Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj miałam wizytację teściowej. I po ponad 20 latach doczekałam się komplementu. Stwierdziła, że schudłam. Hahaha. Ta, w 9 miesiącu schudłam.
Fasolka77, mysla.nieskalana, DorotaAnna, Franka2104, malutka_mycha, espoir, Kasiulka90, Paula 90, martusiawp, Lolka30, Syska2202 lubią tę wiadomość
-
Dzwonię przed chwilą zapytać czy można już przyjechać po wyniki GBS...a pani do mnie "odbyt jest Pani Katarzyno, szukam pochwy"
Tunia76, Fasolka77, chce_byc_mama, xKlaudiax, DorotaAnna, Karollinax26, Kiwona, Mama36, Franka2104, malutka_mycha, espoir, Kasiulka90, czekoladowa201, estrella, Kasionek, Wiewióreczka, B_002, Paula 90, Daffi, martusiawp, Anete, Lolka30, ago91, Syska2202 lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Kurcze, chciałabym żeby w Koperniku też się dało przyjść rano i w tym samym dniu cc.
Przecież i tak wyniki badań muszę przynieść.
Ciąć mnie ma ten lekarz co prowadził ciążę. Narkoze już miałam w Koperniku robiona.
No i łóżko zajmowałabym krócej.
Tunia, mi się udało dogadać z moim ginekologiem, żebym mogła przyjechać w dniu cięcia. Nie robił z tego jakiegoś problemu (przynajmniej teraz, zobaczymy jak przyjdzie co do czego). Ale zdziwiłam się, że aż 2 dni wcześniej każą Ci się kłaść 😲Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Fasolka77 wrote:hmmmm.... że mam dalej brać Pimafucin a jak nie pomoże to będziemy wiedzieć czym leczyć.... więc odpisałam, że ja nie widzę tej substancji czynnej na mykogramie a chciałabym przed szpitalem się wyleczyć i odpisała, że w takim razie mam wziąć clotrimazol... także tak...
A to pindaFasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
mysla.nieskalana wrote:Dzwonię przed chwilą zapytać czy można już przyjechać po wyniki GBS...a pani do mnie "odbyt jest Pani Katarzyno, szukam pochwy"
Trzeba było zapytać chociaż czy odbyt czysty 😂DorotaAnna, mysla.nieskalana, Tunia76, Wiewióreczka, B_002, martusiawp, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Dzwonię przed chwilą zapytać czy można już przyjechać po wyniki GBS...a pani do mnie "odbyt jest Pani Katarzyno, szukam pochwy"
Padłam 😂 nie mogę powstać 😂mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
nick nieaktualny
-
Mysla nieskalana, Karolinka opnujcie sie dziewczyny! Dziecka nakarmic nie mogę bo mi się cycki ze smiechu trzesa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 19:40
mysla.nieskalana, Fasolka77, Karollinax26, Tunia76, xKlaudiax, martusiawp, Lolka30, ago91 lubią tę wiadomość
-
Wszyscy chcą a dzieci uparte.
Ja dziś jakieś kombo mam, ale też energii sporo. Dwa ona umylam, znowu grabilam w ogrodzie, a teraz prasuje. Przez cały dzień usiadłam może łącznie na godzinę, tak cały czas na nogach. Niech ten przypływ energii będzie objawem 🤣🤣🤣🤣
Myślą.nieskalana fajne kobity tam pracują, ciekawe czy wiedziała co mówi.
Mój mąż chciał wczoraj wkręcić swoją mamę że urodziłam. Zapomniał więc zadzwonił dziś. Teściowa przejęta, mąż jej mówi że chciał jej z tą informacją zadzwonić wczoraj (tj 1 kwietnia). Myślał że się zorientuje że to dlatego że prima aprilis. A ona zrozumiała że ja wczoraj już urodziłam a dopiero dziś pod wieczór dajemy znać. Ach te pelikanyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 19:41
Kiwona, Fasolka77, martusiawp, india, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Anete wrote:Kasiulka a jak Ty się czujesz? Zgaga minęła? 😊
Ty chyba też dobrze znosisz, co? Bo kilka tygodni temu wyglądałaś rewelacyjnie!!! Jakby to był 20 tydzień! 😄 Wstaw jakąś aktualizację 😄malutka_mycha, Anete lubią tę wiadomość
-
Aska1994 wrote:Tunia, mi się udało dogadać z moim ginekologiem, żebym mogła przyjechać w dniu cięcia. Nie robił z tego jakiegoś problemu (przynajmniej teraz, zobaczymy jak przyjdzie co do czego). Ale zdziwiłam się, że aż 2 dni wcześniej każą Ci się kłaść 😲
A dwa dni wzięły się stąd, że jak mnie wpisywał na listę, to mu się daty pomyliły. A jak próbował mnie przepisać, to już miejsc nie było.😞 -
Ej no, nie wszystkie! Ja jeszcze nie chcę rodzić 😄 Podoba mi się ten wijący się robak w środku 😄 Został mi tydzień do ciąży donoszonej, więc dopiero od przyszłego wtorku będę chodziła po schodach 😜 Ale spacery, seks, herbatkę z liści malin i olej z wiesiołka praktykuję już od kilku dni 😊 Nie miałam w ogóle skurczy przepowiadających, wód, czopa, więc trochę się obawiam, że zostanę na szary koniec 😝
B_002, mysla.nieskalana, Tunia76, martusiawp, ago91 lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Basiu, uwielbiam czytać Twoje posty, są tak pełne spokoju i pokory, miłości i cierpliwości ♥️
Ja chyba po prostu mam takie nastawienie do życia że nic nie przychodzi łatwo i żeby dojść do jakiegoś celu to potrzeba trochę wysiłku. Tak samo jest wg mnie z macierzyństwem, więc się staram żeby było tak jak bym sobie to wymarzyłam.
Życie mnie nauczyło że marzenia się spełniają jak się odpowiednio do tego przyłożymymysla.nieskalana, Kasiulka90, Tunia76, Kiwona, estrella, Fasolka77, AniaKJ, martusiawp, Lolka30 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN