Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaMamaPatryka wrote:Już byłam na wizycie u gina. malutki kropek ma dwa cm. I ma się super kolejna wizyta to prenatalne 20 września
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaMamaPatryka cudowne wieści
Nie ma opcji, każda z nas będzie z takimi wracać z wyzyt... Nawet nie dopuszczajcie do siebie innych myśli!
Melunia91 trzymam kciuki za prawidłowy przyrost
Ja ostatnio też się stresuję bo objawów mniej i przyrost bety też był na granicy bo dokładnie 66%. Z córką był o wiele wyższy więc już sobie zaczęłam wkręcić że skoro przyrost jako tako, mdłości odpuściły i zmęczenie też to coś musi być nie tak... Wizyta dopiero 7 września więc kuuupa czasu... Ale z drugiej strony staram się jednak patrzeć pozytywnie. Z córką żadnych objawów nie miałam więc może i tym razem będzie podobnie.
Czytam Was na bieżąco ale coś nie mam weny na pisanie... Wczoraj byliśmy u znajomych zobaczyć ich synka, który urodził się 1,5 miesiąca temu zapomniałam już ze dzieci mogą być takie malutkie cudownie pomyśleć że jeszcze trochę i sama będę miała takie malenstwo w domu.
U mnie w pracy nikt nie wie, zresztą rodzina też nie bo czekamy do wizyty... W pracy się nie zdziwia bo wiedzieli że mam taki plan, może tylko będą zaskoczeni że już się udało -
nick nieaktualny
-
KasiaMamaPatryka wrote:Dzięki dZiewczyny jestem przeszczesliwa dzisiaj wam życzę tego samego
-
Dziewczyny dzis bylam pierwszy dzien po wakacjach w szkole i juz mam dosyc, najchetniej bym poszla od razu na l4
Bylo takie zamieszanie, ze wogole zapomnialam, ze w ciazy jestem
Jak patrze na te niektóre geby to sie odechciewa wszystkiego......ale do roboty chodzic bede, nie mam przynajmniej czasu zeby tyle rozmyslac....ale nie wiem jak moje nerwy wpłyna na kropeczka.....bo ciagle cisnienie Ci ktoś podnosi.... -
Dziewczyny jest serduszko ślicznie bije i tylko jedno:) tylko kartę ciąży dostanę dopiero po badaniach krwi... nie wiem czemu ale już nie analizuje tylko grzecznie poczekam na kartę jeszcze 2 tyg;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 14:09
Natalia-tosia, malutka_mycha, estrella, Kasionek, DoCelu 3, Wojna, DorotaAnna, Lili90, Adonis_26, siamyrka, teverde, KasiaMamaPatryka lubią tę wiadomość
-
KasiaMamaPatryka wrote:Dzięki dZiewczyny jestem przeszczesliwa dzisiaj wam życzę tego samego
-
Aga2606 wrote:Dziewczyny jest serduszko ślicznie bije i tylko jedno:) tylko kartę ciąży dostanę dopiero po badaniach krwi... nie wiem czemu ale już nie analizuje tylko grzecznie poczekam na kartę jeszcze 2 tyg;)
-
nick nieaktualny
-
Same super wieści oby takich najwięcej. Aż się pozytywnie myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 15:01
DoCelu 3 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ten sam typ pracy! Ja sie zapisałam do ginekolog na środę zobaczymy co ona mi podpowie
Ja idę w czwartek. Przez te plamienia byłam już dwa razy u gin i za każdym razem proponował zwolnienie ale jak pytałam czy naprawdę muszę leżeć to mówił, że nie, ale wypada mu zaproponoeać. Jakby mi powiedxiał ze mam leżeć to bym brała te zwolnienie👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Dziewczyny gratuluję szczęśliwych wizyt oby same takir nas czekały👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Lili90 wrote:Fajnie, że wychodzicie z wizyt z tak dobrymi wiadomościa Do mnie dzisiaj pezyszedł wyniki z badana V Leidena no i oczywiscie wyszła obecna mutacja genu. Dobrze, że wizyta jutro bo już panika ogromana.