X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cesarke mam ze względu na to ze poprzednio też byla i to ze się dziecko zle wstawialo w kanał rodny

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka,daj znać nam jak najszybciej,będziemy czekać i trzymać kciuki :)

My dzisiaj mieliśmy gości,bo jutro moje urodziny.Imprezka w ogrodzie,było fajnie, ale teraz już ledwo żyję. Cały dół brzucha boli i rwie krocze, brzuch się napina i drętwieje. Leżę,ale nic nie pomaga.

Pozdrawiam laseczki :)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Margotka,daj znać nam jak najszybciej,będziemy czekać i trzymać kciuki :)

My dzisiaj mieliśmy gości,bo jutro moje urodziny.Imprezka w ogrodzie,było fajnie, ale teraz już ledwo żyję. Cały dół brzucha boli i rwie krocze, brzuch się napina i drętwieje. Leżę,ale nic nie pomaga.

W takim razie wszystkiego najlepszego kochana :)

Plumb80 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kochana, ucałuj synka ode mnie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewuszki u Was? Cisza na pokładzie?

Mi po nocy mocno się brzuch opuścił.

Pozdrawiam

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej przeziębiona :-( Brzuch pobolewa czasami jak na miesiączkę w czwartek mam pierwsze ktg :-)

Ogólnie myśle o porodzie cały czas, boję się strasznie... ale cóż nie ja pierwsza i nie ostatnia

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziemy równo :) Ja dziś miałam 4 dość bolesne skurcze w ciagu niecałej godziny.Dół brzucha bolał jak na miesiączkę i prąd taki przeszywał aż do szyjki.Mały strasznie pobudzony był,wiercił się i nasilał mi bóle. Vhyba szyjka dała znać,może się skraca lub lekkie rozwarcie się robi.
    Teraz czuję co jakiś czas kłucie w szyjce i drętwienie dołu brzucha.

Nie bój się porodu,będzie dobrze.Ja już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Victora :) Niech się szybko zacznie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 15:59

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bardzo niski próg bólu, boję się że tam będę mdlała ;-)
    Plumb a ty nie masz żadnego ktg na dniach?

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam w Anglii i tutaj wszystko inaczej wyglada.Tutaj nie robią ktg ani nie badają ginekologicznie przez całą ciążę.No chyba że coś się dzieje nie tak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 23:03

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak coś kojarzyłam że ty poza krajem.... chociaż ktg pod koniec ciąży mogliby robić.... ciężko by mi było przez cała ciążę nie wiedzieć co się dzieje z maluszkiem, samo posłuchanie serduszka to mega przeżycie. Jeszcze parę dni i zobaczysz swojego szkraba na żywo ;-)

zi13skjodn64ui4h.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny :* ja przed jutrem jestem mega zestresowana :/ pomimo tego ze nawet nie jest pewne czy jutro zrobia cc :/bo przeciez musza mnie w grafik wpisac :) bede Was z tel informowac co i jak buziaki :*

Plumb80 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Okropnie się czuję. Mam silny ból w pachwinach i kroczu.Zaczęło się wczoraj późnym wieczorem. Noc nic nie dała, leżenie w łóżku też. Rano o 5:00 wybudził mnie silny ból w kroczu i pachwinach.Boli też cały dół brzucha jak na @, bolą plecy, ból idzie w uda i pośladki. Żadna pozycja w łóżku nie pomaga,a jak wstaję i chodzę, to czuję kłucie w szyjce i tępy ból spojenia. Skurczy póki co nie czuję, no może takie drętwienie brzucha. Pozostało mi czekać co dalej,ale aż jestem niespokojna,bo boli mocno. Mąż w pracy,zobaczymy co dzień przyniesie.
    Buziaki dla Was :*

Margotka, trzymam kciuki i czekam na inf :)

Aneczkaa, słucham serduszka w domu, bo mam doppler, więc wiem że z małym ok ;)

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka trzymam kciuki
    Plumb trzymaj się kochana, jak nie przejdzie to może powinnaś podjechać sprawdzić co i jak

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb wspolczuje Kochana i 3mam kciuki :*

zpbndf9hsafopz9u.png

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb to chyba się zaczęło, trzymaj się kochana daj znać czy się rozkręciło czy fałszywy alarm.

Margotka nie dziwię się że się denerwujesz ja pewnie w nocy bym w ogóle nie spała. Oczywiście czekamy z niecierpliwością na wieści.

zi13skjodn64ui4h.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i jak tam u Was?

Margotka jestes juz w szpitalu? Wiadomo juz cos odnosnie Twojej cc? ;>

Plumb a jak z Toba? ;)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko OK. Jak tylko mam chwilke czsu to zaraz zagladam na forum i sledze Wasze rozmowy ale nie zawsze zdaze juz odpisac. Jednak w tematach jestem na biezaco. Kurde noo!! Nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze kazda z nas pomipo tylu obaw szczesliwie dotrwala do finiszu :) U niektorych to kwestia kilku dni, tygodnia i zobacza swoje pociechy :) Zycze kazdej z Was doczekania pierwszego placzu, pierwszego usmiechu, spojrzenia i uscisku malej raczki.

Igor rosnie jak na drozdzach. Na widok butelki dostaje jakis dreszczy az. Czasami moglby jesc i jesc. Jutro idziemy na wizyte kontrolna do lekarza i pewnie umowi nas na pierwsze szczepienie. Dzis jez mija pierwszy rok, kiedy to pochowalam swoja corke. Igor bardzo mi ja zastepuje. Jednak jak patrze na niego (on i Julka to niemal jak 2 krople wody) zastanawiam sie jakby to bylo gdybym to na rekach wlasnie miala ja...

Plumb80, Karola:) lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb daj znać co i jak:):)

Margotka i jak z terminem??

a a w ogole czesc Mamusie:):)

Klaudia cudownie, że Igorek Ci rośnie a Jego obecność sprawia Ci tak wieelee radości...czytając Twoje wypowiedzi czuć w nich tyle miłości, szczęścia i radości:))Żadnych przejawów cięższych chwil.
    Bardzo mi przykro z powodu straty Twojej córeczki...miałam się już kiedyś zapytać czy to Julcia na awatarku??
    Julcia na pewno będzie spoglądać na Igorka z Aniołkowego Nieba i czuwac nad swoim młodszym braciszkiem.

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Przepraszam, ale wczoraj nie byłam w stanie pisać już później, bo tylko leżałam i wstawałam jedynie do toalety, a mąż musiał mnie podtrzymywać, bo z bólu aż kulałam chodząc.
    Moja wczorajsza akcja trwała aż do wieczora, praktycznie do zaśnięcia. Strasznie bolało krocze i pachwiny, skurcze podczas chodzenia ustały, więc wiedziałam że to na pewno nic się nie zaczyna jeszcze. Ale wymęczyłam się mocno. Dzisiaj też boli dół, ale nie tak mocno jak wczoraj, a przy chodzeniu daje o sobie znać szyjka.

Margotka, trzymamy kciuki i czekamy na informacje :)

Klaudia, to małego łakomczuszka masz w domku ;) Super, przynajmniej rośnie zdrowo. Julcia patrzy na Was z góry i na pewno jest przeszczęśliwa, że w końcu odnaleźliście szczęście i Igorek wypełni pustkę po Siostrze, którą zawsze macie w sercach blisko, ona jest nadal z Wami.

Teraz 1 lipca mam kolejne spotkanie z położną, a 2 lipca jedziemy z mężem do szpitala, gdzie głowna położna będzie przedstawiać nam inf jak funkcjonuje porodówka i oddział położniczy, przedstawi zarys ich pracy, jak przebiegają u nich porody i na jakie formy znieczulenia możemy liczyć.

No a od 3 lipca mąż już będzie miał urlop ( aż do 24 sierpnia !!! ) ufff także spokojnie będę mogła już czekać na akcję porodową, bez obaw że mąż w pracy i nie zdąży szybko dojechać. Oby wytrwać do 3 lipca ;)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:
    Plumb daj znać co i jak:):)

Margotka i jak z terminem??

a a w ogole czesc Mamusie:):)

Klaudia cudownie, że Igorek Ci rośnie a Jego obecność sprawia Ci tak wieelee radości...czytając Twoje wypowiedzi czuć w nich tyle miłości, szczęścia i radości:))Żadnych przejawów cięższych chwil.
    Bardzo mi przykro z powodu straty Twojej córeczki...miałam się już kiedyś zapytać czy to Julcia na awatarku??
    Julcia na pewno będzie spoglądać na Igorka z Aniołkowego Nieba i czuwac nad swoim młodszym braciszkiem.

Tak tak :) W awatarze to Jula :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ