Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny żegnam się z Wami, życzę Wam zdrowych i bezproblemowych ciąży. Dziś na wizycie okazało się że ciąży nie ma jajo jest puste, a na tym etapie już powinna być dzidzia z bijącym serduszkiem.Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyKitaja wrote:Dziewczyny żegnam się z Wami, życzę Wam zdrowych i bezproblemowych ciąży. Dziś na wizycie okazało się że ciąży nie ma jajo jest puste, a na tym etapie już powinna być dzidzia z bijącym serduszkiem.
Jagodzianka19 lubi tę wiadomość
-
O to samo pytałam dziś pani doktor i powiedziała że może to było moje serce, że to nie możliwe żeby tak szybko było słychac przez detektor. Pytałam się też dlaczego mam takie mdłości i wymioty, powiedziała że to normalne i mdłości i wymioty czy też ich brak nie świadczą o dobrze rozwijającej się ciąży.Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Dolores nawet teraz z ciekawości przykładam detektor i słyszę cicho bijące serduszko, a wiem że jajo jest puste.
Dzięki dziewczyny muszę być silna dobrze, że mam synka który jest moim promykiem teraz. Muszę zawalczyć o swoje szczęście i o rodzeństwo dla Jasia. Narazie potrzebuje czasu by oswoić się z tym co się stalo
A Wam moje grudniowi dużo szczęścia i myślcie pozytywnie i cieszcie się każda chwilaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualnyKitaja wrote:Dolores nawet teraz z ciekawości przykładam detektor i słyszę cicho bijące serduszko, a wiem że jajo jest puste.
Dzięki dziewczyny muszę być silna dobrze, że mam synka który jest moim promykiem teraz. Muszę zawalczyć o swoje szczęście i o rodzeństwo dla Jasia. Narazie potrzebuje czasu by oswoić się z tym co się stalo
A Wam moje grudniowi dużo szczęścia i myślcie pozytywnie i cieszcie się każda chwila
-
Kitaja wrote:Dziewczyny żegnam się z Wami, życzę Wam zdrowych i bezproblemowych ciąży. Dziś na wizycie okazało się że ciąży nie ma jajo jest puste, a na tym etapie już powinna być dzidzia z bijącym serduszkiem.
Kitaja, tak strasznie mi przykro, az mam swieczki w oczach, bo jakos od razu Cie polubilam 😔😔😔 trzymaj sie cieplo, masz wspanialego synka, jeszcze zaswieci dla Ciebie slonko i zajrzysz do nas niebawem z super informacja o ciazy 😘😘😘 tule Cie mocno ♥️
Kitaja lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Kitaja wrote:Dziewczyny żegnam się z Wami, życzę Wam zdrowych i bezproblemowych ciąży. Dziś na wizycie okazało się że ciąży nie ma jajo jest puste, a na tym etapie już powinna być dzidzia z bijącym serduszkiem.
Kitaja lubi tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Anuśla wrote:Bardzo mi przykro😣 Ponoć puste jajo zdarza sie jednorazowo, więc mam nadzieje, że wrócisz do nas za jakis czas z dobrymi wiadomościami.
Kitaja, trzymaj się. Mam nadzieję, że to trudne doświadczenie tylko cię wzmocni. -
Bardzo mi przykro ja miałam być marcową mamą 2020 w też niestety miałam pusty pęcherzyk
Kolejna ciąża i wszystko jest na razie dobrze. Tobie tez tego życzę jak najszybciej ❤️
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Kochane jesteście dziewczyny, będę do was zaglądać
Kokaina, gucha, Kinaa lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja bardzo mi przykro kilka razy sprawdzałam czy to na pewno Ty napisałaś, nie mogłam uwierzyć... Trzymaj się
-
Tak mi przykro 😢
Mam nadzieję, że szybko się pozbierasz i będziesz walczyć dalej ♥️ przytulam 🤗