JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane:) Ja pobilam chyba wszystkie rekordy wczoraj:P Polozylam sie o jakos o 19 i wstalam o 21. Weszlam na chwile na forum, poszlam sie okapac i znow spac.
Mindusia- ja tez tak mam. Raz mi jest tak goraco, ze wgl spac nie umie, leje sie ze mnie a za chwile mi okropnie zimno i przykrywam sie po same uszyMargotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z kosmetykami?
Używacie jakiś specjalnych kremów, szamponów, balsamów które mają jakieś mniej chemiczne składy czy to co zawsze?
ja planuje kupić sobie na dniach jakieś kosmetyki do pielęgnacji dla kobiet w ciąży, póki co używam na razie normalnychPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z kosmetykami?
Używacie jakiś specjalnych kremów, szamponów, balsamów które mają jakieś mniej chemiczne składy czy to co zawsze?
Eee no juz nie przesadzajmy Prawda jest taka, ze w kazdych kosmetykach jest chemia i nie wieze w to, ze maja napisane, ze jej nie ma -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ja też sypiam gorzej w nocy,często się budzę,jest mi gorąco.Jak się przewracam z boku na bok,to często zarwie mnie brzuch.Dzisiaj to aż siadłam z bólu.No i te rwące piersi w nocy.Także chyba to norma z tymi nockami
A co do kosmetyków - ja tylko zmieniłam ten do higieny intymnej,na bardziej łagodny,dla kobiet w ciąży.A tak stosuję wszystkie inne jak dotychczas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 11:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
co do ciagniec brzucha to tez tak mialam przy zmianie pozycji ale to chyba normalne bo juz przeszlo. wczoraj jak kaszlalam to tak mnie na dole z prawej strony zabolalo ze az usiadlam ale mam nadz ze to nic zlego:)odliczam dni do 27ego bo mam kolejna wizyte i wreszcie usg