JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Margotka będzie dobrze a ja po wizycie mały waży 2078g glowkowe ułożenie uf i nie będę mieć cc bo po co jedynie lekarz z wewnętrznego oddziału mnie nastraszyl
misia_k1, Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia to bardzo przykre że straciłaś córeczkę, nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czułaś i czujesz. Teraz masz wspaniałego synusia którego kochasz nad życie, wypełnił tą lukę i ból a siostrzyczka czuwa nad waszym szczęściem.
Teraz już będzie tylko lepiej.
Margotka to jeszcze parę dni we dwoje
Plumb piękne te twoje skarby już się pewnie nie mogą doczekać braciszka.
kada fajnie że z maleństwem wszystko ok szybko się ułożył do porodu
ja dzisiaj miałam ktg z synkiem wszystko ok, niestety żadnych skurczy nie spieszy się mu do wyjścia. Za tydzień następne ktg.
Pozdrawiam.Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczkaaa1985 wrote:Klaudia to bardzo przykre że straciłaś córeczkę, nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czułaś i czujesz. Teraz masz wspaniałego synusia którego kochasz nad życie, wypełnił tą lukę i ból a siostrzyczka czuwa nad waszym szczęściem.
Teraz już będzie tylko lepiej.
Margotka to jeszcze parę dni we dwoje
Plumb piękne te twoje skarby już się pewnie nie mogą doczekać braciszka.
kada fajnie że z maleństwem wszystko ok szybko się ułożył do porodu
ja dzisiaj miałam ktg z synkiem wszystko ok, niestety żadnych skurczy nie spieszy się mu do wyjścia. Za tydzień następne ktg.
Pozdrawiam.
Dziękuję Oj tak, codziennie odliczają. Dzisiaj rano znowu była akcja typu - Mamo, ile jeszcze dni? A tak tak już wiemy 15, no bo wczoraj było 16 !!! I tak codziennie
Nie muszę się zastanawiać wcale, mam dwa liczniki w domu
aneczkaaa1985 lubi tę wiadomość
-
Super dziewczyny że juz na dniach jestescie życze wam Wszystkiego dobreego i nie bolesnego rozwiązania:) pomódlcie sie za mnie abym mogła donośić ciąze coś wpsaniałego musi być czuć ruchy dziecka:) 3mam kciukiiiii kochane:*
karolcia23369 wcześniejszy mój nik:DPlumb80, aneczkaaa1985 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny widzę że tu już niemal akcje porodowe
a pamiętam jak zaczynałyśmy starania razem
trzymam za was wszystkie kciuki! i życze zdrowych i wspaniałych maluszków!
Klaudia dla Ciebie ogromne gratulacje masz ślicznego synka! dużo zdrówka dla niegoPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpokojnie Margotka,takie sytuacje to wyjątki,rzadko się zdarzają.Na pewno będzie wszystko dobrze.A jutro będę sercem i myślami z Tobą.Tylko daj znać że masz cesarkę jutro i po wszystkim napisz krótko,żebyśmy wiedziały że już jesteś po
Margotka87 lubi tę wiadomość