Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam raczej mały brzuch jak na ten etap (21.5). W ogóle z synkiem był zgrabny, piłeczka, a teraz taki rozlany i mam wrażenie, że nie wyglądam ciążowo tylko po prostu grubo, jakbym się upasła. A na wadze +2 wiec raczej nie jakoś niedużo. Ale czuje się brzydko. Może to kwestia, że z Synkiem miałam niższa wagę startową.Nasz Synuś ❤ 23.06.2017 r. 2280 g
Aniołek 8tc 24.08.2016 r. -
To ja mam już prawie +6 kg . Ale nie widać, że przytyłam i brzuch też dosyć mały, smiesznie się ta waga w ciaży zachowuje. Brzuch piłeczka, tylko do przodu idzie2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to ja nie wiem jaki mam ale podoba mi się Takie duuże ciążowe brzuszki to na razie jak dla mnie abstrakcja, tylko ja jestem większa/wysoka ogólnie więc podejrzewam,że będę wielka !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 13:28
MrsKiss, Gabriella lubią tę wiadomość
-
U mnie nie wiem dlaczego, ale na zdjęciach go prawie w ogóle nie widać na żywo wszyscy widza, ze w ciąży, nago tez bardzo widać ale w ubraniach na zdjęciach ten brzuch się jakoś mega kryje.MrsKiss, Gabriella lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Jitka wrote:Dziewczyny te które mają problemy z tarczycą (jeśli takie są) suplementujecie się dodatkowo selenem?
-
Gabriella wrote:hej mam do Ciebie pytanie, czy byłaś już na połówkowych i czy brałaś fakturę do luxmedu? Jeżeli tak to napisz proszę gdzie byłaś.
Gabriella lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy moglibyście zmierzyć pajacyki i bodziaki jaką mają długość w rozmiarze 56?
Kupiłam dziś z F&F i wydaje mi się, że rozmiarowka to taka jak z Lidla, że rozmiar 56 to tak naprawdę 62.
Zglupieje zanim ogarnę ta wyprawkę 🤣 -
Mi się wydaje, że mam olbrzymi brzuch. Żaluję czasem, że nie jest lato i się nie mogę z nim pokazać 😉 Kurtkę mam taką oversize to w ogóle nie widać. Jak tylko mogę to zakladam obcisłe ubrania😊
Przyznam, że czuję się z tym brzuchem taka nieporadna. Jakoś mi przeszkadza, wyskoczyl tak z dnia na dzień i ciągle zapominam, że go mam. Wiązanie butów czy wstawanie z łóżka juz nie jest takie hop siup. Że nie wspomnę o wygibasach z mężem, mam wrażenie, że jestem jakaś ulomna jak probuję zmienic pozycję 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 18:30
Gabriella, małżowinka lubią tę wiadomość
-
Gabriella wrote:Ja mam taką piłkę z przodu, na boki mi się nie rozlewa, ale mam wrażenie, że najpierw idzie mój brzuch, a później ja 🤣 chyba giganta urodzę z takim brzuchem, albo po porodzie dalej będę wyglądać jak w ciąży
Gabriella lubi tę wiadomość
-
kalade wrote:Dziewczyny czy moglibyście zmierzyć pajacyki i bodziaki jaką mają długość w rozmiarze 56?
Kupiłam dziś z F&F i wydaje mi się, że rozmiarowka to taka jak z Lidla, że rozmiar 56 to tak naprawdę 62.
Zglupieje zanim ogarnę ta wyprawkę 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 18:39
-
aniaem86 wrote:Mam sporo bodziaków rożnych firm, wszystkie używane. Każde 56 jest inne Najmniejsze mam z h&m i jak mierzę po środku jak leżą to mają 27-28 cm, jak są zapięte.
Zaraz kuzyn mi podrzucić całą reklamówke po ich córeczce🙈 przebrali tylko różowe 🤣
Już mam całą szuflada mała zapewnioną gruszkami. Dzisiaj złożyłam zamówienie w empiku, bo dobra promocja na ciuszki Pinokio jest, jeszcze kuzyn przyniesie i już nie mam gdzie tego trzymać.
Muszę męża z komoda pogonic, jak wróci do domu 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 18:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykalade wrote:Dzięki! To ja dzisiaj w Tesco kupiłam na 50 niby i mają długość 32cm na środku 🤣 A te na 56 maja aż 35cm.
Zaraz kuzyn mi podrzucić całą reklamówke po ich córeczce🙈 przebrali tylko różowe 🤣
Już mam całą szuflada mała zapewnioną gruszkami. Dzisiaj złożyłam zamówienie w empiku, bo dobra promocja na ciuszki Pinokio jest, jeszcze kuzyn przyniesie i już nie mam gdzie tego trzymać.
Muszę męża z komoda pogonic, jak wróci do domu 🙈
Nie wiem jak Wy to mierzycie, ale mój pajacyk ze smyka mierzony od ramion do stóp w rozmiarze 56 ma aż 44 cm, natomiast pajacyk z tesco w rozmiarze 62 ma aż 48 cm. -
Gabriella wrote:Kalade Ty to szalejesz z tymi ciuszkami.
Nie wiem jak Wy to mierzycie, ale mój pajacyk ze smyka mierzony od ramion do stóp w rozmiarze 56 ma aż 44 cm, natomiast pajacyk z tesco w rozmiarze 62 ma aż 48 cm. -
Ja to chyba poczekam na wyprzedaże poświateczne. Zaczynam się rozglądać za wózkiem. Znajomi mają na sprzedaż wózek szwedzkiej firmy Emmaljunga Edge Duo Combi Duo S. Dla nas w dobrej cenie..., ale jaka to jest kolumbryna. Mieszkamy na parterze, ale nawet po tych naszych 5 schodach bym nie chciała tego znosić😅
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
nick nieaktualny