Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Te promocje to niestety takie jak standardowe promki we wszystkich sklepach. Niby oszczędzasz, a oni i tak podnieśli ceny przed.
Co do bodziaków to zdecydowanie wolałam te ze Smyka niż z 5 10 15, te drugie po praniu miałam wrażenie gorsze się robiły. Często dziury przy napach, traciły kolor itp. Teraz w sumie córce kupuje głównie w h&m ubranka.
A brzuch już mam spory, pępek już oczywiście wypukły zamiast wklęsły. I +6kg na liczniku. -
Gabriella wrote:Kalade i tak jest dyskryminacja, wybrałam przedział wiekowy 0-3 i 3-6 to dla dziewczynek jest 183 ubranka a dla chłopców 142.
Ja już nic nie kupiłam, ćwiczę silną wolę 🙈 poza tym muszę czekać już na wypłatę w tym tygodniu 🤣Gabriella lubi tę wiadomość
-
juna wrote:Ja to chyba poczekam na wyprzedaże poświateczne. Zaczynam się rozglądać za wózkiem. Znajomi mają na sprzedaż wózek szwedzkiej firmy Emmaljunga Edge Duo Combi Duo S. Dla nas w dobrej cenie..., ale jaka to jest kolumbryna. Mieszkamy na parterze, ale nawet po tych naszych 5 schodach bym nie chciała tego znosić😅
Emaljunga to rewelacyjne wozki jesli mozesz kupic po dobrej cenie nawet bym sie nie zastanawiala. Dziecko ma w nich rewelacyjny komfort -
Ja tez glownie hm albo smyk na nich sie nigdy nie zawiodlam jakością :p uwielbiam tez sklep okaidi tam to jest dopiero mega jakosc ceny tez niektore ladne ale warto , u mnie niestety zlikwidowali ostatni sklep ale zostaje internet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 08:50
-
Toonney wrote:Emaljunga to rewelacyjne wozki jesli mozesz kupic po dobrej cenie nawet bym sie nie zastanawiala. Dziecko ma w nich rewelacyjny komfort
Serio? Kurde, przeraża mnie jego wielkość i ciężar. 🤔
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
juna wrote:Serio? Kurde, przeraża mnie jego wielkość i ciężar. 🤔
Serio znajoma miala I kilka innych tez mialo lub ma dla swoich dzieci I komfort jazdy dziecka, amortyzatory to ile ma miejsca dziecko jest rewelacja po prostujuna lubi tę wiadomość
-
Ja myślę, że prawdziwe wyprzedaże zaczną się po świętach, wtedy są wyprzedaże poświąteczne, czystki magazynów, wchodzenie w nowe kolekcje itp. I tak ubranka robią się przecenione z kilkudziesięciu złotych na kilka. Wtedy to dosłownie aż żal nie kupić 😁Nasz Synuś ❤ 23.06.2017 r. 2280 g
Aniołek 8tc 24.08.2016 r. -
Toonney wrote:Serio znajoma miala I kilka innych tez mialo lub ma dla swoich dzieci I komfort jazdy dziecka, amortyzatory to ile ma miejsca dziecko jest rewelacja po prostu
To chyba się przejadę do niego "przymierzyć" żeby zobaczyć czy dam radę go wnosić po tych schodach. 🙈😁
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
❄️❄️ Na zimowisku -
juna wrote:To chyba się przejadę do niego "przymierzyć" żeby zobaczyć czy dam radę go wnosić po tych schodach. 🙈😁
Serio zobacz ja czesto wozilam w nim chrzesnice I wozek rewelacja po prostu owszem ciezki jak diabli ale po schodach razem z mloda po trafil wazyc 26kg a udawalo mi sie wnosic bez wiekszego problemu. Teraz przy moim kregoslupie bym nie dala rady ale to akurat inna bajka. Daj znac jak wrazenia -
Ja się w końcu zdecydowałam na ten używany Mutsy I2 od znajomej. Najbardziej lekki mi się z tego wszystkiego wydaje
Co do wyprzedaży to się zgadzam, że największe przeceny pod koniec roku, zwłaszcza że pracuje w tym sektorze . Teraz wszystkim tak naprawdę szkoda się całkiem pozbywać magazynów przed świętami, więc kombinuje się z promocjami tak żeby aż tak super tanio nie sprzedawać. Przed końcem roku i inwentura z kolei wszystkim zależy żeby maksymalnie zejść z towarem, nawet po kosztachWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 11:50
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyPo świętach to na pewno będą mega wyprzedaże. Ja to mam poczucie, że ciągle mam tak mało tych ubranek: mam 3x smyk, 1xtesco, 3x Reserved, 1xlidl, 8x 5 10 15, ale to jak je dostanę to będę wiedziec czy wszystko zatrzymam. Mam przewagę rzeczy 62 nad 56. Ciągle myślę czy kupić coś w rozmiarze 50. Przez to wszystko czuje się taka nieprzygotowana, a wybór wózka to dla mnie horror. Wczoraj spodobał mi się cosatto wow, lekki, miejski wózek. Idealny dla mnie, ale ma ogromną wadę długość gondoli to tylko 67 cm🤦♀️
-
aniaem86 wrote:Mi się wydaje, że mam olbrzymi brzuch. Żaluję czasem, że nie jest lato i się nie mogę z nim pokazać 😉 Kurtkę mam taką oversize to w ogóle nie widać. Jak tylko mogę to zakladam obcisłe ubrania😊
Przyznam, że czuję się z tym brzuchem taka nieporadna. Jakoś mi przeszkadza, wyskoczyl tak z dnia na dzień i ciągle zapominam, że go mam. Wiązanie butów czy wstawanie z łóżka juz nie jest takie hop siup. Że nie wspomnę o wygibasach z mężem, mam wrażenie, że jestem jakaś ulomna jak probuję zmienic pozycję 🤣 -
Gabriella wrote:Po świętach to na pewno będą mega wyprzedaże. Ja to mam poczucie, że ciągle mam tak mało tych ubranek: mam 3x smyk, 1xtesco, 3x Reserved, 1xlidl, 8x 5 10 15, ale to jak je dostanę to będę wiedziec czy wszystko zatrzymam. Mam przewagę rzeczy 62 nad 56. Ciągle myślę czy kupić coś w rozmiarze 50. Przez to wszystko czuje się taka nieprzygotowana, a wybór wózka to dla mnie horror. Wczoraj spodobał mi się cosatto wow, lekki, miejski wózek. Idealny dla mnie, ale ma ogromną wadę długość gondoli to tylko 67 cm🤦♀️
Ja to się zastanawiam czy w ogóle brać 56, bo my oboje wysocy. Brat męża (obydwaj 190cm) ma córeczkę, która jak się urodziła miała 59, a jego żona 150kilka wzrostu. Nie wiem czy u nas jest szansa na mniejsze dziecko😅🤷♀️ Oby miała moje geny to chociaż wagowo będzie mniejsza przy urodzeniu 🙈
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
❄️❄️ Na zimowisku