X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Maximka mam nadzieje, ze mnie i moja kropeczke tez uwzglednisz w tej modlitwie mimo, ze ja swoje 2 upragnione kreseczki zobaczylam w pazdzierniku :)

oczywiście że uwzględnię ;)

• bella82 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sie ciesze, ze tu moge do was dolaczyc:-) jak sie czujecie?

maximka84, Paula_29, Plumb80 lubią tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis jestem mega zmeczona i chyba zaraz pojde spac:-) Wszystkim zycze udanej i spokojnej nocy:-)

Paula_29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    tak sie ciesze, ze tu moge do was dolaczyc:-) jak sie czujecie?

ja dzis wyjątkowo dobrze :)
    piersi jak zwykle przy dotyku bolą, brzusio czasem daje o sobie znać, a tak poza tym ... stresik przed jutrzejszą wizytą u lekarza...co powie...czy zrobi usg, czy coś bedzie widać...bo rózne opinie na ten temat czytałam :)

bella82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane zagladam po duze wiruski :) <3 Anitko co u Ciebie odezwij sie do mnie :)

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Mindusia - to jutro wizytę obie mamy :D
    Będę myslec o Tobie ... :)

Powiem Wam ,,, poryczałam się, pisalam z kolezanką która mi poleciła nowenne pompejańską (skończyłam ją odmawiać 2 listopada) i pisze jej że jutro wizyta i mówię żeby kciuki trzymała, a ona że ma lepszy pomysł - ze się pomodli i ze w sumie cały czas ogarnia mnie modlitwą ...
    I to jest dziewczyna która na oczy 2 razy widziałam, ale jest córka mojej byłej koleżanki z pracy - nio ta koleżanka jest w wieku mojego taty :P taka starsza babeczka, ale tak kochana ...
    Miłe to że ktoś o nas mysli ...

Dlatego ja w swojej modlitwie bede o Was pamiętac - o nas, którym udało się zobaczyć w listopadzie własnie 2 kreseczki :D

Maximka dziekujemy:) i też będzięmy pamiętać o Tobie

maximka84, Plumb80 lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BiB wrote:
    Ja miałam usg w sobotę w piątym tygodniu i już mi gin potwierdził ciążę :)

BiB a było już widać zarodek czy tylko pęcherzyk?

Dziewczyny zazdroszczę Wam wizyty, ja na swoją muszę poczekać jeszcze tydzień

bella82 lubi tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    ja dzis wyjątkowo dobrze :)
    piersi jak zwykle przy dotyku bolą, brzusio czasem daje o sobie znać, a tak poza tym ... stresik przed jutrzejszą wizytą u lekarza...co powie...czy zrobi usg, czy coś bedzie widać...bo rózne opinie na ten temat czytałam :)
    wszystko bedzie dobrze, podziel sie z nami co Ci lekarz powiedzial:-) milego dzionka!

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :)
    Ja juz od 7 nie śpię :)
    zaraz do pracki się zbieram ... pije kawę ... z mlekiem ...
    oczywiście że zdam relację z wizyty u ginekologa ;)

Powiedziałam wczoraj mojej szefowej że chyba jestem w ciąży ... wyściskała mnie, wycałowała i zadzwoniła do ksiegowej że ma mi zmienić umowe ... na czas nieokreslony ...
    bo miałam do końca grudnia ... pomyslałam - niech sie dzieje wola nieba,,,przy kolezance która zaszła w ciążę też zachowała sie bardzo fair - a pracowała tylko 2 miesiące, a ja juz pracuje 2 lata więc jakos sie nie bałam ... kurde, nie wiem co mnie natknęło żeby jej powiedzieć ... zreszta - miała wczoraj bardzo dobry humor i wykorzystałam to :)

miłego dzionka dla Was :)

Paula_29, bella82, mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość

• BiB Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:

Powiedziałam wczoraj mojej szefowej że chyba jestem w ciąży ... wyściskała mnie, wycałowała i zadzwoniła do ksiegowej że ma mi zmienić umowe ... na czas nieokreslony ...
    bo miałam do końca grudnia ... pomyslałam - niech sie dzieje wola nieba,,,przy kolezance która zaszła w ciążę też zachowała sie bardzo fair - a pracowała tylko 2 miesiące, a ja juz pracuje 2 lata więc jakos sie nie bałam ... kurde, nie wiem co mnie natknęło żeby jej powiedzieć ... zreszta - miała wczoraj bardzo dobry humor i wykorzystałam to :)

Wow! jestem pod wrażeniem i mega zazdroszę takiej szefowej. Moi to z miejsca wręczyliby mi wypowiedzenie

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:

Maximka to naprawdę bardzo fajnie mieć taką szefową, nie musisz się w takim razie stresować, a to najważniejsze:)

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka fajna szefowa i fajnie że tak do tego podeszła,
    Ja za chwile wstaje i bede zbierac sie na wizyte do lekarza.
    Ufff pare glebszych wdechow i powtarzam sobie ze bedzie ok.
    Trzymajcie kciuki dziewczyny

Malinkowe oczekiwanie, maximka84, Paula_29, Plumb80 lubią tę wiadomość

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Maximka to naprawdę bardzo fajnie mieć taką szefową, nie musisz się w takim razie stresować, a to najważniejsze:)

i o to mi chodziło =- żeby się nie stresować ...

A czy szefowa jest taka WOW ... no nie wiem, zależy w jakich kwestiach ... no ale w tej bardzo mnie zaskoczyła ... przynajmniej nie mam stresu teraz - a i ona będzie czasem mam nadzieję się powstrzymywać przed krzyczeniem ... a często to robi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mindusia wrote:

AAAAAAA!!! czekamy na wieści :D

kciuki zaciskamy :D

• Zemraa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mindusia wrote:
    trzymam mocno :) będzie dobrze !

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja wkoncu zwleklam sie z lozka:) Nie pamietam kiedy tak dobrze przespalam noc :) Nawet nie wiem kiedy Dawid do pracy wstal i wyszedl a zawsze sie budze jak ma na ranna zmiane:P

Mindusia czekamy na wiesci :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• ecencia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia mamuśki :) ja zaczynam kolejny dzień jak na razie bez plamienia mam nadzieję, że minie tak spokojnie jak wczorajszy.

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od lekarza, oczekałam sie w kolejce ponad godz i nie miałam nawet usg zrobionego :( nie wiem nawet co z moim dzieckiem, czy wszystko ok czy prawidłowo się rozwija nic nie wiem jestem totalnie załamana :((((
    wyszłam z gabinetu lekarskiego mega załamana. Pytałam sie babki na recepcji czy doktor robi na każdej wizycie usg, to mówiła że żależy. Powiedziała że dopiero będe mieć usg robione w 10 tyg :( to ja jeszcze wieksza załamka
    nastepa wizyta dopiero 17 grudnia :((((
    Co za dzień :((((

m3sx3e3ky5bi25o3.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mindusia a to dlaczego tak pozno?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mindusia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa nie wiem, nie mam pojęcia dlaczego dopiero w 10tyg. Byłam na tyle przybita że nawet nie dopytywałam. Załozyli mi już karte ciązy ale dla mnie to dziwne bo nie wiadomo czy z dzieckiem jest wszystko dobrze a karte ciązy zakładaja. Nie wiem czy tak jest w każdym przypadku, nie ogarniam tej niemieckiej służby zdrowia. Mam kolezanke w polsce to ona normalnie miała w 8tc robione usg a tutaj babka z recepcji mi mówi że nie na każdej wizycie robią usg. A ja tak sie nastawiałam że swoje dziecko zobacze, a tak pozostał niesmak i roczarowanie :(((

m3sx3e3ky5bi25o3.png
‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ