X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cesarke mam ze względu na to ze poprzednio też byla i to ze się dziecko zle wstawialo w kanał rodny

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka,daj znać nam jak najszybciej,będziemy czekać i trzymać kciuki :)

My dzisiaj mieliśmy gości,bo jutro moje urodziny.Imprezka w ogrodzie,było fajnie, ale teraz już ledwo żyję. Cały dół brzucha boli i rwie krocze, brzuch się napina i drętwieje. Leżę,ale nic nie pomaga.

Pozdrawiam laseczki :)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Margotka,daj znać nam jak najszybciej,będziemy czekać i trzymać kciuki :)

My dzisiaj mieliśmy gości,bo jutro moje urodziny.Imprezka w ogrodzie,było fajnie, ale teraz już ledwo żyję. Cały dół brzucha boli i rwie krocze, brzuch się napina i drętwieje. Leżę,ale nic nie pomaga.

W takim razie wszystkiego najlepszego kochana :)

Plumb80 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kochana, ucałuj synka ode mnie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewuszki u Was? Cisza na pokładzie?

Mi po nocy mocno się brzuch opuścił.

Pozdrawiam

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej przeziębiona :-( Brzuch pobolewa czasami jak na miesiączkę w czwartek mam pierwsze ktg :-)

Ogólnie myśle o porodzie cały czas, boję się strasznie... ale cóż nie ja pierwsza i nie ostatnia

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziemy równo :) Ja dziś miałam 4 dość bolesne skurcze w ciagu niecałej godziny.Dół brzucha bolał jak na miesiączkę i prąd taki przeszywał aż do szyjki.Mały strasznie pobudzony był,wiercił się i nasilał mi bóle. Vhyba szyjka dała znać,może się skraca lub lekkie rozwarcie się robi.
    Teraz czuję co jakiś czas kłucie w szyjce i drętwienie dołu brzucha.

Nie bój się porodu,będzie dobrze.Ja już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Victora :) Niech się szybko zacznie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 15:59

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bardzo niski próg bólu, boję się że tam będę mdlała ;-)
    Plumb a ty nie masz żadnego ktg na dniach?

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam w Anglii i tutaj wszystko inaczej wyglada.Tutaj nie robią ktg ani nie badają ginekologicznie przez całą ciążę.No chyba że coś się dzieje nie tak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 23:03

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak coś kojarzyłam że ty poza krajem.... chociaż ktg pod koniec ciąży mogliby robić.... ciężko by mi było przez cała ciążę nie wiedzieć co się dzieje z maluszkiem, samo posłuchanie serduszka to mega przeżycie. Jeszcze parę dni i zobaczysz swojego szkraba na żywo ;-)

zi13skjodn64ui4h.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny :* ja przed jutrem jestem mega zestresowana :/ pomimo tego ze nawet nie jest pewne czy jutro zrobia cc :/bo przeciez musza mnie w grafik wpisac :) bede Was z tel informowac co i jak buziaki :*

Plumb80 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Okropnie się czuję. Mam silny ból w pachwinach i kroczu.Zaczęło się wczoraj późnym wieczorem. Noc nic nie dała, leżenie w łóżku też. Rano o 5:00 wybudził mnie silny ból w kroczu i pachwinach.Boli też cały dół brzucha jak na @, bolą plecy, ból idzie w uda i pośladki. Żadna pozycja w łóżku nie pomaga,a jak wstaję i chodzę, to czuję kłucie w szyjce i tępy ból spojenia. Skurczy póki co nie czuję, no może takie drętwienie brzucha. Pozostało mi czekać co dalej,ale aż jestem niespokojna,bo boli mocno. Mąż w pracy,zobaczymy co dzień przyniesie.
    Buziaki dla Was :*

Margotka, trzymam kciuki i czekam na inf :)

Aneczkaa, słucham serduszka w domu, bo mam doppler, więc wiem że z małym ok ;)

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka trzymam kciuki
    Plumb trzymaj się kochana, jak nie przejdzie to może powinnaś podjechać sprawdzić co i jak

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb wspolczuje Kochana i 3mam kciuki :*

zpbndf9hsafopz9u.png

Wysłany: 24 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb to chyba się zaczęło, trzymaj się kochana daj znać czy się rozkręciło czy fałszywy alarm.

Margotka nie dziwię się że się denerwujesz ja pewnie w nocy bym w ogóle nie spała. Oczywiście czekamy z niecierpliwością na wieści.

zi13skjodn64ui4h.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i jak tam u Was?

Margotka jestes juz w szpitalu? Wiadomo juz cos odnosnie Twojej cc? ;>

Plumb a jak z Toba? ;)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko OK. Jak tylko mam chwilke czsu to zaraz zagladam na forum i sledze Wasze rozmowy ale nie zawsze zdaze juz odpisac. Jednak w tematach jestem na biezaco. Kurde noo!! Nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze kazda z nas pomipo tylu obaw szczesliwie dotrwala do finiszu :) U niektorych to kwestia kilku dni, tygodnia i zobacza swoje pociechy :) Zycze kazdej z Was doczekania pierwszego placzu, pierwszego usmiechu, spojrzenia i uscisku malej raczki.

Igor rosnie jak na drozdzach. Na widok butelki dostaje jakis dreszczy az. Czasami moglby jesc i jesc. Jutro idziemy na wizyte kontrolna do lekarza i pewnie umowi nas na pierwsze szczepienie. Dzis jez mija pierwszy rok, kiedy to pochowalam swoja corke. Igor bardzo mi ja zastepuje. Jednak jak patrze na niego (on i Julka to niemal jak 2 krople wody) zastanawiam sie jakby to bylo gdybym to na rekach wlasnie miala ja...

Plumb80, Karola:) lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb daj znać co i jak:):)

Margotka i jak z terminem??

a a w ogole czesc Mamusie:):)

Klaudia cudownie, że Igorek Ci rośnie a Jego obecność sprawia Ci tak wieelee radości...czytając Twoje wypowiedzi czuć w nich tyle miłości, szczęścia i radości:))Żadnych przejawów cięższych chwil.
    Bardzo mi przykro z powodu straty Twojej córeczki...miałam się już kiedyś zapytać czy to Julcia na awatarku??
    Julcia na pewno będzie spoglądać na Igorka z Aniołkowego Nieba i czuwac nad swoim młodszym braciszkiem.

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Przepraszam, ale wczoraj nie byłam w stanie pisać już później, bo tylko leżałam i wstawałam jedynie do toalety, a mąż musiał mnie podtrzymywać, bo z bólu aż kulałam chodząc.
    Moja wczorajsza akcja trwała aż do wieczora, praktycznie do zaśnięcia. Strasznie bolało krocze i pachwiny, skurcze podczas chodzenia ustały, więc wiedziałam że to na pewno nic się nie zaczyna jeszcze. Ale wymęczyłam się mocno. Dzisiaj też boli dół, ale nie tak mocno jak wczoraj, a przy chodzeniu daje o sobie znać szyjka.

Margotka, trzymamy kciuki i czekamy na informacje :)

Klaudia, to małego łakomczuszka masz w domku ;) Super, przynajmniej rośnie zdrowo. Julcia patrzy na Was z góry i na pewno jest przeszczęśliwa, że w końcu odnaleźliście szczęście i Igorek wypełni pustkę po Siostrze, którą zawsze macie w sercach blisko, ona jest nadal z Wami.

Teraz 1 lipca mam kolejne spotkanie z położną, a 2 lipca jedziemy z mężem do szpitala, gdzie głowna położna będzie przedstawiać nam inf jak funkcjonuje porodówka i oddział położniczy, przedstawi zarys ich pracy, jak przebiegają u nich porody i na jakie formy znieczulenia możemy liczyć.

No a od 3 lipca mąż już będzie miał urlop ( aż do 24 sierpnia !!! ) ufff także spokojnie będę mogła już czekać na akcję porodową, bez obaw że mąż w pracy i nie zdąży szybko dojechać. Oby wytrwać do 3 lipca ;)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:
    Plumb daj znać co i jak:):)

Margotka i jak z terminem??

a a w ogole czesc Mamusie:):)

Klaudia cudownie, że Igorek Ci rośnie a Jego obecność sprawia Ci tak wieelee radości...czytając Twoje wypowiedzi czuć w nich tyle miłości, szczęścia i radości:))Żadnych przejawów cięższych chwil.
    Bardzo mi przykro z powodu straty Twojej córeczki...miałam się już kiedyś zapytać czy to Julcia na awatarku??
    Julcia na pewno będzie spoglądać na Igorka z Aniołkowego Nieba i czuwac nad swoim młodszym braciszkiem.

Tak tak :) W awatarze to Jula :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ