JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, ja od kilku dni nie mam smaku.Glodna jestem, zjej coś ale jakoś najeść się nie potrafię, a jak zjem to średnio się czuje.Ciągle pić mi się chcę ale ile mozna herbaty czy wody. Teraz zjadłem pizzę, taka zachcianke miałam, też macie takie wahania-zaburzenia smaku?
-
misia_k1 wrote:Cześć Dziewczyny, ja od kilku dni nie mam smaku.Glodna jestem, zjej coś ale jakoś najeść się nie potrafię, a jak zjem to średnio się czuje.Ciągle pić mi się chcę ale ile mozna herbaty czy wody. Teraz zjadłem pizzę, taka zachcianke miałam, też macie takie wahania-zaburzenia smaku?
Misia też tak miałam przez kilka dni po testowaniu, teraz mam na zmianę raz dni że nie chce mi się jeść i ciężko coś w siebie zmusić, a raz mam taki apetyt że mam ochotę na wszystko i to co 2 h bo inaczej jak nie zjem to mi niedobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 19:35
-
kochane byłam na tym usg, lekarz powiedział że zrobimy ale pewnie i tak nic nie zobaczy i tak było, ale nie stresuje się bo wiem że to za wcześnie. Jutro ide na powtórkę bety!! trzymajcie kciuki !!
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyWitam
Dziś w prezencie urodzinowo-imieninowym dostałam...śnieg hmn ...
Poza tym nie mam na nic ochoty - od słodkiego mnie odrzuciło - totalnie
Klaudia - ano pobolewa nereczka , kiedys miałam z nia problemy ...
Buziaczki
amela - trzymam kciukiamela lubi tę wiadomość
-
Witam
Mój mężeulek przekręca się aktualnie na drugi bok. Dzisiaj do roboty ma na II zmiane dopiero a ja sobie już siedze na forum i podczytuje co u was.
Klaudiaa już wysyłam pierożki
amela powodzenia na becie, będzie dobrzeamela lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, a ja wstałam rano wypiłam trochę kawy Inki i tak mi się zrobiło niedobrze, że musiałam po domu z miską chodzić bo myślałam, że zwymiotuje. Zjadłam kromkę chleba i trochę się uspokoiło, ale cały czas taki jakoś mi niedobrze. Czy to dopiero początek czy tak wyglądają mdłości?Nie wiem jak mam iść do pracy
-
nick nieaktualny
-
Paula-29 to są właśnie mdłości ach te niedobre mdłości mnie od przeszło już tygodnia tak męczą ze chyba poproszę lekarza o jakieś tabl bo nie wyrabiam. niekiedy nawet nie mogę obiadu zjeść bo od razu do łazienki muszę biec, a pomaga mi tylko sen
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Hej
Ja wstałam,dzieci do szkoły zaprowadzone.Dobrze,że dziś mąż ma wolne,bo mdłości męczą Mam nadzieję,że minie,bo chcemy iść do miasta.U mnie zimno i pochmurno,chyba będzie padać,bo mnie serducho kłuje.Miłego dnia
miłego dnia kochane, jak bede miała wyniki to podzielę się z Wami, dziękuje za wsparciePlumb80 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif