Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karollinax26 wrote:Paula, nie pojadę. Powiedziałam mu, że dla dobra dziecka nie jestem w stanie wybrać się póki co w taką podróż. A Twoje słowa pokrywają się ze słowami mojej mamy, też mi powiedziała, że będę czuła się jak intruz.
Mówiłam mu, że do córki może przyjeżdżać, bez problemu.Mama36 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyKarolinka to co czujesz w piersiach jest normalne i prawidlowe!! Spokojnie. Ja mam laktację unormowana na 3 karmienia i tak samo czuję igiełki ja je czuję przed zbliżającym się karmieniem. A piersi twardnieją mi tylko jest pora karmienia się przeciągnie do godzuny np jak karmię 22:30-23:30 to już bliżej tej 23:30 są twarde bardzo nawet upuszczam ciutke przy samym sutku bo Leosia tak woli
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Czy byście sięgnęły na moim miejscu po laktator żeby sprawdzić ile tego mleka jest ? Ale nasza Espoir kiedyś pisała, że laktator może nie wyciągnąć nic a mleko może być. W sumie ja tak już miałam.
B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Dziewczyny, jak wygląda kryzys laktacyjny ?
U mnie jest tak .. cycki miękkie flaki, jak naciskam to oczywiście fontanna tryska, co jakiś czas czuję, że nabierają i wtedy mleko mi cieknie ciurkiem. Tak samo jak Marcelina ciągnie, to w czasie jej jedzenia raz albo dwa czuje takie „igiełki” i wtedy mała szybciej łyka.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLolka30 wrote:On nie ma zielonego pojęcia co to znaczy dzień z dzieckiem A co dopiero podróż z dzieckiem. Niestety 😔
espoir, DorotaAnna, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
moje średnie dziecko dzisiaj pierwszy raz usnęło na noc nie na rękach. wystarczyło kupić mu takie łóżko jak Bartusiowi... może mnie nie zajadą, jak Mąż będzie na popo w pracy
malutka_mycha, martusiawp, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Fasolka77 wrote:oj tam... mówi się tak, jak kobita idzie sama w tango
szybko wróciłaś
2 godziny mnie nie było, nie miałam serca zostawać dłużej. Tęskniłam za daniem cycka 😅 Chyba w końcu polubiłam kp... Żaliłam się Wam kilka dni, a dzisiaj już o wiele mniej mnie bolało. Oby było coraz lepiej 🙏 Klemix oczywiście przy cycu zasnął, po jakichś 30 minutach go odłączyłam, ale znowu zawołał 😅 Więc drugi cyc kolejne pół godziny i teraz już nie odchodzę od niego, bo znowu się obudzi. Natychmiastowo wyczuwa brak sutka przy nosie 😂😂😂martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Czy byście sięgnęły na moim miejscu po laktator żeby sprawdzić ile tego mleka jest ? Ale nasza Espoir kiedyś pisała, że laktator może nie wyciągnąć nic a mleko może być. W sumie ja tak już miałam.
stresant, Tunia76 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Karolcia, Espoir dobrze pisze - jak zwykle 😄 Nie ma co analizować, skoro Marcelka zadowolona 😊 Ja też mam miękkie cyce. Też mi się czasem wydaje, że mleka mam mało, a za chwilę podłoga/kanapa/wkładki - wszystko mokre i klejące.
I też twarde mi się robią czasem po nocy, ale nie lubię tego, bo trudniej dziecko przystawić. I boli taka nabrzmiała pierś.espoir lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Kasia, jakie szczepienie teraz będzie miała Leonka ?
My w czwartek Pneumokoki i już się stresuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 22:48
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Myszka może macie skok ?? U nas ten drugi skok to był taki problem z zaśnięciem i zasypiała na mnie 3 dni i przeszło
cały dzień płacz, prawie zero snu i wypluwa mi butelkę a widzę że głodna. Jeszcze mąż musiał dłużej w pracy zostać, ja po całym dniu się kleje a nie mam jak pod prysznic iść. Powinnam pokarm odciągnąć ale jestem zbyt zmęczona żeby iść części pomyc. Co za dzien
-
Karmelllka90 wrote:Właśnie pneumokoki. Podobno boli 😣 ja jezdze sama na te szczepienia pewnie tak jak ty i ostatnio jeszcze pielęgniarka nie podeszła z igłą do Leos a ja płakałam. Mało tego!! Położyłam ja na tej leżance i nie wiem nie wiem jak to się stało odeszlam pod ścianę a ta pielęgniarka niech Pani jej nie zostawia jeszcze się nie rusza na tyle ale trzeba wypracowywać w sobie ten odruch. No zachowałam się jak gówniara tak strasznie przeżywam te szczepienia
Kasia, trzymam kciuki za Leosię!
Ja nawet stresowałam się tym Rota, gdzie to szczepionka doustna ..