Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
espoir wrote:każdy przerażony, że marzec, a ja się cieszę jak głupi do sera
espoir, Menka888, martusiawp lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualnyI ja się witam w marcu
U mnie cukier po paczkach 87 więc jest dobrze
Gorzej ze odebrałam wyniki morfologii i hemoglobina znów w dół, teraz mam 11 i choc biorę żelazo, prenatal duo oraz staram się jeść produkty zawierające Wit c oraz żelazo to z mca na mc coraz niżej... Już nie wiem co mam robićchyba dziś kupię wątrobke, wiem że w ciąży nie jest polecana ale może coś pomoże...
Powodzenia na wizytach!
Ja na wadze mam już pewnie plus 15, ważenie dopiero w ponobiecywalam sobie ze będzie inaczej niż z córką kiedy przytyłam 20 kg... No ale wtedy zrzucilam to i teraz dam radę. Oby tylko mała była zdrowa
-
Dzięki dziewczyny za te opiniami baby k’tan- mówię ja się kompletnie na tym nie znam, zajęć z chustonoszenia jeszcze nie miałam. A wiecie na youtube to fajnie wyglada
no trzeba zgłębić temat bardziej
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
stresant wrote:Aha Basia wkurza mnie te klik przy robieniu zdjecia maz juz to probowal wyjaczyc ale mowi ze sie nie da....maly bedzie spal a ja mu nad glowa bede klikac
Myślę że dziecku się będzie przeszkadzało. Przecież nie będziemy wychowywać dzieci w kompletnej ciszy, a przynajmniej ja planuję "hałasować" np w kuchni normalnie, bez chodzenia na paluszkach
Na sesjach zdjęciowych aparaty są dużo głośniejsze a dzieciątka sobie smacznie śpią. Ja też będę dziecku nad głową klikaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 10:51
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
estrella wrote:I ja się witam w marcu
U mnie cukier po paczkach 87 więc jest dobrze
Gorzej ze odebrałam wyniki morfologii i hemoglobina znów w dół, teraz mam 11 i choc biorę żelazo, prenatal duo oraz staram się jeść produkty zawierające Wit c oraz żelazo to z mca na mc coraz niżej... Już nie wiem co mam robićchyba dziś kupię wątrobke, wiem że w ciąży nie jest polecana ale może coś pomoże...
Powodzenia na wizytach!
Ja na wadze mam już pewnie plus 15, ważenie dopiero w ponobiecywalam sobie ze będzie inaczej niż z córką kiedy przytyłam 20 kg... No ale wtedy zrzucilam to i teraz dam radę. Oby tylko mała była zdrowa
-
A no i ja, już za 30dni będę starsza
Widzialyscie, że na kwietniowkach na fb, że dwie już się rozpakowaly?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
Fasolka77 wrote:potwierdzam! też oglądałam
polecam też Faworytę i Narodziny Gwiazdy... Żony nie polecamFasolka77 lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
Powiem Wam,że muszę udoskonalić swój plan golenia się i postanowiłam,że będę robić to systematycznie,dwa razy w tygodniu
Tak mi zdecydowanie łatwiej się nie pozacinać i nie wykrwawić
Takie przemyślenia przed południem...
malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Powiem Wam,że muszę udoskonalić swój plan golenia się i postanowiłam,że będę robić to systematycznie,dwa razy w tygodniu
Tak mi zdecydowanie łatwiej się nie pozacinać i nie wykrwawić
Takie przemyślenia przed południem...
Ale też mam takie teraz założenie! Nie chce z buszem trafić do szpitala. Oni gola na sucho. Przeszłam już raz. Jak się drugi raz poród zaczął to pierwsze co poszłam w domu swoim do wanny się ogolic.. No dobra.. Małż mnie golił.mysla.nieskalana, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Kurde lekkie opóźnienie. I jakąś starą flądra się dosiadła i kaszle nawet nie zatykając ust... Jeszcze raz i zwrócę pipie uwage.
-
Mama36 wrote:Ja się zacielam ostatnio przy kolanie golac psioszke.. Jak to możliwe nie wiem,???
Ale też mam takie teraz założenie! Nie chce z buszem trafić do szpitala. Oni gola na sucho. Przeszłam już raz. Jak się drugi raz poród zaczął to pierwsze co poszłam w domu swoim do wanny się ogolic.. No dobra.. Małż mnie golił. -
Mama36 wrote:Ja się zacielam ostatnio przy kolanie golac psioszke.. Jak to możliwe nie wiem,???
Ale też mam takie teraz założenie! Nie chce z buszem trafić do szpitala. Oni gola na sucho. Przeszłam już raz. Jak się drugi raz poród zaczął to pierwsze co poszłam w domu swoim do wanny się ogolic.. No dobra.. Małż mnie golił. -
Fasolka a Ty mi się snilas dzisiaj
Że założyła tutaj wątek z erotycznymi historyjkami i jak któraś miała wene to tworzyła swoje dziełoprzeczytałam dwie i obudziłam się podniecona. To chyba znak żeby dzisiaj męża w obroty wziąć
mysla.nieskalana, KarmeLoVe, B_002, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:A kiedy zaczęłaś zażywać żelazo i wit c? Bo moja lekarka ostatnio mi powiedziała że na efekty trzeba czekać 3 miesiace bo tyle trwa pełen cykl wyprodukowania nowych krwinek. Więc może u Ciebie jest jeszcze za wcześnie na efekty? A lekarz nie chciał Ci zwiększyć dawki żelaza? U mnie jak morfo nadal spadała to podwoilysmy dawke i wtedy dopiero coś drgnelo
Hmm biorę jakoś niecałe 2 mce... Więc może to dlatego. Jak mi przepisywala żelazo to mówiła że zaczynamy od 1 tabletki, jak nie będzie poprawy to zwiększymy. Na kolejnej wizycie było lepiej o 0.2 więc może dlatego nie dała mi więcej. A teraz znów w dół. Najgorzej że wizyta dopiero 12 marca a ja mam tabletek tyle, że wystarczy na branie raz dziennie. Chyba że pójdę do swojego inteenisty i poproszę o przepisanie żeby sama mogła zwiększyć dawkę... Tylko średnio mam ochotę chodzić po przychodniach żeby nic nie złapać -
estrella wrote:Nie martw się i nie smutaj. Wszystko będzie dobrze, wiele rzeczy przychodzi intuicyjnie, każda z nas będzie super mamą dla swojego maluszka. Damy radę
Karolinka Ty też główka do góry :* poradzisz sobie ze wszystkim a Marcelina wynagrodzi Ci te wszystkie bóle i smutki. Będzie pięknie
Kochana, ja wiem! Po prostu już zmęczenie fizyczne daje się mocno we znaki -
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:No właśnie,chciałam na lenia robić to raz w tygodniu,ale to jest wtedy już za trudno .Dwa razy to włosy wtedy aż tak urosną i nawet jak odrobina zostanie to tego tak nie widać. Zresztą ja się sama ze sobą lepiej czuję jak jestem gładka! To mamy postanowione-jakie dni wybierasz?
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Fasolka a Ty mi się snilas dzisiaj
Że założyła tutaj wątek z erotycznymi historyjkami i jak któraś miała wene to tworzyła swoje dziełoprzeczytałam dwie i obudziłam się podniecona. To chyba znak żeby dzisiaj męża w obroty wziąć
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️