jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak mnie plecy bola trudnosci z oddychaniem i do tego tak mnie zebra bola:(
Ani lezec ani chodzic siedziec tez nie istny koszmar.
Bylam u GP i ona mnie skierowala do Corka
A maly jest dziwnie tak aktywny pierwszy raz.
Od tego wyszystkiego Glowa az mnie zaczela bolec:(AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Na bol glowy sproboj kawke sobie wypic jesli masz dobre cisnienie, a na plecy to jesli to dysk to paracetamol nie pomoze
Sproboj okladow- zimnych albo cieplych lub plastrow, albo altacet w zelu jesli masz. I moze kapiel?
Trzymam kciuki zeby szybko przeszlo:*Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Jaszczurka takie bole jak opisujesz moga wynikac z ulozenia dziecka, widocznie boksuje Cie mocno nozkami pod zebrami, za jakis czas powinien juz bobas zejsc nizej wtedy poczujesz wyrazna ulge i jak pisza niektore dziewczyny brzuszek opadnie, ze idzie wtedy spokojnie polozyc cala dlon bokiem pod piersiami
warto zawsze jednak sprawdzic i ok ze GP dal skierowanaie do szpitala, zawsze to dodatkowy scan :--))))))))))))))))AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dam znać jak będzie angel care dostępne. Wkurza mnie to b robią promocje a w żadnym sklepie nie ma.
Wczoraj moja koleżanka urodziła przez cc. Skurcze co 3min i 1cm rozwarcia. Po 18h zrobili cc. Dziś jadę ja odwiedzić bo biedna 5dni spędzi w szpitalu. No i zobaczyć 1dniowe bobo to sama przyjemność.
Ja włożę bokiem dlon i jak patrze to wydaje mi sie ze brzuch opadl ale patrze po zdjęciach i nie widzę różnicy. Dalej rośnie może dlatego.
Jaszczurko &&& ze znalezli rozwiązanieAgataP, Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
a dziekuje u nas ok powoli
opanowujemy mala co do karmien, zmian pamperow, kapieli etc
ona sie nas uczy a my jej, jest w miare spokojna jak ma zaspokojone swoje potrzeby w tym bliskosc na rekach
teraz od pt do dzis goszcza tesciowie, wiec maz jest odciazony z domowych obowiazkow-zmywanie, gotowanie, to juz duzo
ja mam 2 dyzury nocne plus dzienne na przemian troche z mezem, nie jest zle, nie mozna narzekac :--))))))))
co dzien staramy sie pojsc na spacerek do lasku, z moim gojeniem juz lepiej ale chodze powoliAgataP, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Limerikowo- zaraz bedziesz ekspertka w temacie i bedziemy Cie wszytskie o rady pytac apropo karmienia przewijania i utulania do snu:)
Dobrze ze macie teraz tesciow do pomocy. Troszke odsapniecie:)
U nas dzis byla ladna pogoda wiec nawet na lezaczku posiedzialam troche- w miedzyczasie obdzwaniajac pol rodziny:)
Teraz siedze przed tv i laptopem razem z moimi kudlaczami i bembenkiem. Maz w pracy na nocce- ja juz dzis wolne.
Upieklam biszkopt bede ciasto skladac na jutro, a tak pozatym zadnych ekscytujacych newsow nie mam:)
Zamieszczam za to 2 zdjecia do wgladu jak wygladamy wchodzac w 34 tydzien ciazy:)
Milego wieczorku dziewczynyaNiLewe, AgataP, Ewelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Nie przejmuj sie Ani Lewe zaraz bedziesz miala swojego dzidziusia:)
Kolezanka napewno jak sie ogarnie z karmieniem to na kawe wpadnie i juz pewnie obydwie bedziecie mialy malenstwa na reku:)
Ja tam tez pewnie z cycami na wierzchu bym gosci nie chciala przyjmowac:)
Super brzuszek. Jeszcze wysoko chyba? -
nick nieaktualnyhej Dziewczyny super brzuszki! aNiLewe faktycznie ten twoj brzuszek wysoko,Domi super w tej sukience
Ja dalej walcze z infekcja teraz poszlo i w gradlo kazalam im zrobic wymaz i wyslac do szpitala czy to nie jest cos czego zwykly antybiotyk nie usunie bo bez sensu brac i sie truc jesli za miesiac sie okaze ze znowu mam infekcje bo nie reaguje na antybiotyk,wielkie oczy zrobili ale pobrali.No nic ide do pracy zobacze czy dam rade z bolacym gardlem i uchem pracowac 8h jak nie to lece po zwolnienie nie bede sie meczyc bo kiepsko u mnie ze snem ost przez to ucho.
jaszczurka jak tam u Ciebie ?! Jak sie czujesz?Limerikowo lubi tę wiadomość
-
AgataP wrote:hej Dziewczyny super brzuszki! aNiLewe faktycznie ten twoj brzuszek wysoko,Domi super w tej sukience
Ja dalej walcze z infekcja teraz poszlo i w gradlo kazalam im zrobic wymaz i wyslac do szpitala czy to nie jest cos czego zwykly antybiotyk nie usunie bo bez sensu brac i sie truc jesli za miesiac sie okaze ze znowu mam infekcje bo nie reaguje na antybiotyk,wielkie oczy zrobili ale pobrali.No nic ide do pracy zobacze czy dam rade z bolacym gardlem i uchem pracowac 8h jak nie to lece po zwolnienie nie bede sie meczyc bo kiepsko u mnie ze snem ost przez to ucho.
jaszczurka jak tam u Ciebie ?! Jak sie czujesz?
Agata zaaplikuj sobie do ucha ciut masci rozgrzewajacej na wacie, powinno przyniesc ulge. Moze ucho Ci przewialo. Zycze zdrowkaAgataP lubi tę wiadomość