JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Plumb daje radę :-)no może tego nie można nazwać tańcem trochę przesadziłam , tuptanie z nogi na nogę to jest dobre określenie Mam tak samo, codziennie wmawiam sobie że to ten dzień a tu zonk
Margotka trzymam kciuki
Pomodlę się... obudzi się na pewno, inaczej być nie może.
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle jeszcze jesteś w stanie aneczka, ja to już od dawna mam problemy z chodzeniem przez to spojenie.
U nas dzisiaj fajna pogoda, nie pada, ale też nie za ciepło, więc nie puchnę
Cisza póki co, są lekkie skurcze podczas chodzenia, ale to te standardowe, przepowiadające, a tak - cisza. Wczoraj po ciepłej kąpieli łapały mnie skurcze co 10 min przez godzinę, ale później ustały. No i piersi są wielki i baaaaaaaaaardzo bolesne, nie mogę ich dotknąć
Apetyt od 3 dni wzrósł, jem jak najęta. Podobno to dobry znak, bo niby poród blisko i organizm magazynuje pokarm i zbiera siły do porodu, ale kto to wie?!
Margotka duży buziak dla Ciebie, czekam
Pozdrawiam dziewczyny, jak u Was? Spokój i coś się rusza u Was? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no właśnie ciekawe jak Margotka .... co chwilę na forum wchodzę a tu ani widu ani słychu.
U mnie w rodzinie ruszyły zakłady na termin porodu
Plumb ja też mam nadzieję na wcześniejszy poród oby nam się udało
Jak ty się czujesz Klaudiaa? Jak tam maleństwo?Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Mam taką nadzieję.Od jutra mąż zaczyna urlop,więc obojętne mi o której godz zacznie się akcja,bo będzie w domku.Chyba zaczniemy serduszkować,może to przyspieszy akcję. Tylko muszę znaleźć na to siły
Ja tez chcialam urodzic szybciej niz mialam planowana date cc niestety nic nie pomoglo. Na ostatnich nogach mylam okna, podlogi na kleczaca i nic nie ruszylo...Paula_29, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
aneczkaaa1985 wrote:no właśnie ciekawe jak Margotka .... co chwilę na forum wchodzę a tu ani widu ani słychu.
U mnie w rodzinie ruszyły zakłady na termin porodu
Plumb ja też mam nadzieję na wcześniejszy poród oby nam się udało
Jak ty się czujesz Klaudiaa? Jak tam maleństwo?
U nas dobrze Maly rosnie jak na drozdzach. Mam wrazenie, ze z tygodnia na tydzien jest wiekszy
Paula_29, Plumb80, aneczkaaa1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny,Margotka prosiła mnie,aby przekazać inf od niej.Urodzila zdrową córeczkę - Maja Margareta,,55 cm i waga 3860
Dochodzi do siebie po cc,wszystko ok
Gratulacje Kochana!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 21:45
Karola:), Paula_29, aneczkaaa1985, misia_k1, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje Margotka:)
Anitko ja mam pytanie do Ciebie jako do doświadczonej mamy
Na ile przy porodzie SN potrzebna Ci sprawna ręka i jak mocno wykorzystujesz kręgosłup szyjny, czy myślisz że przy bólu kręgosłupa, barku i nadgarstka można urodzić naturalnie czy to raczej problem?