Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle on dał mi skierowanie na cesarkę bo są wartości graniczne, i on uwaza że cesarka będzie bezpieczniejsza ...Fasolka77 wrote:a do dupy z takim ortopedą... powiedziałby, że poniżej normy i dał wskazanie do cc to nie mialabyś rozkminy! umawiaj się na cc i się nie zastanawiaj! bo Leonka najważniejsza! A jak masz przez kilka tygodni się z łóżka nie podnieść to lipa...
mam nadzieję, że pomogłam
-
Ale czy to musi być cesarka na zimno?Karmelllka90 wrote:Tylko ja nie mam czasu już
moja ginekolog kazała jutro dzwonić i umawiać się na kwalifikacje bo zaczęłam już 38 tc
Może chociaż da się poczekać do rozpoczęcia akcji porodowej i wtedy dopiero cc?
To chyba byłoby lepsze dla dzidzi i dla ciebie, dla laktacji.
Misiabella, Lolka30 lubią tę wiadomość

-
Fasolka77 wrote:nooo Pani Kapitan się odezwała! co u Was? sztorm Cię wywiał Valetta? nadal nic? cisza?

Taak sztorm i niezle nami buja
Podczytuje Was na bieżąco, ostatnie poprawki w mieszkanku. Złożony leżaczek bujaczek, łóżeczko gotowe, herbatka z liści malin zakupiona i czekamy
Od czasu do czasu pobolewanie jak na okres i to na tyle.. W środę wizyta u doktorka, zobaczymy czy rozwarcie postępuje. Sprzątam, schylam się a tu nic
Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość

-
valetta94 wrote:Taak sztorm i niezle nami buja
Podczytuje Was na bieżąco, ostatnie poprawki w mieszkanku. Złożony leżaczek bujaczek, łóżeczko gotowe, herbatka z liści malin zakupiona i czekamy
Od czasu do czasu pobolewanie jak na okres i to na tyle.. W środę wizyta u doktorka, zobaczymy czy rozwarcie postępuje. Sprzątam, schylam się a tu nic 
no to czekamy taki wiatr 10 w skali Beauforta
valetta94 lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
Karuzelka oczywiście tylko do fotki, już jest zdjęta i czeka aż maleństwo podrośnie

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3428fa3537fb.jpg
Kiwona, mysla.nieskalana, Fasolka77, Misiabella, estrella, DorotaAnna, Tunia76, MamaAga85, B_002, martusiawp, Karmelllka90, Kasiulka90, Lolka30 lubią tę wiadomość

-
Ja dzis po wizycie. Zwolnienie mam juz do konca porodu i to do tego drugiego terminu z om, czyli 2 maja
Gbs mi pobrala, ale normalnie takim patyczkiem, nic prawie nie czulam, a u Pauli to byla jakas ostra akcja
Ale moze ma prawidlowiej pobrane
Sprawdzila przeplywy i sa w porzadku. Maly wg jej pomiarow ma 2307 g. Poprzednik w 36 tc wazyl podobno 2400, wiec mysle ze maja zblizona wage.
Kiwona, estrella, Rudzik1, mysla.nieskalana, stresant, Fasolka77, DorotaAnna, AniaKJ, valetta94, Tunia76, martusiawp, Kasiulka90, Paula 90, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:A Fasolka, moja mama pracuje w de i obiecała spróbować kupić te granulki i ja ją jeszcze o żel poprosiłam od razu, bo wyczailam że jest. Jak coś to mogę ją poprosić o 2 komplety.
ooo chętnie Kiwona!!! ja kaskę przeleję
super!
Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
no to nad czym sie zastanawiasz?jak dal skierowanie no bedzie CC i nastawiaj sie juz psychicznie na to....najwazniejsze dobro dzieckaKarmelllka90 wrote:Ale on dał mi skierowanie na cesarkę bo są wartości graniczne, i on uwaza że cesarka będzie bezpieczniejsza ...
-
valetta94 wrote:Liczę na pełnie z 20/21 marca! Coś czuje, że będzie wysyp porodów

mi wczoraj znajoma sprawdziła, że ja urodzę 19.04 bo wtedy też będzie pełnia
a ja mam na 18.04 termin ale cos czuję, że mnie wcześniej rozprują... na razie za wcześnie dywagować ale z cukrzycą to nie wiem czy nie będzie cc albo wywoływania... pewnie do 18.04 i tak nie doczekam
valetta94 lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:pykacie w kulki?

Ja w to gram nałogowo xD
Fasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia