina wrote:Super ☺️
U mnie w pierwszej ciazy w 12 tygodniu tez miala byc dziewczynka 😁
U mnie odwrotnie, na prenatalnych powiedzieli mi, ze raczej chłopak będzie, mam teraz śliczną córkę 😁
Kokaina, Mała panda, Kitaja, Jeżowa lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
Dziewczyny gratuluję wizyt i dobrych wieści . Co do siedzenia w domu, mój lekarz poszedł na jeden kompromis, żebym przed majówką dokończyła wszystkie spr w pracy, teraz jestem na urlopie do piątku a jak na wizycie będzie wszystko ok to od poniedziałku już na l4, także od majówki siedzę w domu ale nie narzekam, bo jak się źle czuję mogę położyć się po za tym mam mnóstwo czasu na małe porządki i sortowanie rzeczy czego wcześniej nie miałam W każdym bądź razie na razie szukam same plusy w tym
Mała panda lubi tę wiadomość
-
Ja już nie mogę się doczekać, dla mnie to najważniejsze badania, bo w poprzedniej ciąży dowiedziałam się o bardzo poważnej wadzie genetycznej u dziecka... Więc czekam, żeby tym razem były dobre wieści.
Ja w każdej ciąży miałam bardzo trafne przeczucia co do płci. Teraz też mam przeczucie, że będzie chłopak, ale zobaczymy za 3 tygodnie 🙂
A u Was jak z przeczuciami?