Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:a do dupy z takim ortopedą... powiedziałby, że poniżej normy i dał wskazanie do cc to nie mialabyś rozkminy! umawiaj się na cc i się nie zastanawiaj! bo Leonka najważniejsza! A jak masz przez kilka tygodni się z łóżka nie podnieść to lipa...
mam nadzieję, że pomogłam -
Karmelllka90 wrote:Tylko ja nie mam czasu już
moja ginekolog kazała jutro dzwonić i umawiać się na kwalifikacje bo zaczęłam już 38 tc
Może chociaż da się poczekać do rozpoczęcia akcji porodowej i wtedy dopiero cc?
To chyba byłoby lepsze dla dzidzi i dla ciebie, dla laktacji.Misiabella, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:nooo Pani Kapitan się odezwała! co u Was? sztorm Cię wywiał Valetta? nadal nic? cisza?
Taak sztorm i niezle nami bujaPodczytuje Was na bieżąco, ostatnie poprawki w mieszkanku. Złożony leżaczek bujaczek, łóżeczko gotowe, herbatka z liści malin zakupiona i czekamy
Od czasu do czasu pobolewanie jak na okres i to na tyle.. W środę wizyta u doktorka, zobaczymy czy rozwarcie postępuje. Sprzątam, schylam się a tu nic
Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
valetta94 wrote:Taak sztorm i niezle nami buja
Podczytuje Was na bieżąco, ostatnie poprawki w mieszkanku. Złożony leżaczek bujaczek, łóżeczko gotowe, herbatka z liści malin zakupiona i czekamy
Od czasu do czasu pobolewanie jak na okres i to na tyle.. W środę wizyta u doktorka, zobaczymy czy rozwarcie postępuje. Sprzątam, schylam się a tu nic
no to czekamy taki wiatr 10 w skali Beauforta
valetta94 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karuzelka oczywiście tylko do fotki, już jest zdjęta i czeka aż maleństwo podrośnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3428fa3537fb.jpgKiwona, mysla.nieskalana, Fasolka77, Misiabella, estrella, DorotaAnna, Tunia76, MamaAga85, B_002, martusiawp, Karmelllka90, Kasiulka90, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Ja dzis po wizycie. Zwolnienie mam juz do konca porodu i to do tego drugiego terminu z om, czyli 2 maja
Gbs mi pobrala, ale normalnie takim patyczkiem, nic prawie nie czulam, a u Pauli to byla jakas ostra akcja
Ale moze ma prawidlowiej pobrane
Sprawdzila przeplywy i sa w porzadku. Maly wg jej pomiarow ma 2307 g. Poprzednik w 36 tc wazyl podobno 2400, wiec mysle ze maja zblizona wage.
Kiwona, estrella, Rudzik1, mysla.nieskalana, stresant, Fasolka77, DorotaAnna, AniaKJ, valetta94, Tunia76, martusiawp, Kasiulka90, Paula 90, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:A Fasolka, moja mama pracuje w de i obiecała spróbować kupić te granulki i ja ją jeszcze o żel poprosiłam od razu, bo wyczailam że jest. Jak coś to mogę ją poprosić o 2 komplety.
ooo chętnie Kiwona!!! ja kaskę przelejęsuper!
Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Ale on dał mi skierowanie na cesarkę bo są wartości graniczne, i on uwaza że cesarka będzie bezpieczniejsza ...
-
valetta94 wrote:Liczę na pełnie z 20/21 marca! Coś czuje, że będzie wysyp porodów
mi wczoraj znajoma sprawdziła, że ja urodzę 19.04 bo wtedy też będzie pełniaa ja mam na 18.04 termin ale cos czuję, że mnie wcześniej rozprują... na razie za wcześnie dywagować ale z cukrzycą to nie wiem czy nie będzie cc albo wywoływania... pewnie do 18.04 i tak nie doczekam
valetta94 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:pykacie w kulki?
Ja w to gram nałogowo xDFasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️